Leden 23, 20187 r Na předFL jsem si nastavil dvě věci a byl jsem tak spokojený: 1. prodloužení reakce na páčku na max. 2. snížení počtu cyklů pro ostřik na 1 Tzn. dlouhým podržením je možné cíleně vyvolat ostřik světel - jen a pouze, když člověk chce. Kodování jsem bohužel někam založil, na současné plečce mám heligony.
Leden 24, 20187 r @bojler chlape děkuji ti, že jsi mě navedl, stálo mě to sice celou baňku náplně a kodovaní pokus omyl, ale povedlo se mi nastavit totéž co máš ty a pokud by někdo chtěl vypadá to následovně: Front window wiper – Number of actutions Front wash unit per SRA activation - nastavit na 1 Front window wiper – SRA Delay time - nastavit na 1000ms V tomto stavu mi ostříknou světla, když držím páčku cca 2sec reálného času Dělal jsem chybu v tom, že jsem měl ten čas nastavený na 2000ms a ostřiky se prostě ne a ne spustit
Leden 23, 20214 r Zdar, dá se nakódovat i to, že ostřikovače světel budou šplíchat třeba až při pátém ostříknutí skla místo prvního, popř. kde to nastavit...? Dík
Leden 23, 20214 r Dá. Nutné nakódovat. Udělají to v i ofiko servisu. Upraveno Leden 23, 20214 r od dafro
Leden 23, 20214 r A věděl by někdo, co konkrétně změnit? Budu kódovat i el. zavírání kufru, tak abychom to sfoukli při jednom...
Leden 25, 20214 r Borci poradím Vám rychle a zdarma ! Já když "šetřím kapalinu" tak si to přepnu jen na denní světla ( potkávačky) ostříknu si sklo a pak si to přehodím zase zpět na normální :))) ..
Leden 25, 20214 r A ti normální si to nakódují na ostřik světel pouze při delším podržení ostřikovače, viz první a druhý příspěvek na této stránce. Jednoduché, i manuál tuto změnu připouští.
Leden 26, 20214 r V tme na okresnej ceste alebo na dialnici to musi byt pecka ist niekolko desiatok metrov potme :D
Únor 1, 20214 r V 24. 1. 2018 na 15:39, Devil... napsal: @bojler chlape děkuji ti, že jsi mě navedl, stálo mě to sice celou baňku náplně a kodovaní pokus omyl, ale povedlo se mi nastavit totéž co máš ty a pokud by někdo chtěl vypadá to následovně: Front window wiper – Number of actutions Front wash unit per SRA activation - nastavit na 1 Front window wiper – SRA Delay time - nastavit na 1000ms V tomto stavu mi ostříknou světla, když držím páčku cca 2sec reálného času Dělal jsem chybu v tom, že jsem měl ten čas nastavený na 2000ms a ostřiky se prostě ne a ne spustit
Září 18, 20213 r ahoj chlapci, taky me sralo velky plytvani kapalinou pri nechtenym ostrikovani svetel a prisel jsem na to, ze kdyz pred ostriknutim tuknu pravou packu dopredu (jako stirani zadniho okna) a pak hned dam ostriknout (dozadu) tak se ostrikne jen okno a ne ty zajebany svetla. tak zkuste taky. mohlo by to fungovat na celej koncern, tipujju. ja to testoval na OII facelift dejte vedet
Prosinec 14, 20213 r Ahoj všem tady. Oživuji vlákno - pro všechny co chtějí cokoliv nastavit v OIII. Tak ideální je použití (https://obdeleven.com/cs/apps-and-features). Koupíš modul do OBDII konektoru + stáhneš free apku z obchodu jak pro iOS tak Android a je to. Pak jen spáruješ a můžeš ladit vše, víc než originál servisní diagnostika (ta je blokovaná na určité činnosti). Jí si v tom nastavil co jsem chtěl (vypnutí start/stop - trvale, nastavení zadního stěrače, zapnutí zadních světel v dením svícení Severský mód, atd.), jdou tady nastavit i ostřikovače světel. Mi to nevadí, aspoň mi LED světla svítí jak mají čistě. V aplikaci jde i kódovat - já to nedělám, nerozumím tomu.
Prosinec 14, 20213 r A nebo program CARISTA, který není závislý na určitém typu konektoru (SW Obdeleven podporuje jen své konektory), myslím, že v příslušném tématu se to už i řešilo.
Duben 3, 20241 r Zdravím .787462 B126215; Headlamp washer system activation, Open circuit/short circuit to B Scheinwerferreinigungsanlage (SRA)-Unterbrechung/Kurzschluss nach Plus. Nejspis je to chyba ostřikovačů. Jsou tam led svetla. Setkal se s tim nekdo? Upraveno Květen 8, 20241 r od mic22
Únor 1Úno 1 Chlapci vďaka vám sa mi to konečne podarilo na Karoqu. Minul som tiež litre kvapaliny. Mám to nastavené tak, že krátky ostrek ide na okna a dlhý ostrek aj na svetla. Robil som to cez CarScanner. Vďaka hlavne Bojler a Devil. Upraveno Únor 1Úno 1 od Imhotep73
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.