bojler Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Na předFL jsem si nastavil dvě věci a byl jsem tak spokojený: 1. prodloužení reakce na páčku na max. 2. snížení počtu cyklů pro ostřik na 1 Tzn. dlouhým podržením je možné cíleně vyvolat ostřik světel - jen a pouze, když člověk chce. Kodování jsem bohužel někam založil, na současné plečce mám heligony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 24. leden 2018 Sdílet Vloženo 24. leden 2018 @bojler chlape děkuji ti, že jsi mě navedl, stálo mě to sice celou baňku náplně a kodovaní pokus omyl, ale povedlo se mi nastavit totéž co máš ty a pokud by někdo chtěl vypadá to následovně: Front window wiper – Number of actutions Front wash unit per SRA activation - nastavit na 1 Front window wiper – SRA Delay time - nastavit na 1000ms V tomto stavu mi ostříknou světla, když držím páčku cca 2sec reálného času Dělal jsem chybu v tom, že jsem měl ten čas nastavený na 2000ms a ostřiky se prostě ne a ne spustit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Zdar, dá se nakódovat i to, že ostřikovače světel budou šplíchat třeba až při pátém ostříknutí skla místo prvního, popř. kde to nastavit...? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) Dá. Nutné nakódovat. Udělají to v i ofiko servisu. Editováno: 23. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 A věděl by někdo, co konkrétně změnit? Budu kódovat i el. zavírání kufru, tak abychom to sfoukli při jednom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Borci poradím Vám rychle a zdarma ! Já když "šetřím kapalinu" tak si to přepnu jen na denní světla ( potkávačky) ostříknu si sklo a pak si to přehodím zase zpět na normální :))) .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 A ti normální si to nakódují na ostřik světel pouze při delším podržení ostřikovače, viz první a druhý příspěvek na této stránce. Jednoduché, i manuál tuto změnu připouští. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 V tme na okresnej ceste alebo na dialnici to musi byt pecka ist niekolko desiatok metrov potme :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 O jaky tme to mluvis? Blabol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 aky blabol, uz si isiel po tme na dennych svetlach? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Omlouvam se uz mi to docvaklo. Nebylo mi jasny, na co jsi reagoval. Promin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ufik Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 V 24. 1. 2018 na 15:39, Devil... napsal: @bojler chlape děkuji ti, že jsi mě navedl, stálo mě to sice celou baňku náplně a kodovaní pokus omyl, ale povedlo se mi nastavit totéž co máš ty a pokud by někdo chtěl vypadá to následovně: Front window wiper – Number of actutions Front wash unit per SRA activation - nastavit na 1 Front window wiper – SRA Delay time - nastavit na 1000ms V tomto stavu mi ostříknou světla, když držím páčku cca 2sec reálného času Dělal jsem chybu v tom, že jsem měl ten čas nastavený na 2000ms a ostřiky se prostě ne a ne spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneone Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 ahoj chlapci, taky me sralo velky plytvani kapalinou pri nechtenym ostrikovani svetel a prisel jsem na to, ze kdyz pred ostriknutim tuknu pravou packu dopredu (jako stirani zadniho okna) a pak hned dam ostriknout (dozadu) tak se ostrikne jen okno a ne ty zajebany svetla. tak zkuste taky. mohlo by to fungovat na celej koncern, tipujju. ja to testoval na OII facelift dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netopejrek Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ahoj všem tady. Oživuji vlákno - pro všechny co chtějí cokoliv nastavit v OIII. Tak ideální je použití (https://obdeleven.com/cs/apps-and-features). Koupíš modul do OBDII konektoru + stáhneš free apku z obchodu jak pro iOS tak Android a je to. Pak jen spáruješ a můžeš ladit vše, víc než originál servisní diagnostika (ta je blokovaná na určité činnosti). Jí si v tom nastavil co jsem chtěl (vypnutí start/stop - trvale, nastavení zadního stěrače, zapnutí zadních světel v dením svícení Severský mód, atd.), jdou tady nastavit i ostřikovače světel. Mi to nevadí, aspoň mi LED světla svítí jak mají čistě. V aplikaci jde i kódovat - já to nedělám, nerozumím tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 A nebo program CARISTA, který není závislý na určitém typu konektoru (SW Obdeleven podporuje jen své konektory), myslím, že v příslušném tématu se to už i řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mic22 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna (editace) Zdravím .787462 B126215; Headlamp washer system activation, Open circuit/short circuit to B Scheinwerferreinigungsanlage (SRA)-Unterbrechung/Kurzschluss nach Plus. Nejspis je to chyba ostřikovačů. Jsou tam led svetla. Setkal se s tim nekdo? Editováno: 8. Května, autor: mic22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Ved chod za nimi, nech sa na to pozru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.