Medvěd Chemik Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Dobrý den. Už více než rok jezdím se Supem III generace a mám celkem zásadní problém s navigací. Vestasvěná navi mi nevyhovuje a chtěl bych stejně jako v ostatních autech používat WAZE, kterou mám instalovanou v tabletu a která mi - ač ani ona není bezchybná - vyhovuje mnohem víc. Superb je ale zřejmě nějak stíněný, páč se mi dost často stává, že navi nevidí na družici a tak např. po D1 jedu po poli o X m vedle. Při "pátrání" v autě jsem si všiml, že mám v kaslíku slot na SIM kartu a někdo mi říkal, že by to mohl být slot na datovou kartu, přes který bych si mohl v autě instalovat Wi-Fi (což by určitě zajímalo mého nadřízeného) a to by mi mohlo pomoc i při komunikaci tabletu a WAZE. Je možné, že by Sup TMBDA9NP3Gxxxxxxxx měl přípravu pro Wi-Fi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Doporučuji přečíst téma Android Auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 obavam se, ze problem neni ve wifi... problem je v pokovenem prednim okne a jeho stineni gps signalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Nemají SuperBy v odkládací přihrádce zesilovač GSM a GPS signálu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 GSM priplatkovo ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Něco jako toto: http://www.fony.sk/clanky/601- za zadní okno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Aký máš tablet? Ja mám síce iba Octaviu ale tiež s vyhrievaným sklom (dratkami), no s GPS som nemal problém ani na jednom iPhone. Je možné že tvoj tablet nemá práve najsilnejsi príjem GPS. Editováno: 4. Únor 2018, autor: rembaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 V Superbu neni predni sklo vyhrivane dratkami, ale celopokovenou folii, ktera dost zasadne utlumuje gps. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Dobre vedieť. Niekedy musím potom odskúšať či sa bude iPhone chytať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 od iOS 12 funguje Waze jako soucast Apple Car Play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 a co je este dolezite - CarPlay kombinuje polohu z mobilu aj polohu z auta... takze napr. ak mobil strati GPS signal v tuneli, tak Waze pokracuje plynule dalej (rovnako ako vstavana navigacia) to by mohlo riesit problem s vypadkami GPS aj pri vyhrievanom celnom skle (ja ho nemam, bolo by fajn ak by niekto kto ma otestoval iPhone + CarPlay) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.