Únor 4, 20187 r Uz nemam chut nikoho presvedcovat. Sve jsem rekl, kdyz si nechteji nechat poradit, jejich volba.
Únor 4, 20187 r Autor MilanHos jasne pochvalim ale zrejme az na jar to budem davat na auto a kedze nwm ani ze kolko mu to bude trvat lebo je to cez krstneho co robi v honde a ked dojde niaka zakazka tak ta ma prednost pred takouto fuskou... kazdopadne az to bude doma nastriekane odfotim
Březen 5, 20187 r Autor Dibre uznavam ten druhy o tom lepeni bol trosku mimo temy ale ten z tymi fotkami nie... Nadvezovalo to na prvy prispevok a ukazovalo to vysledok a z akeho cisla to lakernik namiesal... To tu mam radsej vytvarat XY tem ked chcem poradit ?
Březen 11, 20196 r Chlapci, pekny den, asi sa budem opakovat, no nesiel som to v tejto teme Kde najdem stitok s kodom farby? Vidim ze podla vin mi to viete zistit, ale rad by som disponoval touto informaciou :) Pripadne mi napiste prosim do spravy, kde si mozem podla vin kod zistit sam. Dakujem
Březen 11, 20196 r Kód barvy je na papírové nálepce na plechu v kufru vedle rezervy (prostoru pro rezervu). Je nutné zvednout podlahu, aby byla vidět. Vypadá takhle nějak: https://www.google.com/search?q=skoda+kod+barvy&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=QmqeQsEh05zPlM%3A%2CArgmgIJqdMPTkM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kS5P5CoXFtL7RriDcSRLzONZCPa_A&sa=X&ved=2ahUKEwi2rpOfsfrgAhWIb1AKHRW1AuYQ9QEwAHoECAYQBA#imgrc=9rfosPpob7yK0M:&vet=1
Srpen 3, 20196 r mohl by mi nekdo z VIN zjistit cely kod barvy? podle stitku je to LQ5X vin: TMBEP6NJ4JZ063850
Září 2, 20196 r Jde: nechat si to namíchat přesně podle původní barvy lakovaného dílu... Ale v případě nového (nevyšisnutého) auta to nedává smysl...
Únor 7, 20214 r Nevěděl by někdo číslo odstínu pastelové šedé steel, co se dává na Monte Carlo (r.v. 7/2016)?
Srpen 23, 20214 r Dobry den prajem. Neviem sa nikde dopatrat aky kod farby mam na fabii 2020. Ak by mi niekto vedel pomoct VIN: TMBJR6NJ4LZ043061
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.