Seabow Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 (editace) Ta LED-ka s DLA predpokladam, ze fungovat nebude? Ajtak nechcem menit zdroj svetla. Nejaky typ na to cistenie cocky? Mam ju taku trosku mliecnu tak by som to chcel vycistit len nechcem rozoberat svetlo, da sa tam nejak dostat pomocou nejakeho drotiku s handrickou? Alebo nejaky iny "neinvazivny" sposob aj pre menej technicky zrucnych. Editováno: 29. Listopad 2022, autor: Seabow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 (editace) Je to sice návod na SII před FL, ale třeba to na SIII půjde stejně. zde Editováno: 29. Listopad 2022, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 10. leden 2023 Sdílet Vloženo 10. leden 2023 (editace) To nakodovani led zarovek se jak dela pls? Vcds / obd11. Diky.Kamosovi hlasi H8ky v O3 RS 2014 chyby. Ja jsem zatim jeste nevymenil v S3 2018. Tak treba se mi to bude taky hodit. Diky za tip ci odkaz na navod. U O3 jsem to prekodoval ty lauchte kanaly a u S3 nebylo potreba, zadne chyby se neukazaly... Editováno: 9. Březen 2023, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michl.marek Vloženo 7. Listopadu Sdílet Vloženo 7. Listopadu Ahoj, pár dotazů k tomuto tématu. Pokud vyměním zadní žárovky za ledky a přední nechám (ty žárovky pod zátkou co se musí vylomit) bude to hlásit chybu? Couvací a brzdová světla pokud dám led can bus tak nemůže dojít k odpálení nějaké elektroniky? Sup 3 scout rok 2020, 140 KW. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 7. Listopadu Sdílet Vloženo 7. Listopadu nechapu dotaz. zadni cervene svetla jsou vzdy LED na SIII. vzadu jsou zarovky jenom blinkry. Daval jsem dopredu LED na potkavaci svetla (ty homologovane osram), dalkove jsem nechal halogeny a denni sviceni (za krytkama) jsem nechal take puvodni zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Daval som do kufra https://www.aliexpress.com/item/1005006224293979.html bolo ich treba opilit, aby sa tam zmestili, ale v noci svietia fakt slusne a do xenonov https://www.aliexpress.com/item/1005007271601786.html zatial bez problemov, resp. niekedy mi nevyrezava, aj ked su zapnute automaticke dialkove, neviem, ci to robilo aj so xenonovymi vybojkami, chybu to nehlasi ziadnu mam este kupene nejake P21W zlte ledky do zadnych blinkrov, nechce sa mi to rozoberat momentalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.