Publikováno Únor 4, 20187 r Chcem sa opytat ci mal niekto s niecim takymto podobnym skusennosti alebo ci viete poradit co by to mohlo asi byt. Pri pohynani auta s makkeho podlozia blata alebo snehu strasne nieco rachoce pride mi to ako s pravej strany predneho kolesa, je to zvuk akoby som chytil poriadne spodok ale nechytam. Pocas jazdy to nerobi vobec, jedine ked bol sneh a zacalo mi preklzovat kolesa az vtedy. Znie to asi takto... https://youtu.be/yFefKiYSrwsZa pomoc vopred dakujem
Únor 4, 20187 r Autor Da sa to dako obist? A kde sa to presne nachadza neviem to nikde najst. před 21 minutami, KaJe napsal: EDS
Únor 4, 20187 r Je to rozšířená funkce jednoty ABS. EDS - Elektronische Differentialsperre (elektronická uzávěrka diferenciálu) - Umožňuje rozjezd na vozovce s rozdílnými koeficienty tření pod pravým a levým kolem přibrzďováním protáčejícího se kola.
Únor 4, 20187 r Autor Ano, v druhom fore pisali ze by to tiez mohlo byt ono ak to samozrejme mam tak neviem zistit ci to teda nakoniec mam alebo nie jedna sa o S. Octavia 1.9 81KW
Březen 30, 20187 r Caute.mne to robi to iste. Nie stale a je to take rapkanie ako EDS ale aj na suchom asfalte. Vag nic nehlasi,co treba pozriet aby to zaplo az ked treba???vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.