olexaV Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Myslím že filtr by měl být protože od září bude povinný ve všech benzinech takže ho nasadí uz ted a asi proto je problém s homologací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 před 14 minutami, lirap napsal: Tady se jen potvrzují moje informace https://auto.idnes.cz/nedc-wltp-emise-0gq-/automoto.aspx?c=A180708_144512_automoto_Fdv , ale podle škodovky je to krátkodobé umístění vozů někde na parkovištích... Tak zákazníku pěkně čekej až my si to dáme dohromady... Ale měl bych jeden dotaz nevíte někdo jestli bude mít MR2019 už filtr pevných částic 1.5 TSI ? tak ona to není zadna novinka. to se vi uz dlouho. v pripade skodovky to bude (u Karoqa) u nekterych motorizaci az 4 mesicni vypadek, u nekterych 2 . jen u několika malo variant to bude defacto bez vypadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Citovat Volkswagen tedy plánuje auta vyrábět i nadále a uskladnit je, dokud nebudou mít homologaci. Kromě berlínského letiště prý ještě uvažuje o tom že využije další prostory, například nevyužité vojenské sklady, celkem hledá podle německého deníku Handelsblatt prostor až pro čtvrt milionu aut. Citovat Volné prostory na uložení aut vyrobených na sklad a také těch, která budou čekat na homologaci, hledá i značka Škoda, která také patří do koncernu Volkswagen. Podle zdroje iDNES.cz zevnitř automobilky to bude až 45 tisíc aut. Aby z toho nakonec nebylo pohřebiště aut. Já si při tom množství vůbec nedokážu představit tu logistiku v momentě, až dostanou "zelenou" a začnou ta auta převážet k prodejcům. Při úložných kapacitách kamiónů, které auta převáží, to budou převážet měsíce, i když jim bude k dispozici celý vozový park přepravní společnosti. Dnes je to 6 měsíců a týden, co jsem auto objednal a jak to tak vypadá, jsem tak sotva v půlce čekací doby. Fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 A co na to predajcovia, ktorym takto docasne poklesnu trzby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 @lirap, na tohle se ptej v tématu pro motor 1.5TSI, tady se řeší dodací lhůta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Od brezna cekam na 1.0 manual, predpokladany termin vyroby jsem mel konec srpna. Vcera jsem mluvilbs prodejcem, zmena na konec zari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 před 1 hodinou, BirK napsal: Aby z toho nakonec nebylo pohřebiště aut. Já si při tom množství vůbec nedokážu představit tu logistiku v momentě, až dostanou "zelenou" a začnou ta auta převážet k prodejcům. Při úložných kapacitách kamiónů, které auta převáží, to budou převážet měsíce, i když jim bude k dispozici celý vozový park přepravní společnosti. Dnes je to 6 měsíců a týden, co jsem auto objednal a jak to tak vypadá, jsem tak sotva v půlce čekací doby. Fakt mazec Pokud budou skladovaná auta na volné ploše řadu měsíců tak rychle oreznou brzdový kotouče a taky bude započaté státnutí vlivem počasí. Takže tyto uloženky by měly být za výprodejovou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) Mě to taky štve, že auto bude stát někde na place! Chtěl jsem hned jak přijde udělat pořádnou konzervaci laku a takhle do něj bude prát slunce nevím jak dlouho To opravdu není dobře! A to nemluvím o dodání, s původních 5 měsíců to bude minimálně 8 měsíců!!! Editováno: 11. Červenec 2018, autor: Catexcavator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 No, bohužel to dopadne na všechny automobilky. Dost se divím, že se všichni výrobci nedomluvili a neposlali EU společně do hajzlu. Prostě měli říct, že chápou potřebu snižovat emise a pracují na tom, ale schválená nová regulace má nerealistické termíny, které budou mít obrovské ekonomické dopady a proto ji budou všichni jednolitě ignorovat, dokud EU neschválí realistické termíny. A pokud se to EU nelíbí, tak od 1.9.2018 všichni výrobci v EU zastavují výrobu ve svých evropských závodech a budou stávkovat a politici si rychle uvědomí jak nedozírné dopady to bude mít, včetně ekonomické krize, nezaměstnanosti atd. A garantuju, že by se to hned změnilo, protože stejné politiky by už těžko lidi do EP zvolili znova. Hlavně že za minimálně 60 % emisí můžou lodě a teplárny, ale buzerovat se bude automobilový průmysl. JInák jsem tady opačný případ, auto mám vyrobené a u prodejce, ale budu si ho brát až v říjnu, kdy mi skončí operák na stávající auto. To se ten čas najednou tak vleče ... Ale aspoň to moje auto bude mít o jedno kurvítko míň (filtr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Pokud by vystupovaly společně, popř. nedejbože nevystupovaly pozitivně podle aktuální mediální doktríny, tak je marxisti usmaží zaživa. A výrobu nezastaví, protože by je usmažili zákazníci. Krom toho by nesplnili cíle a o to nižší by byly výplaty. Takže se všichni budeme tvářit, že je všechno ok a "u některých motorizací může přechodně dojít k prodloužení dodacích lhůt ze standardních 6-8 týdnů o 2-3 týdny". Nějakou takovouhle pitomost čekám jako vyjádření od tiskového mluvčího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 V 13. 7. 2018 na 12:39, bojler napsal: Pokud by vystupovaly společně, popř. nedejbože nevystupovaly pozitivně podle aktuální mediální doktríny, tak je marxisti usmaží zaživa. A výrobu nezastaví, protože by je usmažili zákazníci. Krom toho by nesplnili cíle a o to nižší by byly výplaty. Takže se všichni budeme tvářit, že je všechno ok a "u některých motorizací může přechodně dojít k prodloužení dodacích lhůt ze standardních 6-8 týdnů o 2-3 týdny". Nějakou takovouhle pitomost čekám jako vyjádření od tiskového mluvčího. No, bohužel máš naprostou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 (editace) Editováno: 18. Červenec 2018, autor: cvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Motor 1,5TSI tiez 12 mesiacov??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Tak to uz je minimalne od ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Obrázek nejde zobrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Nevim co se s tim stalo, pripojene zpet. Mimochodem nove info, restrikce na triton se nevztahuje na jiz objednane vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palces Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Prosim neviete ako to je momentalne s dodanim auta pri 2.0 TDI keby som chcel disky TRITON? budem dlhsie cakat na motor, alebo na disky? Predlzi to velmi cakanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Já mám objednáno v dubnu 1.5 TSI Style a čekačka do12 měsíců a prodejce mi řekl,ze je to čekačka na motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 2 hodinami, palces napsal: Prosim neviete ako to je momentalne s dodanim auta pri 2.0 TDI keby som chcel disky TRITON? budem dlhsie cakat na motor, alebo na disky? Predlzi to velmi cakanie? Koukni o pár příspěvků výše - máš to tam přesně napsané - Kola Triton >12 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Já jsem taky objednal Tritony, tak jestli je problém tady, že mě odsunuli až na září a podle příspěvků tady mi hrozí březen 2019 ,tak to je v p...deli. Musím se domluvit s prodejcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palces Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Tie terminy su sialene. Ubral som teda z poziadavky tritony, (nahradil som ich standerdnymi kolesami) ale konkretny termin stale nemam. Len predpokladany 28.2.2019 Rovnaky bol aj s tritonmi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Však se dočkáme ,v základu Style už neni ani vyhrejvanej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 @Pany na to jsi přišel jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Je to přimo v konfiguratoru,ale nevim od kdy to platí. Editováno: 6. Srpen 2018, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda 1 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 V 13. 7. 2018 na 12:39, bojler napsal: Pokud by vystupovaly společně, popř. nedejbože nevystupovaly pozitivně podle aktuální mediální doktríny, tak je marxisti usmaží zaživa. A výrobu nezastaví, protože by je usmažili zákazníci. Krom toho by nesplnili cíle a o to nižší by byly výplaty. Takže se všichni budeme tvářit, že je všechno ok a "u některých motorizací může přechodně dojít k prodloužení dodacích lhůt ze standardních 6-8 týdnů o 2-3 týdny". Nějakou takovouhle pitomost čekám jako vyjádření od tiskového mluvčího. dnes volal prodejce ze je auto vyrobene.jedna se o 1,5tsi-dsg style plus,ale ma to jeden hacek.auto bude dopravene az konec 38 KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.