Únor 20, 20223 r Zajímavé :) Já objednal začátkem února a nepředpokládal jsem vůbec dodání letos, takže třeba budu i mile překvapen :)
Únor 20, 20223 r Tak zatím se dělá ještě starý model. cca konec únoa a pak jede nový a je tam docela dost objednávek. Tak jsem sám zvědavý. Zase asi záleží kdo si toho tam a a kolik objednával. Kvoty prodejců. Tak uvidíme.
Únor 20, 20223 r Jasně, ale prosincová objednávka je již na FL model, takže půlroční dodací lhůta je i tak skvělá.
Únor 21, 20223 r Jen jde o to, jestli bude fakticky dodržená. To je totiž poslední dobou běžné, že se termín výroby několikrát změní v řádu týdnů až měsíců.
Únor 21, 20223 r Mám objednáno asi 14 dní a předpokládaný termín výroby mi řekli polovinu července. Ale je pravda, že prodejce měl auto údajně už nějakou dobu objednané jakoby na sklad a jen jsme upravili konfiguraci.
Únor 23, 20223 r Potvrzeno od prodejce, aktuální dodací lhůta je do 30ti týdnů. Je to dáno tím, že škoda chce, ať co nejdříve jezdí fl verze karoqu, takže mají ve výrobě přednost. Navíc, a to je jen neověřená spekulace dealera, od půlky roku mají být povinné další asistenční systémy (např. lane assist), tak chtějí do té doby vyrobit co nejvíce aut, aby je tam nemuseli instalovat. S lane assistem je spojen virtuální kokpit, což by škodovce prodražilo výrobu.
Únor 23, 20223 r Lenze to Skodovka,ani nikto neriesi,vsetko to navysenie,vylepsenie,povinnne instalovanie zaplati koncovy zakaznik a zvlast teraz velmi rad,kedze auta niesu a cakacka je nekonecna.
Únor 23, 20223 r V 20. 2. 2022 na 20:32, octabin napsal: Zase asi záleží kdo si toho tam a a kolik objednával. Kvoty prodejců. Ano, dnes je to také kvótách prodejců - rozdělené je mají na kvartály. Nicméně už teď v únoru je možné, že některý prodejce má některý model pro tento rok vyčerpán a tím pádem je momentálně rozdíl v dodání jednotlivých zakázkách. Někdo tak může mít auto rychle a druhý o dost později ačkoliv si objednají totéž, ve stejný čas, ale u rozdílných dealerů. Samozřejmě pokud by se zvýšila výroba, což je ale málo pravděpodobné mohlo by dojít k navýšení počtu vozů pro celou ČR.
Únor 23, 20223 r Vzhledem k situaci je to opravdu možné - je hodně proměnných, které mají vliv na výrobu a rok je na plánování moc dlouhá doba, neboť dnes je to tak, že co je tento den, příští týden může být jinak.
Únor 23, 20223 r Som si ho uz dnes bol pozriet nazivo v montazi/tak zo zvedavosti/,aj ked oficialne tam mal byt az od 9 tyzdna,ale ako klasika,sme popredu....a vypada ozaj celkom k svetu po tom FL...
Únor 27, 20223 r Objednáno 14.prosince 2021 dodáno 3.ledna 2022 Upraveno Únor 27, 20223 r od michal2410
Březen 1, 20223 r V 16. 2. 2022 na 17:21, bunicek napsal: Objednáno 14.12.2021 a dnes předpokládaný termín výroby 14-16 KT Sportline 1.5 dsg Objednáno 20.12.2021 a 17.2 jsem mluvil s prodejcem a řekl mě 15 týden výroba, takže skoro stejný.
Březen 7, 20223 r Musím říc,že takhle v té světlé se mi asi líbí víc ten starý model. A to se mi na těch prezentačních fotkách líbil ví po FL.
Březen 9, 20223 r souhlas, taky bych si jí nevzal, ale viděl jsem jich spousty s nálepkou na dveřích Lesy ČR
Březen 9, 20223 r Já si zase vzpomínám, že podobná zelená barva byla dodávána tehdy v 60.-tých letech min. století u nové řady Škoda 1000/1100 MB a později byla k vidění i u nové Fabie I. Myslím, že se to tehdy jmenovalo "lahvová zelená", tou barvou to fakt tehdy připomínalo zelené pivní flašky. A zrovna u té řady 1000/1000 MB to byla žádaná barva, vzpomínám si jak náš učitel chemie na ZŠ si ji vyzvedl v Mototechně a byl z ní úplně nadšený (z vozu i z té barvy) a my jako malí kluci jsme mu ji záviděli (tu barvu). Holt je to jako s módou, každému a v jiné době se líbí něco jiného. Mně osobně se ta barva tedy líbí, možná trochu i z té dávné nostalgie. Jinak ty fotky od @kacer1, jsou v tom počasí barevně dosti špatné, no a v krásném počasí ta zelená barva na tom Karoqu vynikne o dost více. Samozřejmě každý máme jiný vkus, to beru jako normál. Upraveno Březen 9, 20223 r od DušanV
Březen 9, 20223 r Škoda Auto zřejmě kvůli Ukrajině přeruší výrobu vozů Scala a Kamiq - Enyaq má také problémy s dodávkami kabeláže z Ukrajiny. Myslíte, že se kvůli tomu může zrychlit výroba jiných modelů ... samozřejmě mě zajímá hlavně KAroq.
Březen 9, 20223 r Včera večer mě na dotaz jak to vypadá s výrobou v jedné FB skupině odpověděl jeden ze zaměstnanců škody tohle: 👍 držím palce ať to dopadne co nejdříve. Rád bych vás potěšil, ale ve fabrice s dílama žádná sláva 🤔. V Kvasinách kde se hlavně vyrábí už neděláme sobotní směny a mají padnout i páteční a to kupa aut se odstavuje nehotových. Čipy, požár u dodavatele, a teď elektro svazky a jiné díly z Ukrajiny. Tak telefon k prodejci s dotazem na termín odložím asi na konec Března neb teď podle mě sami nebudou vědět co bude/nebude... Upraveno Březen 10, 20223 r od alap99
Březen 10, 20223 r Lahvová zeleň byla také v roce 1982 i Š 120 GLS nebo Š 105GL. Měl jsem sice šípkovou červeň (120GLS), ale ta zelená se mi v té době líbila víc. Hlavně s novými zadními světly.... :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.