hubyk Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Kam si odkladate ovladac od garazovej brany (samozrejme ti ktori ho maju)? ja si ho davam do laktovej opierky, ale je to dost neprakticke ho viac krat za den vyberat a v odkladacom stredovom panely ho nechcem nechavat, aby zbytocne nedrazdil a nepritahoval pozornost zlodejov. Tak ci nahodou nemate nejaku vychytavku alebo fintu ze kam ho dat aby bol po ruke ale aby nezavadzal nikde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Nechávám ho ve středovém panelu a zatím s tím nebyl problém. Myslím, že by každého spíš lákala kamera za čelním sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 po tom ako mi vykradli auto kvoli kamere uz tam nechcem nechavat nic...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Mam to nalepene v kapse dveri na boku, aby to bylo bez manipulace k ruce a zaroven nebylo videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @Čečulák mas nejaku foto ako to vyzera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Vyfot neco, co neni videt . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arion Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 já ho mám pod ruční brzdou, je to kus plastu, takže myslím, že to je bez problému... ale teoreticky se dá nalepit buď do kapsy dveří nebo na tunel volantu... viděl jsem ho i zvnitřku stínítka řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Mám ho natrvalo zastrčený v autozapalovači pod palubovkou, napájení navi odtud neřeším, ale pro případ nouze-nabíjení mobilu atd. mám do autozapalovače i rozdvojku. Ale zřejmě takovouto možnost nenabízejí všichni výrobci pohonů. Ještě připomínám schránka autozapalovače ovládač nenapájí, ten má klasicky svou baterii, je to pouze odkládací schránka a je to velmi velmi šikovné. https://eshop.vrata-pohony.eu/hormann-eshop/eshop/6-1-ovladani-pohonu-Hormann/0/5/106-Dalkovy-ovladac-Hormann-BiSecur-HSZ-1-BS-868-MHz Editováno: 8. Březen 2018, autor: dick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Mám ho v loketce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Já ho mám v přihrádce u stropní lampičky. Používám ho 2x denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Pokud to chceš "natrvalo", tak mne napadá buď přihrádka ve dveřích, nebo ho nalepit zespod panelu klimatroniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo77 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 ak ma auto schranku na okuliare pri stropnej lampe, tak je to podla mna dobre miesto, na fabii schranku na okuliare nemam kvoli stresnemu oknu, tak ho asi nalepim na suchy zips a dam ho niekde kde bude po ruke ale nebude zavadzat a vidiet zvonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Přilepil jsem ho suchým zipem 3M mezi ovládání stropního světla, má odtamtud i delší dosah. Používám čínský klon Hörmann ovládání - je menší, hezčí a lehčí: https://www.ebay.com/itm/Hormann-HSM2-Hormann-HSM4-compatible-remote-control-868-3MHz-clone-duplicator-/181438795752 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.