Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu).

To je moc pěkná cena!

Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu).

podla cennika stoji 415 tis. ono tym ze chodila po vystavach tak aj vybava bude asi slusna. zalezi kolko je stara a koniec koncov zachvilu ide nova rada takze by som povedal ze na auto s vystavy celkom normalna cena.

• Autor

Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena?

Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena?

Počítám, že za ní za 2 roky už přes 300 nedostaneš... Ale stárnou všechna auta a tohle je dobrá cena, takže já bych do toho šel -_-

ak ti ide o cenu za dva roky tak ver tomu ze by si ju predal drahsie ako ked teraz pride nova fabia a zrazy ceny terajsich fabii ( jasne ziadna hroza). vies po dvoch rokoch zalezi v akom bude stave. moze byt zanovna ale aj uplny srot.

Ktory je to modelovy rok ta fabia ?

Upraveno od houmr

• Autor

Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006.

Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-).

tak za ty prachy bych to bral....

Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006.

Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-).

Když to vezmeš, tak neprohloupíš B)

• Autor

Myslim, ze do toho pujdu:-)

neváhej ani chvíli. -_- Já teď koupil 2 roky starou TDI za 235 tis ale dovezenou na zakázku a po známostech , ofiko cena kolem 260. ;)

Kdybych neměl obědnanou RSku, tak bych do toho určitě šel..

Pospíchej doku je ;-)

:palec2:

• Autor

Diky za nazory a doporuceni. Pujdu do toho. Kdyby snad jeste nekdo chtel, tak jsou jeste dva kusy...

pak sem nahaz fotky jak ta tvoje kara je :-) -_-

• Autor

Fotky urcite budou:-)

• Autor

Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu).

Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu).

tak foto,foto -_--_--_- at mame co zavidet B)

• Autor

Tak zitra rano pro ni jedu, takze pak sem hodim par fotek. Dnes rano jsem byl na cumendu a je moc pekna:-)

• Autor

Tak uz je doma a je to parada...:-)

post-9-1162199902.jpg

• Autor

Je to moje 3. fabie a tentokrat jsem opravdu moc spokojeny:-)

Třetí fábie...druhej superb.. tomu říkám věrnost značce :D

• Autor

Tak tak ;), i kdyz snem byla vzdy FRS...tak uvidime, jaka bude druha generace...

Takže gratuluju -_-

tak kdyz tady byla mluva o cenach tak vas taky malicko nastvu:-)kupoval jsem fabii eleganci 1.9tdi pd-dnamic 2 atd....najeto opravdovych 104tis.km...za 2 roky co jsem s ni jezdil ve firme jsem si ji mohl odkoupit za 95000kč...pred 2lety stala 532tis.kca to se vyplati:-) -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.