Vytlacil Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 To je moc pěkná cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Chtel jsem se zeptat, zda povazujete za dobrou cenu za Fabii HB 1.9 TDI Ambiente, s klima, 365.000 Kc? Auto je nejete (z vystavy) a s plnou zarukou (24 mesicu). podla cennika stoji 415 tis. ono tym ze chodila po vystavach tak aj vybava bude asi slusna. zalezi kolko je stara a koniec koncov zachvilu ide nova rada takze by som povedal ze na auto s vystavy celkom normalna cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena? Počítám, že za ní za 2 roky už přes 300 nedostaneš... Ale stárnou všechna auta a tohle je dobrá cena, takže já bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) Tohle auto ma toho ve vybave prave o hodnev vic, spoustu blbosti, a to vcetne parkovaciho asistenta, metalizy apod. Cenikova cena auta je 500.000. Zajima me, jakou bude mit cenu za 2 roky, kdy se bude prodavat - rekl bych, ze se vzdy proda (uz proto, ze to je TDI), ale cena? ak ti ide o cenu za dva roky tak ver tomu ze by si ju predal drahsie ako ked teraz pride nova fabia a zrazy ceny terajsich fabii ( jasne ziadna hroza). vies po dvoch rokoch zalezi v akom bude stave. moze byt zanovna ale aj uplny srot. Ktory je to modelovy rok ta fabia ? Editováno: 13. Říjen 2006, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006. Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 tak za ty prachy bych to bral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Ze bych dostal pres 300 za 2 roky nepocitam, ale myslim si, ze na rozdil od 1.2 se bude prodavat dobre. Je to r.v. 2006 a modelovy rok 2006.Jak tady ctu diskuse, tak ten motor je sice pro Fabii mozna trosku vetsi a tezsi, ale zase to paradne jezdi. Ja jsem ho mel v predchozim superbu a taky stacil:-). Když to vezmeš, tak neprohloupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Myslim, ze do toho pujdu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r-hanz Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 neváhej ani chvíli. Já teď koupil 2 roky starou TDI za 235 tis ale dovezenou na zakázku a po známostech , ofiko cena kolem 260. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Kdybych neměl obědnanou RSku, tak bych do toho určitě šel.. Pospíchej doku je ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Diky za nazory a doporuceni. Pujdu do toho. Kdyby snad jeste nekdo chtel, tak jsou jeste dva kusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 pak sem nahaz fotky jak ta tvoje kara je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Fotky urcite budou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ber ji vsemi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Uz ji mam u sveho dealera, moc pekny, jeste cely zabaleny (privezli ji primo z bolky, tak nevim co to bylo za vystavu). tak foto,foto at mame co zavidet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak zitra rano pro ni jedu, takze pak sem hodim par fotek. Dnes rano jsem byl na cumendu a je moc pekna:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak uz je doma a je to parada...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Je to moje 3. fabie a tentokrat jsem opravdu moc spokojeny:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Je to moje 3. fabie a tentokrat jsem opravdu moc spokojeny:-) Třetí fábie...druhej superb.. tomu říkám věrnost značce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak tak , i kdyz snem byla vzdy FRS...tak uvidime, jaka bude druha generace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Je to moje 3. fabie a tentokrat jsem opravdu moc spokojeny:-) Takže gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 tak kdyz tady byla mluva o cenach tak vas taky malicko nastvu:-)kupoval jsem fabii eleganci 1.9tdi pd-dnamic 2 atd....najeto opravdovych 104tis.km...za 2 roky co jsem s ni jezdil ve firme jsem si ji mohl odkoupit za 95000kč...pred 2lety stala 532tis.kca to se vyplati:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.