Lukefab Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Potřebuju malou radu.Našel jsem na aukru tyto Angel eyes a pán je tam prodává za 2990kč nová !! Cena se mi zdá dobrá,jen nevím jestli to není nějákej moc velkej šit. odkaz: http://www.aukro.cz/item728015064_skoda_fa..._angel_eye.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Taky jsem se na ně díval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Půjdeš do nich?Já světla nikdy ještě neměnil,tak nevim a ani jsem žádné AE neměl,tak se radši ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Zdárek, klíďo do nich jdi.Tyhle tu máme všichni tzn. od Eagle Eyes.Jinak cena je fakt dobrá. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Potvrzdujem slova TOHLE TU MAME VSICHNI ... je to dobra investicia a uvidis ze sa ti budou hodne libit .... P.S.:mam ich tiez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Jen nevím jak to bude vypadat.mám stříbrnou metlu a líbily by se mi k tomu ty černý,ale nevím jestli to nebude blbý.Psl jsem mu a řikal,že mimo aukro mi dá 200kč slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Osobe si myslim ze by si ich mal za suprovu cenu, aj s tou zlavou, a na striebornej metle o to viac vyniknuuu Je to vymena kus za kus origo za tieto len z origo si musis prehodit motorceky co hybu svetlami , pak uz len nastavit vysku a rozptyl a MAS TO! Ono ak ich zoberies a nahodis na auti tak si chilu budes mysliet ze svietia nejako iinak slabsie a pod. no ak tam vymenis ziarovky za nieco normalnejsie neviem co za shunt davaju tam kde ich vyrabaju no nic extra to nebude to mi mozes verit... Tak pak to bude nadhera.Myslim ze tu na fore ich niekto ma tiez na striebornej faby ... Nuz rozhodnuti je na tebe, a myslim ze uz si asi aj rozhodnuty ... V realu su ovela lepsie ako kdekolvek na fotkach ... Janina ma sice v chromu ale i ciena sa hodi Checkni si to tu Editováno: 2. Září 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Fakt dost silně o nich uvažuju,ale chtělo by to fotku s tou stříbrnou metlou a černýma AE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Fakt dost silně o nich uvažuju,ale chtělo by to fotku s tou stříbrnou metlou a černýma AE mrkni na moje auto,mám na stříbrný černý světla, myslím že vyniknou líp než ty stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Poleš mi lepší foto,než máš tady?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tady máš lepší fotku,sic na bílý fabce,ale to je skorem stříbrná,ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 nevím kde je karta s mým autem ale tady máš nějaký fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 (editace) Myslim ze tak jak to ma .Viki FAKT ze namas nad cim vahat ... za tu cenovku to ked si predstavim co sme za ne platili ked boli IN v kurzu ... Tak drzim palce nech ti to vyjde ... Editováno: 4. Září 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 super,díky za fotky,půjdu do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekino Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 (editace) Potřebuju malou radu.Našel jsem na aukru tyto Angel eyes a pán je tam prodává za 2990kč nová !! Cena se mi zdá dobrá,jen nevím jestli to není nějákej moc velkej šit.odkaz: http://www.aukro.cz/item728015064_skoda_fa..._angel_eye.html objednal som si tieto svelta od TOMASa LEPa, bohuzial mi na jednom svetle nesvieti jeden kruzok a druhy velmi slabo akokeby napolovicu, mal uz niekto takyto problem, popripade ako sa to da odstranit? Editováno: 20. Září 2009, autor: sekino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Zdárek Sekino, já měl prakticky stejnej problém-nesvítily mi kroužky v pravým světle.Po dotazu na prodejce v čem že je zakopanej pes,mi bylo odpovězeno,že je v háji modul (taková ta krabička nalepená ve světle ),okamžitě mi poslal v rámci záruky novej a od tý doby (rok) je klid a svítí bez problémů.Určitě se obrať na pana Lepa a uplatni u něj záruku. Určitě bych doporučil i následně "překopat" elektriku ve světlech a povyměňovat drátky za kvalitnější,ty původní se mi zdály na hraně a během krátký chvíle byly docela fest očouzený. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 TAky jsem koupil AE a po 3 dnech mi odešlel napájecí modul na kroužky, tak poslali nový a od té doby klid :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekino Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 tie kruzky vam nesvietili VOBEC, alebo velmi slabo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) Nesvítily vůbec a napájecí modul věčně vyhazoval pojistky,takže jsem ho musel odpojit. Běž do reklamace,s náma toho tady asi moc nepořešíš. Tom Editováno: 25. Září 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekino Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 (editace) ok, diki, skusim to poriesit nejako Editováno: 26. Září 2009, autor: sekino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4z4rd Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Došli mi dnes angel eyes svetla, chcel by som vás poprosiť o nejaky stručný návod jak ich zapojiť. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zapoja sa jednoducho vymenou za origo z ktorych musis vybrat motorky naklapania svetiel ... niekde tu na fore bolo vsetko aj s fotkami ... z AE musis vybrat to co tam davaju namiesto tych motorkov ... a mas to ... potom uz len nastavit ... aby to nesvietilo do sveta ... Ak si prejdes cele vlakno mal by si to najst myslim ... niekde to tu bolo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 pomoze mi pls najst prispevok ohladom ciernych prednych svetiel? kedysi som ho tu nasiel a teraz ani za boha. vypadla mi gumicka a padla mi cocka a svietim si pod auto...tam bol navod ako to tam dat spat. dik alebo ma niekto navod tu pripadne skusenost ako to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czgif Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) a máme tu DEVIL Eyes má někdo skušenosti? http://www.kopacek.cz/skoda/fabia/predni-c...l-eyes-chromove Editováno: 19. Říjen 2009, autor: czgif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 na devil eyes je tu samostatný téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.