mnagos Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Nejde centrál a zámek ve dveřích mám zalepený. Jak se dostanu na autobaterii??? Mít u tažného zařízení 13 pólovou autozásuvku, tak na konektoru č.9 je trvalý + pól a na č.11 je trvalý - pól, pak není co řešit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Vlez pod auto a napajeni pripoj na alternator, tam by ses mel dostat. Jestli mas kryt pod motorem, tak ten musis sundat... Nejdriv ale zkus, jestli nemas dost proudu na otevreni kufru. Ten nepotrebuje tolik stavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnagos Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 před 8 minutami, LucasCZE napsal: Vlez pod auto a napajeni pripoj na alternator, tam by ses mel dostat. Jestli mas kryt pod motorem, tak ten musis sundat... Nejdriv ale zkus, jestli nemas dost proudu na otevreni kufru. Ten nepotrebuje tolik stavy... Jsem myslel, jestli nevíte nějakej fígl, jak tu kapotu otevřít. Lehat pod auto, je jako to poslední, co by jsem dělal. Jinak jsem elektrikář a kam co připojit vím moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 To otevreni kufru jsi zkousel? Figl na otevreni kapoty neznam a pochybuju, ze ti ho sem nekdo napise. Prece jen davat sem navod na kradez xenonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qinblade01 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Zdravím všechny potřebuji poradit, mám RS O2 před faceliftem motor bwa bez jakéhokoliv zámku ve dveřích, stalo se mi že jsem zaparkoval zapomněl vypnout světla takže svítili parkovačky, druhý den vybitá baterie a bez zámku není možné se do auta dostat. chci jít cestou nejmenšího poškození a pokud to je nějak možné nerozbíjet okýnko. Tudíž následně proběhly tyto pokusy: Sundán spodní kryt motoru vytažené světlo to u baterie tudíž přístup na baterku, baterku jsme dali nabíjet ale klíčky bohužel nefungují bliká na nich červené světýlko nejspíš došlo k rozhození kódování, vlivem vybité baterie nebo nevím ale přijde mi nesmysl aby se toto stalo pokaždé když se v autě vybije baterie aby nebylo možné se tam dostat a vybíjet okýnko. Jediné co se stane když se baterie odpojí začne houkat alarm, tudíž se nedostanu ani do auta ani nelze otevřít kapota což by asi stejně nepomohlo když nejdou klíčky, i jsem pro jistotu zkusil vyměnit baterii v klíčku a nic. Zkoušeli jsme jít alespoň po lanku na otevření kapoty dírou od světla a zkusit otevřít alespoň kapotu ale bezúspešně je tam to pitomé saní do masky a přes to ruku už dál dozadu nikdo nedáme. Existuje ještě nějaký možný šetrný způsob jak se dostat dovnitř bez rozbití okénka? bohužel prošel jsem už snad všechny weby kde se řeší podobná témata ale nikde nic, jediné co jsem našel co řešil nějaký člověk také na rs ten samý problém dostal se na baterii a baterie pod napětím a stále nešlo odemknout centrál, pouze rozhoukal alarm ale řešení už tam bohužel nebylo. jediné plus že mi to alespoň stojí v garáži :D Pomůže někdo kdo ví jak na to? Předem děkuji všem za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 A vyhnout rám dveří, něco prostrčit a zmáčknout tlačítko centrálního zamykání mezi předními sedadly? My takto kdysi auto s klíčky uvnitř zkoušeli otevřít. Nebo je v řešeném stavu toto tlačítko neaktivní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Od kdy nemá O2 zámek ve dveřích u řidiče? To je nějaký tuzing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Přečti si návod k vozu, popř. pokud ho nemáš tak si ho stáhni z webu Škodovky a uvidíš, že každá škodovka má na klice dveří u řidiče zámek a to buď viditelný, nebo neviditelný tj. pod malou krytkou kliky, která se dá klíčkem zespodu vyloupnout. Na to je ten návod, aby to lidi věděli, když se např. vymlátí ta baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qinblade01 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 U RS je to asi jinak nemá žádný zámek pod krytkami jsou pouze speciální tisícihran matky na s šroubu, není to žádny tuning prostě RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qinblade01 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Foto výše jsou dveře u řidiče jinde krytky nemá smysl vylamovat bude to to stejné a krytky se tím akorát ničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qinblade01 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 před 3 hodinami, ondra.rs napsal: A vyhnout rám dveří, něco prostrčit a zmáčknout tlačítko centrálního zamykání mezi předními sedadly? My takto kdysi auto s klíčky uvnitř zkoušeli otevřít. Nebo je v řešeném stavu toto tlačítko neaktivní? Toto nelze má to safelock jako většina novějších škodovek, dokud se neodemkne centrálem nebo klíčkem v zapalování všechny prvky uvnitř na otevírání dveří jsou neaktivní i kliky ve dveřích zevnitř rovněž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Otevřít auto není problém ale jak to auto nastartovat? Co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnagos Vloženo 19. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 V 12. 9. 2019 na 16:33, zajko65 napsal: Otevřít auto není problém ale jak to auto nastartovat? Co. Tak mi ho přijď otevřít - pak si nabiju baterii a svejma klíčema nastartuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Ty jsi se jeste od toho 24. brezna 2018 (prvni prispevek v tomto vlakne) nedostal do auta? :D Promin, nedokazal jsem si pomoct. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NetvorCS Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Cau chlapi, tak jsem to procetl. Chtel bych jit nejsnadnensi cestou. Odloupl jsem krytku a ona to nebyla krytka. Jen prazdny váleček, vytahnu a dirka do dveří. Asi po predchozim majiteli, zřejmě už ten problem měl. Jak dál? Prstem jsem nic nezmohl, klic je kratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djzd Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Ahoj, mám stejný problém, jak se ti to nakonec podařilo otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej84 Vloženo 6. Červen 2023 Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 Vlezete pod auto, odmontujete spodni plastovej kryt motoru, najdete starter, na nem je gumovej navlek pres cecik na kterym je plusovej vodic z baterky. Jestli budete dostatecne zrucny na tedle cecik dostanete svorku startovacich kabelu. Me se to nepovedlo ale dostal jsem tam medenej vodic s ockem. Cely to propojite s jinou baterkou nebo autem, cvaknete klicem a je odemceno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.