Lancelot Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 To Jirik.DC Ten klakson a brzdovky mně taky štvou nechápu ani jaký to má význam. P:S Jak se ti povedla ta citace? A s těmi různými jednotkami mi to taky nejde do hlavy, snaží se všechno unifikovat a přitom vyrábí např. 6 druhů řídících jednotek, tohle opravdu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 P:S Jak se ti povedla ta citace? Tak to taky čumim..je to z úplně jiného vlákna No,radši ji smažu,ať nevypadám jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tka klikam a koukam, ze tema o ytom co se mi obcas stane je uz tady. Predni okno u ricice obcas. zazlobi. Nevim jestli je to tim ,ze nec oklade velky odpor, ale parkrat to udelalo to co pisete a inde zase prestane fungovatt stahovani automaticky a jde jen rucne ( resp musim drzet ovladac) dela to jen sem tam., grrr nesnasim fluktuativni poruchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 nezpůsobují to dodatečně montované ofuky oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Mě po té výměně už okna makají, ani jim nevadí ty ofuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 nezpůsobují to dodatečně montované ofuky oken? ne to asi ne. deje se to ruzne a vetsoinou kdyz sou okna v pulce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 mě se to stalo jednou u obou př. oken (elektrických), když jsem zrovna namontoval ofuky. Při jednodotykovém zavření okna se nedovřelo a sjelo zpět. Tak jsem tomu pomohl (držel jsem zavírání) a už se to asi s tím ofukem to těsnění trochu vymáčklo, tak už je to v pohodě. Myslel jsem právě, jestli vás např. ten ofuk nezlobí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 To je bezna vec pri prvom montovani ofukov. Treba ho dovret nasilu. A potom tesnenie povoli a je to. Ja ma vsak iny problem. pri otvarani okna mi to vydava divny klepkavy zvuk. Pri zatvarani nic. Na strane sofera. Tak sa bojim aby sa nestalo nieco horsie. Pojdem to asi reklamovat, len co budem mat trosku casu... Stretol sa uz niekto s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) No a ja se pridavam do klubu, dela mi presne to same, obe dve okna ceho vymena teda pomuze? Ani nevim zda to mam resit, protoze zase nekde neco poskrabou nebo znicej kdyz to klicem nastavim podle navodu tak ta automatika funguje do doby nez okna sjedou uplne dolu, potom uz ani prd Editováno: 20. Červen 2008, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 mě pomohla výměna motorku ve dveřích řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 a predpokladam ze diagnostikou to nezjistili, kdyz ti to menili systemem pokus/omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Jo přesně, diagnostika nic neukázala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 tak mam asi autotrezor nejakou silenou kombinaci stahovani a vytahovani oken jsem to rozchodil, nejdriv spolujezdcovo a pak ridicovo, jde o to jak to bude chodit dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ahojte, mě ve Fabii Combi II (koupena 5/2008) už za 2 měsíce asi 3x pozlobily okna tak, že prostě místo nahoru jede dolu. Nejdřím jsem si myslel, že jsem se asi spletl. Ale pak se mi stalo, že jsem chtěl zavřít pootevřené okna klíčkem - podržím klíček a okna jednou nahoru, akorát u spolujezdce se rozjelo dolu. Takže nějaký problémek asi bude, ale protože se to objeví sporadicky, těžko bych to předváděl v servisu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Pro doplnění... dneska se mi to podařilo opakovaně navodit při ovládání oken klíčkem. Postup: klíčkem nechám okna sjet tak na 5 cm a otočím na druhou stranu. 3 okna se korektně zavřou, ale u spolujezdce sjede okno o dalších 10cm dolů s zastaví se. Tak doufám, že se mi to podaří předvést i v servisu. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 A podařilo se ti několikrát za sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jo, dneska ráno, když jsem zamykal auto a zkoušel to nějak navodit, tak se mi to podařilo dokonce 3x (tím postupem co jsem poslal). Jinak se mi to stalo i při ovládání zevnitř, ale tam se mi to záměrně navodit zatím nepovedno, ale zkusím odpoledne podobný postup (ovládat více oken najednou, kousek otevřít a pak hned zavřít). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tak ti budu držet palečky, aby se to v servisu při předvedení podařilo. Zákon schválnosti je neúprosnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 jj, dej pls vědět, co to bylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Dneska jsem to dával do servisu, problém se podařilo několikrát navodit, tak uvidíme. Jestli mi k tomu něco řeknou, tak dám vědět. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Tak auto jsem si dneska ze servisu vzal, tak, jak se podařilo problém s oknem navodit už to teď nejde. Akorát teda neřeklli mi, co s tím dělali a zapomněl jsem se zeptat, řešil jsem s nima jiný probém (měnili mi přístrojovku kvůli maxidotu a teď nemám spárovené klíče a píše mi to na druhém klíči imobilizér aktivní, ale nastartovat se mi to s tím povedlo...). Asi tomu nerozumím... Takže tam stejně ještě pojedu, kvůli tomu klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefDrahovsky Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Mam nekonecne problemy s elektickym otvaranim/zatvaranim okien originalnym - dodanym priamo s vyroby. Predne a zadne lave okna funguju bez problemov. Prave zadne sa zasekava. Ked ho date zatvorit tak zastane a cuvne. Cize zatvarat treba na 3 az 10x podla nalady okna. Ked som bol s tym v servise prvy krat povedali, ze zavadu odstranili, fakt okno fungovalo tak ako ma ale len 3 dni. Ked som tam bol 6x tak slubili, ze uz bude fungovat dlhsie, je pravda ze fungovalo dlhsie ale len o jeden den. Na moju podrazdenu otazku kolko dni tredba stravit v servise s nefungujucim elektickym oknom ci desat, sto alebo tisic? prisla odpoved, ze nie tisic ale len 730! Pozrel som sa zacudovane kto to hovori ci je to preberaci technik alebo niekto z cakajucich zakaznikov a dostal pokracovanie podpovedi: 730 dni - to su dva roky pokial mate zaruku... . Mal niekto prave zadne dvere rozobrane a vie ako funguje mechanizmus vedenia skla v kolajniciach? Udajne sa stava, ze skolo je uzsie a vzprieci sa. Rozmyslam ci to je 1,konstrukcna chyba, 2,vyrobna chyba toho kusa 3, neschopny autoservis alebo moja chyba pri vybere znacky auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) No je to taková rada na prd, ale pamatuju si, že to někdo řešil tím, že lehce promázl ty vodící drážky okna. Někde to bude dřít víc a proto se okno nedotáhne nahoru. Ale stejně bych skusil ještě zajet do jiného servisu s tím, jaké problémy to okno dělá. Už proto, co bylo řečeno kolem záruky. 2 roky budeš lítat v záruce, a potom co??? pak to budeš další 2 roky platit? Tohle vypadá na neschopnost servisu. Editováno: 3. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jozef: Podľa mňa to bude neschopným servisom. Nehovoriac už o tom, že si rovnakú závadu reklamoval už 3x, takže minimálne mali upovedomiť výrobcu a v rámci reklamácie vyžiadať výmenu celého dverového modulu. Odporúčam skúsiť iný servis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak dneska se stejná závada objevila i u pravého předního okna. Zejtra volám do servisu, aby objednali druhý motorek. u těch oken odcházejí kabely ve dveřích lámou se v tom husim krku už sem se stim setkal diagnostika řekla že vše je ok tak sem to rozebral a byloto kabely uhnilý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.