Petr2212 Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Ahoj , pátral jsem v návodu a nikde jsem neobjevil nějakou informaci o správném umístění příčníků . Máte někdo informaci kam přesně je umístit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Já je na Octavii dávám tak, aby přední byl co nejvíce dopředu a zadní přiměřeně, aby box nebo nosič na kolo byl vyvážený. A tak, abych otevřel kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Ahojte,ake stresne nosice by ste mi poradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Nehucia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Thule WingBar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Citam ze su tiche ,je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 mám vyzkoušené originály - snadná montáž/ demontáž - jsou tiché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Mám originály, najeto s rakví, koly i bez ničeho cca. 5000 km a hučí docela dost. Jinak ale montáž i provedení OK. Měl jsem předtím originály na Fiat Freemontu, a o těch jsem nevěděl, takže jsem je vůbec nesundaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 (editace) jeste k tem originalnim. Je vubec nejaky rozdil mezi : Na Kodiaqa https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/preprava/pricny-stresni-nosic-565071151x/0/1/24/43/1001 Fabii: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/preprava/pricny-stresni-nosic-6v9071151x/0/1/24/43/1001 Myslim tim, jestli třeba tvar lyžin ? Šířka jina trochu je, ale neznam tu konstrukci, zda jde mirne posouvat nebo je to napevno a tim padem jsme nahrani a skodovka nas oskube o litr vic nez fabkaře za uplne stejnou vec. Trosku to resim, bo mam Thule nosice (posuvne) a byly dodavane pred par lety jako original přislusenstvi ke skode a proste tam pod lyžinama je nedostanu. tj. musim prodat a koupit jine. Vidim, že ty Thule EVO Škoda Kodiaq jsou za velmi podobnou cenu a určite mene hlucne. Jde o to jestli neexistuje nejake jine reseni treba za pulku...... Editováno: 31. Říjen 2019, autor: LeeCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Za mě teda Thule ;) pětný aero tvar a navíc guma v T drážce zůstavá na místě i když v drážce něco je :) origo Škodovácké mi příjdou hodně fotové :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate_xenon Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Používám Thule Wingbar a hučí až tak kolem 120km/h, ale nic hrozného. Originál hučí mnohem víc a nevypadají tak dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Mám aguri prestige, nehučí. Jen nejde otevřít panorama, což v zimě není taková tragédie. Neruší siluetu auta jako ostatni. Umístění příčniků podle střešního boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Octavia31: To isté aj pri Thule Wingbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
řepák2 Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 V 31. 10. 2019 na 20:26, LeeCe napsal: jeste k tem originalnim. Je vubec nejaky rozdil mezi : ........... Stejný problém, od kolegy z práce jsem si půjčil příčníky(orig. na Supa2- máme oba stejná měsíce i roky výroby :-) ) pak od šváry rakev a když sem ji tam chtěl nandat tak se pod ně nevešlo to U-čko, takže jsme nakonec lyže strčili ke známému a já jel ,,na lehko,, :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 V 1. 1. 2020 na 18:23, Phate_xenon napsal: Používám Thule Wingbar a hučí až tak kolem 120km/h, ale nic hrozného. Originál hučí mnohem víc a nevypadají tak dobře. Ahoj, uvažuju o těch příčníkach co máš.jsou ale kvuli aurodynamice širší a nikde jsem nenašel rozmery toho profilu v řezu. Můžeš prosím změřit? Jde o to, že mám již rakev (Jetbag) s U šrouby aby to tedy pasovalo. Take nevim, když to nahodou s utaženim přeženu, jestli ty hlinikove příčníky nějak neohnu. Dále jeste mám dva nosiče thule na kolo a tam je větší pravděpodobnost, že už nepujdou na ty Wing bary přidělat (připevnují se takovými účkami nikoliv T dražkou). tj. musel bych je prodat. Učka: https://www.th-store.cz/nosice-kol/nahradni-dily/k-nosic%C5%AFm-kol-na-strechu/thule-freride-530/thule-50552 Nosice kol https://www.obchodth.cz/14-thule-freeride-530.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas20 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 ahojte, neviete niekto akej znacky su tieto skodovacke stresne nosice? na thule to moc nevyzera: https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/priecny-stresny-nosic-kodiaq/p/565071151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.