Publikováno Březen 30, 20187 r Ahoj, prosím o radu ohledně připojení subwooferu. Podařilo se mi již vyndat autorádio Swing, úspěšně připojit i high/low převodník pro signál do sub. Problém je, že nevím, odkud vzít +12V - spínané. Prostě aby sub fungoval jen při zapnutém rádiu, případně při zapnutém zapalování, aby nedošlo k vybití baterie. Díky moc za rady.
Březen 30, 20187 r Stale napeti pro zesilovac vezmes z baterie a spinane z pojistek. Draty ktere vedou do pojistk a maji cernou barvu jsou spinane tak na ty se napoj.
Duben 1, 20187 r Autor Ne, mám aktivní subwoofer. Chtěl bych ho zprovoznit o v Octavii, protože origo zvuk není moc dobrý. Rádio Swing měnit nechci, to mi vyhovuje.
Květen 13, 20187 r Aktivni sub. zapojis na zadni repro. Jen bud musi mit vstup pro signal z repro (High power input) nebo se tam musi dat high/low prevodnik.
Červenec 1, 20187 r V 10. 5. 2018 na 21:20, misor1994 napsal: Caute, ma tu niekto z vas pripojeny len zosilovac bez subwooferu? Ahoj mam zesilovas orginal z meho auta kdyby jsi mel zajem Octavia RS3
Březen 30, 20196 r Dnes som inštaloval zosilňovač axton a530 dsp. Vošiel sa za displej infotainmentu. Plug&play inštalácia s na to určeným káblom. Zvuk zatiaľ neviem zhodnotiť, lebo som to počúval len chvíľu. Avšak, zlepšenie je oproti origo pocutelne. Musím sa ešte pohrať s nastavením cez aplikáciu v telefóne. Upraveno Březen 30, 20196 r od misor1994
Březen 30, 20196 r Toto určite nie je no name. Axton je celkom známa značka. A Canton podľa mňa nemá význam dorabat. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.