chobott Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 ahoj, narazil jsem na webu na toto 1S0953503AL přepínače páčky Citigo po FL nejspise....resp mozna do meho CIT to nebude primo ten kod u meho CIT jsou ty starsi a tyto se me libi....zkousel nekdo vymenu ? predpokladam ze takovy @Aleš_BX ma ve FL uz ty hranate co.... spise jde o to ze pokud jsou stejne konektory tak asi vymena ma smysl ale pokud bych musel menit u konektory..... ciste z praxe @danikd kdyz mas MF volant a jeste k tomu tlacitka na MFA na páčkách funguje to nebo jsem nekde cetl je je musis odpojit na fotce je videt ze je MF volant ale asi jen na telefon a packy maji taky tlacitka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Mam volant z FL Yetiho, tudiz obe strany ... jde oboje, nicmene jak sahnu na packy, tak pak nejde az do vypnuti klicku volant ... blbec jsem to neodpojil ... ale neva, az budu sundavat volant, jestli, tak to odpojim ... Nove packy maji uplne jiny konektor, nutno predelat, take jsem o tom uvazoval, ale vykaslal sjem se nato ... A nebo poradte, ktery to pin se vyndaval aby nesla packa, nepamatuje nekdo? Ze ybch ho zezadu ustipnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Muzes prosim vice osvetlit to "jakmile sahnu na packy, nejde volant" ? Jakoze das blinkr a ovladani na MF nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Neeee, tak krute to neni.. vse funguje, jen kdyz zacnes ovladat maxik na pacce ( kolebkou nebo tlacitkem zespoda ) tak to pak nejde. Sterace a podobne srandy jsou OK ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Jakoze jakmile zacnes ovladat maxik pravou packou (a nicim jinym ovladat nejde,ze) tak prestanou fungovat MF tlacitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Podle toho co psal má ovládání i na volantu (osazené obě strany). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Uz jsem to pochopil. Ovladani MaxiDOTu je na MF na prave strane (ktera origo na volantu CG chybi). A kdyz se neodpoji prepinace na pacce a sahne se na ne, tak prestane fungovat prave ta prava strana MF. Je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Ano, presne, jen docasne, po vypnuti klicku OK ... zkousel sjem to asi jen 2x, normalne vse delam na volantu ... prisel sjem na to jen nahodou ... esi budu mit chut, kouknu do elsy a zjistim barvu dratu a normane to zezadu fiknu, jsou tam videt, jsou v te pacce jako ve zlabku ... anebo se da ten plast packy rozloupnou, to bude mozna jeste lepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Jinak u origo CG MF volantu kde je jen leva strana problem nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Jak to ma vlastne UP? Ma na prave pacce nejake ovladani, kdyz uz ma teda i pravou stranu na MF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 No podle me musi existovat i páčky ktere nemaji ovladani MFA.....existuje preci CG ci UP bez pocitace :-) otazka je jaky je kod v ETKA jsem to chvili hledal a nenasel....v mem pripade mam Tempomat jeste proto jsem vlastne cele tema zacal s tim ze bych koupil ty nove komplet packy bez bocniho ovladani MFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Sak oni je delaji, jen ale ty nove hranate, my co mame pred 11/2013 mame smulu. Nebo predelat na novy konektor ... Po predelani by tam sli myslim i jine, hezkci ... nejake VW ... Ale me se to nechce ... Az nebudu mit do ceho pichnout, tak se kouknu na schemata a uvidi se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 @danikd pockej to se nedelalo zadne Citigo ktere nemelo pocitac? Videl jsem nekde video jak Citigo ma jeste pristrojovku bez bocnich budiku opravdu jen "socku" a tam pochybuju ze byl palubni pocitac....ale zase pochybuju ze tam bude tempomat :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 tak kdyz uz tam nejake dat tak bych tam dal rovnou s adaptivnim tempomatem :-) padly pod volantem a vyhrivanim volantu.....at je to komplet ne :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 I ty socka budiky, tam byl opravdu jen jeden budik, ale v tom segmentovem LCD se dalo prepinat na pacce Stav nadrze, ujeta vzdalenost a prumerna spotreba myslim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 ta fotka z UPu je mi znama, akorat prava packa pod tim MF nejde videt... Ma ovladani, nema ovladani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Ovládání na páčce nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Jak je volant, nejsou packy, to je ajsny, setrime preci ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Uz tomu rozumim. To jsou fakt paka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 5. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Zkusil by me nekdo zjistit cislo dilu tech páček bez ovladani na boku s tempomatem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Nasel jsem neco ale nevim zda to bude sedet je to pro VW koncern Fabia 2, Roomster Ibiza a pod 7H0953503 GH je to tempomat pez pacek...ale konektory a pod to asi necham na tobe @danikd treba to sedet nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Zezadu musi byt konektor takovy jako do L, viz foto ... to je ten stary co mas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 tady jsem nasel obrazek s konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.