JendaII Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Přeju hezký velikonoce... Jdu s dotazem kde se nachází, pokud se nachází ukazatel teploty vody. Budu mít výbavu Trumf bez MaxiDot. V manuálu je popsáno jen s MaxiDot. Nebo je tam jen kontrolka nízké hladiny kapaliny a její přehřátí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Ono je to stejně jedno, protože i na MaxiDotu to vyleze na 90°C a tam to drží (elektronicky to prostě ukazuje 90 v určitém rozmezí teplot). Důležitější je teplota oleje, tu by měli ukazovat i budíky jen s PPC (a možná umí ukázat i teplotu vody, ale jak jsem říkal, nic to neřekne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Tu teplotu vody by ti "mel" ukazovat palubni pocitac, tak jako ukazuje teplotu oleje. Jinak jak psal Martab, voda vyleze na 90 a tam zustane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Děkuji za odpovědi. Už se těším až ji budu mít doma a študovat co a kde najdu.... Snad už tento pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Tak ať čekání rychle uteče Kdyžtak si pak založ téma: https://forum.skodahome.cz/forum/405-vaše-fábie-lll/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Díky... A pak založím, až to auto trochu osahám a ozkouším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Co to je ten PPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Palubni PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 (editace) PC? To jako vážně Personal Computer (osobní počítač)? Jde vám na tom MineCraft? To nemám, mám jen obyč. palubní počítač, asi si to příště připlatím. Dobré o tom vědět. Editováno: 2. Duben 2018, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) V Octavii I bohužel nemůžeš, ale v FIII se tam dá hrát "kolik mám otevřených dveří" ale na Ladu to nemá Ale když vymyslíš nějakou lepší zkratku, nechám se klidně inspirovat příště Možná BC, ale to zase není po našem Editováno: 3. Duben 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 3. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Tak ten tetris je bomba Hrát to za jízdy, fakt nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Jo, chtelo by to hada a ovladani volantem... Otevrene dvere umi i MFD? Myslel jsem, ze jen MaxiDot. Trumf nema ukazatel teploty vody na budikach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Měl by to umět a nemá: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Pokud vim, bezne se pouziva (a tady na foru drive hojne take pouzivalo) PP = palubni pocitac. Budiky bez MaxiDOTu nemaji dodatecne male budicky a tudiz postradaji teplomer chladici kapaliny jako takovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Ok, tak příště použiji PP, ale nemyslím si že by i tedy chybné označení PPC nějak ovlivňovalo pochopení, nicméně příště si zkusím vzpomenout a to "C" tam nepsat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Šak já jenom aby řeč nestála, než to tady hmyzák utne. PP je dobrej, u toho bych zůstal. Jinak digitální zobrazení teploty bych uznal jako teploměr, netřeba rafiček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Tak ono stejně ta ručička má jen 3 poloha, studené, asi OK a přehřáto, takže ten digi teploměr je naprosto v pohodě, spíš je trochu směšné, že se to drží i na tom digi furt přesně na 90°C 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Ale proc ne. Bezny uzivatel nepotrebuje vedet nic jinyho, nez prave studeny/ok/pruser Na druhou stranu, teplotu oleje to taky ukazuje presne. Jenze to je jen dodatecna informace. Pak je otazkou, zda by nebylo lepsi vyhodit teplomer chladici kapaliny, nedat tam teplomer oleje a zatlumit ho stejne, jako ted vodu. Pro motor by to bylo lepsi, tedy alespon u uzivatelu, kteri nejakou teplotu vubec registruji/řeší... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 V každém případě, když je teplota chl. kapaliny podle budíku na 90, tak teplota oleje ještě ani nenaběhne na 50, to až po cca 2 km. Teprve po asi 10 km(záleží na teplotě vzduchu) se dostane nad 80. Teď v zimě při mínusových teplotách se mi olej pořádně neohřál ani po 33 km jízdy do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 V tom je právě ten háček - sice ti to ukazuje 90°C, ale skutečná teplota bude nižší. Však se to tady na foru už několikrát řešilo, dokonce to někdo měl napojené za jízdy na diagnostiku, kde vyčteš skutečné hodnoty teploty chladící kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Co jsem zkoušel přes BT adaptér tak budík vody ukazoval 90°C od cca 75°C přes adaptér. Ale to je obecně známé, proto jsem říkal, že je důležitější ta teplota oleje, která je naštěstí ještě reálná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White_line Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Také mám Trumfku a na teplotu vody se normálně proklikas páčkou. Ukazuje to čísla od 50st nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Ano, ukazuje od 50°C do 90°C běžně se na jiné teploty nedostane a ikdyž se tváří že ukazuje s přesností na 1°C, tak se z těch 90°C nehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 11. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Diky, taky jsem to už vypozoroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.