Přejít na obsah

posledni dil výfuku (tlumič)

Davson

Doporučené příspěvky

Ahoj ,chtel jsem se zeptat jestli nikdo nemate zkusenost s druhovyrobou tlumicu vyfuku. Mam Octavku 1.6 55kw a zacal mi (ve vyssich otackach) strasne hucet vyfuk podle vseho posledni tlumic. Ma to zvuk jak poradnej ladak a to me moc nebere. A tak zvazuju vymenu,ale nechce se mi investovat do orig. Nevite nekdo jakej tlumic a popripade znacku? (dodavatel,cena apod.) Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ,chtel jsem se zeptat jestli nikdo nemate zkusenost s druhovyrobou tlumicu vyfuku. Mam Octavku 1.6 55kw a zacal mi (ve vyssich otackach) strasne hucet vyfuk podle vseho posledni tlumic. Ma to zvuk jak poradnej ladak a to me moc nebere. A tak zvazuju vymenu,ale nechce se mi investovat do orig. Nevite nekdo jakej tlumic a popripade znacku? (dodavatel,cena apod.) Diky

Doporučil bych výfuk Bosal nebo Walker, kvalitní výfuky v originální kvalitě za přijatelnou cenu. U slušného prodejce v ceně cca 1.700,-

Odkaz ke komentáři

Čau, dával jsem na Octu 1.8 20V laďák a zbyl mě poslední díl výfuku, když jsem ho sundaval z auta tak byl naprosto v pohodě. Má vzadu ale dvě roury, takže netuším jestli by ti tam šel. Kdybys ho chtěl a zjistil si že tam půjde, tak za 300Kč je tvůj.

Odkaz ke komentáři

NAZDAR KLUCI

Potřebuji píchnout trocha. Mám díru ve výfukovím potrubí a dost to ržve nevíte co stím. Je to hned pod motorem takový vibrovaný potrubí (nejspíš tlumič tlakových rázu nebo co to je) dá se to sehnat a za kolik? Jinak je celej výfuk až do konce v supr stavu jen tohle mě trápí a už to pamalu zachází do konfliktu s cestní vyhláškou co se týče DECIBELU. :D

Mawerick

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Ahoj proc myslis,ze ten Starline bude tak spatnej. V KV Kelly ho docela chvalej a navic je na nej zaruky 3roky. To si asi trochu verej ,ne? Na 1.6 je za 1650,- (1980,-) podle kw. Pro ty co nemaj na bosal za 2500.- a vys to je dobry. -_-

Ještě jsem neviděl od Starline kvalitný produkt. Jak jsem psal, u slušného prodejce se nechá Bosal koupit kolem 1700,- Kč.

Odkaz ke komentáři

nejdražší asi Walker, pak Bosal - kvalitní výfuky, srovnatelné s originálem, jestli chceš ušetřit 500-800,-Kč pak kup např. značku Starline - cena nižší ale kvalita prej dobrá

Tomu Starlinu od Autokelly bych se obloukem vyhnul.

Starline je jeden z největších shitů co existuje. Od Starline nic nebrat.

Editováno: , autor: jsstanik
Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...
Jo diky za radu ,co ten Bosal nebo Wallker jsou to obyc. vyfuky nebo ladaky.Moc se v tom nevyznam. Dale,ma vypalenej posledni dil vyfuku vliv na jizdni vlast.?(vykon,spotreba atd.)

1.Jsou to výfuky shodné s originálním. 2. Má vliv.

Taky jsem zjistil díru ve spoji před tlumičem u posledního dílu. Sehnal jsem Bosal za 2040 Kč na 1.6 55 kW. Předtím jsem pozoroval trochu vyšší spotřebu...

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je potřeba koupit i novou spojku? Nechci pak lítat po obchodech, až budu mít rozdělané auto. Chci to udělat sám, kdysi jsem to zmáknul na fáčku :).

Editováno: , autor: tomci
Odkaz ke komentáři

Jo diky za radu ,co ten Bosal nebo Wallker jsou to obyc. vyfuky nebo ladaky.Moc se v tom nevyznam. Dale,ma vypalenej posledni dil vyfuku vliv na jizdni vlast.?(vykon,spotreba atd.)

1.Jsou to výfuky shodné s originálním. 2. Má vliv.

Taky jsem zjistil díru ve spoji před tlumičem u posledního dílu. Sehnal jsem Bosal za 2040 Kč na 1.6 55 kW. Předtím jsem pozoroval trochu vyšší spotřebu...

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je potřeba koupit i novou spojku? Nechci pak lítat po obchodech, až budu mít rozdělané auto. Chci to udělat sám, kdysi jsem to zmáknul na fáčku :).

Spojku budeš potřebovat (pokud je tam ještě originál tak se připrav na řezání, je to totiž v jednom kuse i se středním dílem)

Odkaz ke komentáři

Výměna výfuku čeká brzy i mě nba mé 2.0. Budu dávat střední i zadní díl. Tak jsem začal schánět, co bych tam dal. Bosal i Walker jsou docela dobrý a je na ně chvála. Taky jsem našel značku Tyll, vyrábí se to u nás a mají docela zajímavé ceny. Nemáte s touto značkou nějaké zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Když jsem byl dnes v na pokec v mototechně, koukal jsem tam na výfuk na felicii s nálepkou Starline a na výfuku byla vyražená značka Zara, což jsou Italové, takže do toho opravdu asi nepůjdu, asi to vahraje ten český Tyll, střední a poslední díl s dvěma sponamy na 2.0 ani né 5.000,- Kč. Kdyby věděl někdo, kde seženu levněji, tak dejte vědět.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera namontoval poslední díl výfuku zn. Bosal. Vše se mi zdálo být v pořádku. Až dnes, když jsem přijel ke švagrovi, tak jsem zjistil, že má auto divný zvuk. A ejhle, ve stěně hrnce v místě, kde je falc, je malá dírka a prská z toho voda... Vypadá podle pohmatu, že je tam schválně.

Moje otázka je, jestli tam ta malá dírka má být! :help:

1.6 55 kW

Editováno: , autor: tomci
Odkaz ke komentáři

Ještě jsem neviděl výfik, který by měl někde nějakou dírku, třeba na odvod vody. Zdá se mi to jako blbost.

... když jsem měnil výfuk na felicii tak dírku (malou, cca 1 mm +- průměr) měl a ten prodejce říkal, že je to ptávě pro odtok vody, aby ten výfuk nehnil zwvnitř. Přišlo mi to jako rozumný a jednoduchý řešení.

Tom lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...