zro Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Zdravím, nemáte někdo typ na automechanika či menší servis v Brně a okolí, který by mi vyměnil spojkovou sadu, kterou jsem si sehnal? Autorizovaný servis mě s tím poslal někam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Se nedivím.Nosit rohlíky do pekárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Presne tak. Nikto z mechanikov ti to urobit nebude chciet. Jednak nevedia odkial to mas, ci to tam bude pasovat, nezarobia na dieloch a hlavne ti nato nevedia dat zaruku a nechcu ist do moznych problemov.... Sam som si to zazil, mechanik mi ale sam zhanal diely, po vymene komplet sady nieco robilo problem, musel to dat dole, menil lozisko, nepomohlo, tak sme menili SACHS za LUK - nepomohlo, tak sme dali na repas prevodovku a az to pomohlo... Spocitaj si, ze sa to stane viac krat tak asi to nie je sranda (mne 5x skladal a rozoberal vsetko). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Předpokládám, že když mám součástku z originálních autodílů s vyraženým logem výrobku a k tomu doklady o koupi, tak že by to mohlo být dostačující... Navíc nevím, proč by mi dílna měla dávat záruku na díl, spíše na práci... A cena, kterou mi uvedli v autoservisu Škoda - 37 tis. za výměnu sady, to je fakt dost. Ale díky za info, budu hledat dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Osobni zkusenost nemam, ale uz nekolikrat jsem slysel chvalu na http://www.rfauto.cz. Jak se postavi k doneseni vlastniho dilu nevim, ale za zeptani nic nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 V 17. 5. 2018 na 21:48, zro napsal: Předpokládám, že když mám součástku z originálních autodílů s vyraženým logem výrobku a k tomu doklady o koupi, tak že by to mohlo být dostačující... Navíc nevím, proč by mi dílna měla dávat záruku na díl, spíše na práci... A cena, kterou mi uvedli v autoservisu Škoda - 37 tis. za výměnu sady, to je fakt dost. Ale díky za info, budu hledat dál... Jestli máš OII starší 4 roky, můžeš využít na výměnu spojkové sady economy servis, kde ti vymění celou sadu za +/- 10 tisíc v autorizáku s originálními díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Cena záleží na motorizaci a rozsahu opravy. Výměna spojky na O2 je v autorizáku cca 3500,- Já dal za komplet na 2.0 TDI CR (lamela, přítlačák a hydraulické ložisko + práce) necelých 13 tis. Pokud už má auto najeto 200+, měla by se rovnou vyměnit i dvojhmota. V 17. 5. 2018 na 21:48, zro napsal: Předpokládám, že když mám součástku z originálních autodílů s vyraženým logem výrobku a k tomu doklady o koupi, tak že by to mohlo být dostačující... Navíc nevím, proč by mi dílna měla dávat záruku na díl, spíše na práci... no právě jen na práci a teď si představ, jak budeš nadávat, až ti po opravě vrátí auto se škubající spojkou s odůvodněním, že ta nová lamela asi nebyla úplně ok. Ale jestli chceš, tak ti jí za další tři litry vymontují, aby jsi ji mohl jít reklamovat. No a ty jí se skřípěním zůbů půjdeš reklamovat, jenže oni ti řeknou, že to byla chyba montáže. Na tohle ti kývne jen servist, kterému nevadí se hádat svými zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 (editace) 15degren: zajímavý. Teď jsem koukal na tu economy kalkulačku, a jsou tam snad všechny motorizace krom RS dvoulitru. Na ten se to nevztahuje? Editováno: 23. Květen 2018, autor: marek16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 23. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Ten economy servis vypadá zajímavě, díky za informaci, poptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Vyměň si to na netu. Dones do hospody pivo a maso na řízek.Pošlou tě do PRDELE. Tak si to hezky vyměň, tam kde jsi to koupil!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Ja som s vlastnym materialom v servise nemal problem. Ked dojdete do pneuservisu, tiez vam nenanutia len ich pneumatiky ktore vam predaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 To sice ne, ale taky budou radeji, kdyz sinje koupite od nich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Pneu jsou pneu,auto je přezuto za 15 minut,výměna spojkové sady je docela náročná tak se jim nedivím a navíc,když ani sama Škoda auto kolikrát podle vin není schopna určit přesný díl-osobně jsem se s tím setkal.Takže jin přineseš díl,oni to rozeberou,zjistí,že to nesedí,auto jim bude bůh ví jak dlouho blokovat zvedák,který by jinak vydělával.Mám servis,takže vím o co jde.Domluv se s nima,že jin zaplatíš jejich obvyklou cenu práce + jejich marži na dílech a možná nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zro Vloženo 23. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 před 29 minutami, milanosc napsal: Vyměň si to na netu. Dones do hospody pivo a maso na řízek.Pošlou tě do PRDELE. Tak si to hezky vyměň, tam kde jsi to koupil!!!! Já jsem neuváděl kde jsem spojku sehnal. A podobný komentáře sem raději nepište... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.