l79 Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Občas mám problém při načítání navigačních map ze slotu pro SD1. Furt se to načítá a synchronizuje až musím vyndat kartu a pak se to hned načte. Ve slotu pro SD2 je to Ok. Zároveň ve slotu SD1 se mi vůbec nenačte SD karta s mp3, ve slotu SD2 funguje bez problému. V návodu není rozlišeno, ve kterém slotu má být navigační SD karta a kde pro média, tudíž předpokládám, že musí vše fungovat v obou. Funguje vám vše v obou slotech? Vypadá to na problém slotu a reklamaci... tak při včerejší garančce schválena výměna jednotky na záruku Editováno: 14. Srpen 2020, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Bukaj Vloženo 4. Duben 2021 Sdílet Vloženo 4. Duben 2021 Dnes stažena aktualizace map "ECE A1 2020/2021 - only for 32GB SD" pro Amundsen pomocí Download manažeru. Stažení přes prohlížeč asi 10x spadlo kvůli chybě sítě a nikdy se nedokončilo. Staženo na 16GB kartu, po vložení se mapy v navigaci automaticky aktualizovaly na novou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Bukaj Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Nově vyzkoušený rohový USB-C konektor pro infotainment . Schránka jde krásně zavřít a kabel je dostatečně dlouhý pro jakékoliv použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Koukal jsem na Škodaplus a většina nabízených Kodiaqů po FL včetně RS mají Amundsen. Vyplatí se vůbec příplatek za Columbus, když ho Škodovka do vozu nedává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Zalezi jestli chces pouzivat vestavenou navigaci columbus ma lepsi fix gps a o neco vetsi display. Pokud pouzivas waze na mobilu tak je podle mne columbus zbytecnej. Pro normalniho cloveka je si myslim zbytecnej spis bych sel po Lane assist a jinych vecech ktere pri jizde fakt vyuzijes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Já zatím auto s navigací neměl, ale přemýšlím o Kodiaqu a tak koumu jestli Amundsen nebo Columbus. Doteď jsem jezdil podle navigace v mobilu - mám tam Sygic. Ale počítám, že u nového vozu budu jezdit podle vestavěné a mobil už využívat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruby71 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Ahoj. Sám zjistíš, že stejně budeš pořád používat mobil, byť přes AA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Ja mam Amundsen cez 3 roky a musim povedat, ze to bol omyl. Urcite by som priplatil za Columbus. Amundsen je hodne, ako by som to povedal nepresný? Asi najlepsie to vyjadrili v jednej nemenovanej relacii- dostaneš sa do cieľa napriek navigácii. AA pouzivam tak v 5% pripadov, a to len vtedy ak sa ponáhľam: waze. Inak idem cez Amundsen lebo sa mi nechce otravovat s AA. Poznamka: ked sa zle rozhodneš tak to neskôr už nevymeniš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Vse se da dodelat...ale dodelani Columba muze stat az 30k...ja porad pouzivam waze usetril mi spoustu casu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan SK Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Realitu si každý ľahko overí otazkou v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda48 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 před 20 hodinami, Luman napsal: Já zatím auto s navigací neměl, ale přemýšlím o Kodiaqu a tak koumu jestli Amundsen nebo Columbus. Doteď jsem jezdil podle navigace v mobilu - mám tam Sygic. Ale počítám, že u nového vozu budu jezdit podle vestavěné a mobil už využívat nebudu. Mám Amundsen v oct. 3, pravidelně aktualizovaný. Už se mi ale dvakrát stalo, že mě zbytečně hnal objížďkou, ačkoliv překážka provozu už byla pryč. V době, kdy jsem auto kupoval to byla pecka, dnes, když jsou waze, google maps, atd.. je ten Amundsen trochu zpomalený, i když asi bere aktuální data z družic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Chci se zeptat jestli je u Amundsenu v Kodiaqu v posledním modelovém roku v rámci navigace funkce rozpoznávání dopravních značek? Ptám se proto, že tato funkce je nabízena v paketu Top travel asistent spolu s tempomatem a parkovacím asistentem. V současném autě tuto funkci mám a dopravní značky se mi zobrazují mezi budíky v kapličce přistojů. Pokud ne dá se dodatečně dokodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Čtení značek u současných modelových roků a těch nadcházejících dokódovat už nejde, je to chráněno SWaP klíčem. Jinak pokud vím, tak i nový MIB3 Amundsen umí zobrazovat značky, ale asi to dělají takto jako paket s Columbusem nejspíš a nemusí se nic řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 (editace) To není paket s Columbudem, ale paket Top travel asist a obsahuje parkovací asistent, adaptivní tempomat a rozpoznávání dopravních značek. Současný Amundsen s MIB3 v Kodiaqu umi zobrazovat značky kde? Editováno: 2. Červen 2022, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Aha, měl jsem za to, že Top Travel Assist je s Columbusem. Amundsen zobrazuje značky normálně v navigaci, jako starší Amundsen. A samozřejmě i v budíkách. V tomto ohledu je mezi Amundsenem a Columbusem rozdíl jen ten, že v případě virtuálního cockpitu neumí zobrazovat mapy zároveň na displeji rádia a v cockpitu. Pokud se pro MIB3 nic nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 To sice neumi, ale umi zobrazit Google Maps / Waze na radiu a Amundsen mapu na Virtuale ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 A navigační pokyny z Google Map/Waze umí zobrazovat i v budíkách Bez obrazu, jen šipky. Taky dobré podoktnout, na to jsem zapomněl To je za mě pěkná vychytávka u MIB3, krom jiného samozřejmě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Omlouvám se, ale bavíme se o zobrazení dopravních značek s rychlostí ne šipky kam jet. Takže Amundsen s MIB3 v Kodiakqu modelový rok který se dnes objednává umí přečíst a zobrazit dopravní značky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 před 2 hodinami, Krosta napsal: Amundsen zobrazuje značky normálně v navigaci, jako starší Amundsen. A samozřejmě i v budíkách. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, ano umí. A jen dodám, že tohle není tvé soukromé téma, tak jsem přidal skutečnost, která by mohla zajímat i ostatní uživatele infotainmentu Amundsen. Stačilo chvilku hledat a zde je 100% ujištění, že to Amundsen umí https://youtu.be/4sbERH4f7Pw?t=326 Jedná se sice o Karoqa, ale Amundsen je všude stejný. V cockpitu jsou vidět značky. Nehledal jsem dále, zda někde bude vidět, zda to ukáže i v navigaci přímo, ale to už jsem dál nehledal. Pokud to ale umí zobrazit v cockpitu, tak to bude umět i v navigaci. Ve výše zmíněném voze to neukazuje, ale může to být tím, že to má v navigaci vypnuté. Spíše zůstává otázkou, zda to určitě je jen při čtení značek na silnici, nebo i přímo z mapových podkladů (jak to má Columbus), to s jistotou říct nemohu, ale myslím si, že to umí také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Ak chces citat dopravne znacky priamo z cesty, musis prikupit Asistovanu jizdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Dubna Sdílet Vloženo 11. Dubna Jakou máte verzi map v navigaci. Auto už mám necelé dva roky a zatím nepřišla žádná aktualizace k navigaci. Mam MIB3 bez SD karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna @xx30 jestli nemáš založenýho hlavního uživatele nebo propadlý zaplacený funkce tak se nedočkáš nikdy 😉. V jiném případě bys musel mít mapy aktualizovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Jsem jako hlavní uživatel a funkce mám všechny zaplacené a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna To je nějaký divný. Zkoušel jsi porovnat verze map v autě a na aktualizačním portálu škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 29. Května Sdílet Vloženo 29. Května Mám, tyto verze sw a zatím stále žádná aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.