Publikováno Květen 25, 20187 r Ahoj, můžu poprosit o radu.Blbne mi podsvícení tlačítka centralního zamykaní na středovém tunelu. Jak se k tomu tlačítku dostanu?Musím rozebrat celý středový tunel? A pokud ano, poradíte jak?
Květen 26, 20187 r Viz téma Dílenská příručka, příručka "Elektrická zařízení" - 2.10 Demontáž a montáž spínače pro vnitřní ovládání centrálního zamykání. Tam se dozvíš, že nejdřív musí tunel ven a to najdeš v příručce "Karoserie - Montážní práce" - 2.1 Montážní přehled středního panelu.
Srpen 21, 20187 r Autor ahoj, jen pro info, na vyndání tlačítka centrálního zamykaní - potažmo tlačítek výhřevu sedaček, není potřeba demontovat středový panel - ten plast je natolik ohebný, že se dá vyhnout a v pohodě strčit ruka od nohou spolujezdce nebo řidiče.
Srpen 24, 20187 r dá sa to aj takto: https://forum.skodahome.cz/topic/119801-fabia-16-16v-sport/?page=31&tab=comments#comment-2070656 Upraveno Srpen 24, 20187 r od peterv
Prosinec 8, 20195 r potřebuji se dostat k zásuvce na 12 v potřebuji k tomu přidělat novou zásuvku na USB do toho plastu , stačí mi rozebrat opěrku a povolit v zadu ten šroubek dostanu se tam ? takhle nějak jsem šteloval ruční brzdu na lankách , ale už si to nepamatuji. Nedělal to už někdo ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.