JiVi Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ahoj, můžu poprosit o radu.Blbne mi podsvícení tlačítka centralního zamykaní na středovém tunelu. Jak se k tomu tlačítku dostanu?Musím rozebrat celý středový tunel? A pokud ano, poradíte jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Viz téma Dílenská příručka, příručka "Elektrická zařízení" - 2.10 Demontáž a montáž spínače pro vnitřní ovládání centrálního zamykání. Tam se dozvíš, že nejdřív musí tunel ven a to najdeš v příručce "Karoserie - Montážní práce" - 2.1 Montážní přehled středního panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 ahoj, jen pro info, na vyndání tlačítka centrálního zamykaní - potažmo tlačítek výhřevu sedaček, není potřeba demontovat středový panel - ten plast je natolik ohebný, že se dá vyhnout a v pohodě strčit ruka od nohou spolujezdce nebo řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Jestli na to,co píšeš,nemá vliv to panující horko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) dá sa to aj takto: https://forum.skodahome.cz/topic/119801-fabia-16-16v-sport/?page=31&tab=comments#comment-2070656 Editováno: 24. Srpen 2018, autor: peterv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 potřebuji se dostat k zásuvce na 12 v potřebuji k tomu přidělat novou zásuvku na USB do toho plastu , stačí mi rozebrat opěrku a povolit v zadu ten šroubek dostanu se tam ? takhle nějak jsem šteloval ruční brzdu na lankách , ale už si to nepamatuji. Nedělal to už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.