Popu Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) MY 2019 Informace o změnách a úpravách výbav a konfiguraci. Editováno: 21. Červen 2018, autor: Lukason 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Ohľadom RS zatial ani slovko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 RS jeste chvilku, ale nic zasadniho. Bi-TDI je jasny, lepsi zvukovy projev vyfukove soustavy a nejake blbinky a kravinky na vic. Minuly tyden probihalo testovani na Nürburgringu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedecz Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 kdyz mam naplanovany vyrobni 32. tyden meho kodiaqu sportline, budu mit automaticky obsitou palubovku, nebo musim k prodejci neco doupravit? Nahodou na plastovych madlech nezapracovali take v mr2019 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 poptej se u dealera, jestli je potreba upravit komisi, nicmene pri uprave komise, se muze razem komise propadnout dolu Nevim, jestli neni obsita palubka prave za priplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ale určitě dojde k posunu protože objednat to jde od 31 kt ale oni počítají ze musi dodělat současné objednávky,a ještě prepočítají auto podle nové ceny kde bude určitě zdražení z důvodu nové výbavy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ví někdo co si lze představit pod "progresivním řízením" a "akustickými skly"? (z hlediska funkčnosti/užitku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Progresivní řízení Posilovač řízení s proměnlivým převodem - sportovní řízení při nízkém úhlu zatáčení, komfortní řízení při vysokém úhlu zatáčení. Vyšší aktivní bezpečnost díky snížení nutnosti „ručkování“ při zatáčení a rychlejším úhybným reakcím. Akustická skla: Mezi dvě skly je folie,která tlumí hluk.Je to poznat,když auto tohle sklo má a nemá.S akustickými skly jsem jezdil v Audi A8 a Q7. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 před 10 hodinami, dedecz napsal: kdyz mam naplanovany vyrobni 32. tyden meho kodiaqu sportline, budu mit automaticky obsitou palubovku, nebo musim k prodejci neco doupravit? Nahodou na plastovych madlech nezapracovali take v mr2019 ? pokud ti opravdu zůstane 32KT tedy už MR2019, ´tak se tě budou týkat tyto změny, ale vůz ti nijak nezdraží. Teda pokud nebudeš chtít něco upravovat, Stačí, aby jsi změnil jenom drobnost a už by se tě netýkala cenová garance. Víc by ti měl říct tvůj prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Zdravim, tak jsem si prosel "vylepseni" MR2019 a jsem celkem rad, ze jsem majitelem uz rok bez vylepseni :-) Alcantaru mam, do vybavy nepridali vlastne nic, tlacitko na volantu k ovladani telefonu mam, deaktivace hlidani vnitrku tlačítkem mi prijde rychlejsi/snazsi, nez to hledat nekde v Menu. Ambientni podsvetleni jsem mladému nastavil uz před rokem a od te doby jsem na to nesahal, 19" kola taky mam, Jedine, co bych menil je silnejsi motor, ten tam stejne porad nedavaji. S timhle pristupem to vidim na vymenu za Touarega s 6V naftou, to holt Kodi nedostane Rozdil v cene uz tak velky není... J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Kdy tedy začíná ve škodě platit MR2019? Já mám mít auto vyrobené ve 38-mém týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Odpoved na Tvou otazku najdes cca tri (!!!) prispevky zpet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms3791 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 V 31. 5. 2018 na 9:06, jakoubek_ napsal: ... S timhle pristupem to vidim na vymenu za Touarega s 6V naftou, to holt Kodi nedostane Rozdil v cene uz tak velky není... J. dvojnásobek při max výbavě není velý rozdíl? Taky jsem se zamiloval do nového Touaregu ale 2 míče za auto nedám. 1,1M za kodiaqa byl strop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 V 2.6.2018 na 1:05, Tomo29 napsal: Kdy tedy začíná ve škodě platit MR2019? Já mám mít auto vyrobené ve 38-mém týdnu. budeš mít už MR2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Takže už budu mít ty nové skla s lepší akustikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 V 2. 6. 2018 na 20:17, ms3791 napsal: dvojnásobek při max výbavě není velý rozdíl? Taky jsem se zamiloval do nového Touaregu ale 2 míče za auto nedám. 1,1M za kodiaqa byl strop Není to uplne dvojnásobek :-) Kodi vysel pres 1.2, priznam se, ze bych snesl i premiovejsi znacky, ale okoli by to asi spatne rozdejchavalo a nemá cenu zbytecne vybocovat. Navic, kdyby sel Kodi "do sveta" dosypal by se cca mio a bylo by. Ja zvazoval BiTDi, ale porad není a dle mého je motor na aute asi největší radosti. A 6V je urcite lepsi, nez BiTDi J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Tak jsem hledal tlačítko pro hlídání vnitřního prostoru na B sloupku ve svém autě MR 2018 a není tam, už je to taky v Infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ahoj, dnes mi bylo z autosalonu oznámeno, že můj Kodiaq Style 1,9TDI 4x4 man. se bude vyrábět v posledním týdnu měsíce červen oproti původně plánované výrobě v měsíci srpnu. Znamená to tedy, že novinky MR 2019 se mne netýkají jako například lepší akustická skla apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Stejne jako minule - odpoved na Tvou otazku najdes par prispevku vyse. ne, veci z MR 2019 se te nebudou tykat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 před 3 hodinami, Tomo29 napsal: Ahoj, dnes mi bylo z autosalonu oznámeno, že můj Kodiaq Style 1,9TDI 4x4 man. se bude vyrábět v posledním týdnu měsíce červen oproti původně plánované výrobě v měsíci srpnu. Znamená to tedy, že novinky MR 2019 se mne netýkají jako například lepší akustická skla apod? přesně jak píše @Tragedie_v_JZD. Jinak předpokládám, že seš překlepl a budeš mít 2.0TDI místo 1.9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ano překlep, 1,9 mám teď :-) Jinak jste mě ale chlapci moc nepotěšili, klidně bych si ještě těch pár týdnů počkal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Digitálny prístrojový panel v českom konfigurátore. V slovenskom, ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Konfigurátor ešte nie je na MR2019 (ako aj cenníky), v objednávacom systéme u predajcov už je aj na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal1977 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Super dakujem, len nie som na Slovensku. Ked to nie je nejaky zasadny problem, nemohol by niekto tie zmeny v svk zverejnit? Teda aspoň v zasadnych bodoch, ak to nie je tajomstvo. Napr. urobila skodovka nieco s tymi plastmi na madlach, digitalny panel, alcantara, motory v ponuke? Auto mam objednane, len zvazujem, ci nieco v objednavke nedoplnim. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 @sakal1977, není nic jednoduššího než kontaktovat svého prodejce a on ti určitě rád vše řekne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.