twix2v1 Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Ahojte mam problem, ze mi zacal praskat pravy predny reproduktor v A stlpiku pri prehravani hudby. a dalsia chyba ze v spatnych zrkadlach v tych led svetlach ktore svietia na zem je natecena voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Tak reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 https://auto.idnes.cz/skoda-karoq-seat-ateca-virtualni-pedal-odemykani-auta-viko-kufru-pxq-/automoto.aspx?c=A180621_154252_automoto_Fdv Riesil ste niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 No pokud to takhle neotevřeš bez klíče, tak asi nemá cenu to řešit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 ja som to skusal a funguje to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Skusal si aj bez kluca ci sa to otvori? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barak Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Nesvítí mi světlo ve dveřích po otevření, neví někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_m Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 to Barak: taky nad tím dumám .. asi je to pouze odrazka..? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Je to pouze odrazka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romtal Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Ahoj, nové auto mám jen pár dnů. Tak se s ním zatím seznamuji. Na maxidotu se mi objevil symbol, který jsem našel v souvislosti s jízdním asistentem - detekce chodců ( autíčko s hodinami ). Mám se tím nějak znepokojovat, nebo to zmizí časem samo. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Muze svitit az 30s po rozjezdu a pak znasne a pak uz ho neuvidis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBoy Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 Ahoj, nestalo sa vám, že s vám svojvoľne vymazali údaje o dlhodobej priemernej spotrebe od začiatku používania? Mne sa to už vymazalo dvakrát za celu dobu používania Karoqua. Mám najazdených necelých 9500km a baterku som neodpájal :-). Možno sa to tu niekde už spomínalo, ale som to nenašiel, tak sorry. Ď za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 Mne sa to tiez zmazalo dva krat a mam priblizne tolko km co ty. Myslim, ze sa to maze po 10000 km, alebo po 100 hodinach. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 Tipnul bych si, že je tam "counter", který dlouhodobé údaje maže pravidelně po dosažení ujetých km. Do času se na sedmisegmentovce vešlo 99 hod 59 min, případně 9999 km. A potože 10000/100 = 100, tak je jisté, že se bude mazat při překročení času (dl. průměr >100 km/h asi nikdo nemá). Jen takové vodítko. Ale není důvod, aby se (současně) mazaly i krátkodobé údaje a hlavně počítadlo "trip". 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Asi to tak bude mě se to taky pořád nuluje, to je teda celkem slabý, jen 100h. Já bych si přál aby tam byla spotřeba nejlíp na celou životnost auta :) Na Opelu jsem měl dvě počítadla a přes 12.000km to běžně napočítalo, včetně průměrné rychlosti, pak většinou přisla nějaká porucha a reset počítadla v servisu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Zdravím, tak u mého Karoqa 2.0 tsi sportline koupeno v dubnu 2020 začalo také docházet od ledna k náhodnému nulování spotřeb a hodin. Reklamováno a bylo mi řečeno že škoda o problému ví a čeká se na nový software, prý snad do dvou měsíců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.