Novacek01 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Cau, potrebuju demontovat sedacku ridice. Jaky bit mam pouzit? Nemam doma zadnou sadu, tak se po nejake divam. Eventuelne pokud muze nekdo nejakou doporucit z Hornbachu tak budu rad. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 já kupoval v Bauhausu samostatný bit na ráčnu, akorát ho mám v garáži, takže ti neřeknu velikost, ale kupoval jsem ho na 2x, poprvé jsem vzal odhadem a po druhé už jsem šel s prodavačem na parkál k autu, v ruce vícero variant a vzal už ten správný. Jak budu doma z práce pošlu ti označení, pokud mě do té doby někdo nepředběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huerta Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Je to XZN M10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 14. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Dovolím si přidat se k dotazu. Pokud sedačku odmontuji, jsou nějaké zásady jak to udělat/nedělat? Jde mi především o airbag, aby pak nehlásil nějakou chybu a fungoval, jak má. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 Nezapinat zapalovanie ked mas odpojene sedacky 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 Njn já když ohlučňoval, tak jsem musel sedačky jenom povolit. Úplně jsem je nevyndaval, tak jsem neodpojoval. Koupil jsem v Hornbachu ten bit, ale měli jenom na 1/2" ráčnu a já měl 1/4", tak jsem se naštval a koupil rovnou celou sadu 1/2" ráčny, takže se mi odhlučnění podlahy celkem vyplatilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 před 11 minutami, wirer napsal: Nezapinat zapalovanie ked mas odpojene sedacky Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.