spacik Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 (editace) Ahoj, omlouvam se, pokud tema uz existuje, sle hledanim jsem ho nenasel. Mam problem s velkym zpozdenim nastupu chlazeni u Superba II (2.0 TDI, 103kW, 2011). Nejde o to, ze by klima nechladila. Chladi. Ale nastup chlazeni je az po cca 5km a 10 minutach jizdy. Pak chladi normalne. Klima byla doplnena a hodnoty premereny - vse je v poradku. Ale po zapnuti klimy (pokud je motor studeny) se nic nestane a nechladi. Az po ujeti vyse uvedenych hodnot. Jakmile se motor trochu zahreje, zacne a pak uz jede normalne. Po vypnuti motoru a nastartovani, pokud motor zcela nevychladl, chladi. Jen za studena vubec. Nesetkal se s tim uz nekdo? Editováno: 16. Červen 2018, autor: spacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 zaměřil bych se na ventil v klimakompresoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Ventil, případně klimakompresor celý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 17. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Diky za TIP. Uz to zacalo delat to, ze stridave chladi a nechladi. Trubka klimatizace je taky stridave studena a tepla. Takze mi asi nic jineho, nez koupit kompresor, nezbyde. Ten ventil stoji skoro pulku toho, co kompresor. Tak to asi nebudu riskovat a koupim rovnou celek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 https://www.cc-autodily.cz/kompresor-klimatizace-4 tady tento jsem koupil já, ve škodovce stojí originál před 10k,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 17. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Jj. Diky. Taky jsem na nej koukal a skocim do nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří D Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Dobrý den, mohu se zeptat, zda problém byl odstraněn po výměně kompresoru? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 1. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Jeste nevim. Koupil jsem ho tento tyden a budu montovat az za 14 dni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří D Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Mohu se znovu zeptat, zda jste se dostal k namontování a zda-li je chyba odstraněna? Mám úplně stejný problém. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 27. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Jj. Vymeneno. Funguju. Ale sel jsem cestou celeho kompresoru, nejen ventilu. Sehnal jsem ho za 3800,- novy. Takze ventil za 2000,- mi prisel prilis velky risk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Mozem prosim vediet, kde a aka znacka klimakompresoru na SII sa da zohnat za 3800,- ? Valeo, Hella atd stoji okolo 6000-8000 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 (editace) Můj odkaz výše odkazuje na kompresor za 5, levnější neni, jelikož již nevyrábí nikdo jinej než značky jako Hella, Valeo protože se Číňanům nevyplatí ho kopírovat. Za 3800 asi žádný nesezenes...to není Felda Editováno: 27. Září 2018, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 27. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Je to original Sanden. Uz je namontovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Aha, přehlédl jsem že jsi psal že si sehnal za 3800, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 27. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Mrknete na sBazar. A je fakt novej. Zadnej repas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 27. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Aha. Tak on uz tam ten inzerat neni. Ale dava je tam pravidelne. Je z Jeseniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří D Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 A problém už je tedy vyřešen? Náběh klimatizace v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacik Vloženo 17. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 (editace) Jj. Plne funkcni. Editováno: 17. Prosinec 2018, autor: spacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Dobrý den, diagnostika nedokáže odhalit jestli je problém ve ventilu nebo přímo v kompresoru? V letošním roce jsem zjistil že mám velmi podobný problém. SII rok 2010 minulý rok výměna náplně klimatizace letos pozoruji její ,, neuspokojivý" chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt._Redeemer Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 V 21. 6. 2019 na 7:12, Kropin napsal: Dobrý den, diagnostika nedokáže odhalit jestli je problém ve ventilu nebo přímo v kompresoru? V letošním roce jsem zjistil že mám velmi podobný problém. SII rok 2010 minulý rok výměna náplně klimatizace letos pozoruji její ,, neuspokojivý" chod. Zde můj problém, přešti si až poslední příspěvek. Jinak měl jsem auto na diagnostice a nepoznal to. Jen viděl, jak se kompresor chová, že jendou beží jednou nebeží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Cpt.Redeemer díky za návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.