sparco Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zdravím, nemá někdo tucha, kde je sehnat, mám na mysli, že mám zrcátka štelovací jenom ručně a zvenčí a kde vzít ty záslepky. Na levou stranu asi z elektricky ovládaných a na pravou to samý, ale z anglický verze. Ale kdyby mi někdo poskytnul čísla těch dílů, byl bych moc rád. Děkuju za odpovědi, ETKA mi nepomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 V Etce to najdeš.Dej si tu práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Cosby??,MAs novy uces??=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jj a zítra jedu pro další-na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 normalne jsem nepochopil co chces... jestli zaslepky na zpetna zrcatka co jsou ovladane rucne tak maji cislo: 6y0 867 185 47h leva 6y0 867 186 47h prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ručně štelovací zvenku? co to je za zrcádka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ručně štelovací zvenku? co to je za zrcádka? No nejspíš nějakej tjůning asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ručně štelovací zvenku? co to je za zrcádka? To jsou jako M3 neboli od EP-Tuning Mattig typ D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 A proč tam nenechat ty puvodní čudlíky ? Jen by nebyly funkční...takto jsem to udělal u kamaráda a není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 taky mám záslepky, proč tam mít něco co neni funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Jojo, myslím přesně to co říká kláca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 daj se koupit normoš ve škodofce, je to k el. zrcátku normál a k el. zrcátku z anglie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 taky mám záslepky, proč tam mít něco co neni funkční Nj sice nefunkční ale nic to nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.