Pavel CZ Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Dobrý den, Při normálním zavření libovolných dveří (i manuál kufru combi) mi zabolí uši od přetlaku. S2 byla asi děravá ale toto nedělala. Má to S3 nějak řešené? Když si to uvědomím a jsem já uvnitř malounko stáhnu okno. Ale nestihnu to vždy. Diky za rady nebo tipy pokud máte. Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Ahoj, dělá to jen při zapnutých větracích na vyšší otáčky, nemělo by to dělat pořád... Jinak v zadní části v kufru jsou v nárazníku odvětrávací mřížky, ale ty nepoberou vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 18. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 To jsem rád. Tu jemnou nianci že to závisí na otáčkách ventilatorů jsem ještě neobjevil. Tak pak se s tím dá asi žít. Zkusim najít v kufru ty průduchy. Zda je nemám něčím založené.DěkujiOdesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Taky pociťuji mírný přetlak v kabině. Kde jsou ty odvětrávací mřížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 V kufru za schránkou napravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Tam mám daný hasičák, ale ničeho jsem si nevšiml. Tak to aby to líp proudilo bych musel to víko nechat otevřené. Nebo co navrhuješ jak to vylepšit?Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) V tom viku mam pruduchy, kudy ten vzduch projde. Ty mrizky s klapkami jsou pod tapecirunkem. Mozna kdyz bouchnes pravymi zadnimi dvermi, tak bys mohl zaslechnout, jak klapnou. Vedou ven pod naraznikem, kousek od hrdla nadrze. Editováno: 8. Říjen 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ok, zítra na to mrknu. Díky. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ty klapky jdou pěkně vidět třeba zde na foto (sice ne Superb, ale je to všude cca stejné). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Jo, už je mi to jasné. Díval jsem se na to ráno, bouchnul jsem zadními dveřmi a podle zvuku ty klapky chodí. Stále mám ale pocit přetlaku v autě.... Snad si zvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 9. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Vyklidil jsem všechny věci z té skříňky. Dokonce asi i dole nahmatal průduchu. Ale stejně jako řidič nepociťuju zlepšení pokud se zavřou dveře spolujezdce.Ty průduchy bych řekl že tak poberou přetlak od vika kufru. Zejména od sedanu.Možná má S3 lépe utěsněný interiér. Nebo dveře proti S2 nabírají více vzduchu.. Možná jsou do vajíčka. Ale pokaždé když zapomenu stáhnout okénko dostanu ránu do uší. Nečekal bych že ta malá díra vzadu pod platem, za dvířky dokáže vyrovnat zavření dveří předních dveří. Čekal bych neco podobného i vepředu. Ale třeba to dělají všechny nové auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Pociťuji to jen u S3, jezdím často služebními Octaviemi a tam nic takového nepociťuji. Asi je to auto opravdu nějak extra utěsněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.