Čtvrtek v 14:144 dny U mna stale nic.. sluzby kupene mam, hlavny uzivatel som.EDIT: tak u mna konecne funkcne 5.9.2025 po opatovnom telefonate na hotline. Problem, ktory sa mi vyskytol teraz je, ze v appke nemam ziadne historicke data. Jazdne udaje su uplne prazdne, tak dufam, ze aj toto support doriesi.. Upraveno Pátek v 12:123 dny od skdh
Včera v 08:341 den Ja do ted problemy zadne nemel, ale dneska koukam, ze to neaktualizuje polohu auta. Mam tam porad polohu ze vcera z rana. Pritom vse ostatni se aktualizuje a mam aktualni data.
před 4 hodiny4 hod tak. fungovalo mi to "az" 2 dni. opat mam len rezim standby. Posledna aktualizacia vcera 20:06. To je uz na
před 4 hodiny4 hod Dne 7. 9. 2025 v 10:34, frogale řekl:Ja do ted problemy zadne nemel, ale dneska koukam, ze to neaktualizuje polohu auta. Mam tam porad polohu ze vcera z rana. Pritom vse ostatni se aktualizuje a mam aktualni data.Dnes uz mam polohu v poradku. Tak tohle byla asi jen nejaka chvilkova vikendova nefunkcnost "neceho".
před 3 hodiny3 hod u mna naopak. MySkoda funguje a hlasi polohu celkom presne, no Amundsen v aute nevedel, kde je. rozdiel aj 20-40 km niekde v poli alebo na uplne inej ceste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.