Swordfish76 Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Jaký zimní pneu v 16" rozměru se chystáte pořídít? Vybírám mezi Dunlop SP Winter Sport 5, Michelin Alpin 5 a GoodYear UG1 Performace (všechny kolem 2500Kč/ks). Když jsem četl testy z loňska, tak velmi dobře dopadly i BF Goodrich a Kleber Krisalp, které jsou o něco levnější. V současnosti mám Barumky Polaris 3 a ty jsou strašné, hrozně kloužou na mokru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Za mna nieco uber lacne.nejazdim moc zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Mám už druhé Klebry a nemůžu si stěžovat. Neměl jsem s nimi nikdy problém. Ale údajně je kvalitativní rozdíl mezi těmi vyrobenými v Anglii a v Polsku. Já měl pokaždé anglické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 já jsem pro zimní období velký zastánce značky NOKIAN 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Take planuji Nokian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 (editace) Na predchozim aute jsem mel Nokian a spokojenost. V 18" je na Karoqa nic moc vyber, takze budto opet Nokian nebo mozna zkusim Contiky, ikdyz ta cena 4k za jakoukoliv znacku je docela palka. Editováno: 25. Červenec 2018, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Ahoj, na předchozím autě jsem měl Nokiany, nevím už typ. Teď jsem si vyhlídl tyto Nokian WR A4 XL nebo Nokian WR D4 XL na 17". Nemáte někdo zkušenost. Cenové rozpětí jsem si stanovil na 2.500 - 3.500 za gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmec Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Taky plánuji Nokiany. Jen řeším dilema, jestli 16" plecháče nebo lité 17". Pro plecháče mluví cena jak disku, tak gumy. Liťáky zase lépe vypadají. Je poznat rozdíl mezi 16" a 17"? 16" má vyšší profilovou výšku. Předpokládám, že při jízdě budou rozdíly minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Já jsem nakonec objednal Dunlop WinterSport 5 v 16" rozměru. Nokiany jsou výborné na sněhu, vyplatí se někomu, kdo žije na horách, kde je sníh po většinu zimy. U nás je skoro celou zimu sucho nebo maximálně mokro, a to těm Nokianům úplně nesvědčí a dost rychle se jim sjíždí vzorek. Jinak v nových testech zimních gum na rok zimu 2018/2019 vítězí skoro všude Continentaly CWC TS860 a v první trojce se střídají GoodYear Ultragrip 9 a Dunlop WinterSport 5. Celkem chválí i Hankooky i*cept W320 a Klebery. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Též koupím Dunlop WinterSport 5 v 16" rozměru. V testech vychází dobře a tuto značku jsem míval i na předchozím autě. A plná spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 V 25.07.2018 na 15:57, pusher... napsal: Na predchozim aute jsem mel Nokian a spokojenost. V 18" je na Karoqa nic moc vyber, takze budto opet Nokian nebo mozna zkusim Contiky, ikdyz ta cena 4k za jakoukoliv znacku je docela palka. Jaké Contíky se Ti povedlo sehnat na rozměr Karoqa? Mě žádné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 (editace) Vybral jsem Continental TS 850 P SUV 215/50 R18 Dobra stranka s komentarema lidi ZDE a tyhle Contiky tam hodne chvali. Editováno: 2. Říjen 2018, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 dííky :) ja prave hledal contíky, chtel jsem je ... ale nejak jsem je zaboha nemohl v tomhle rozmeru najít ... tim jsi mi vyresil velke dilema :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 aahaaaa.. uz chapu proc jsem zaboha tyhle rozmery kol u Continentalu nemohl najit na "nejlevnejsipneu" ... ja je pořád hledal v "zimní osobní" ... :-D a ono by to chtělo zabrousit do "zimní SUV" :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Koupil jsem nové disky a pneumatiky, ale nevím jaké ventilky, nebo snímače tlaku Karoq používá. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmec Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Měl jsem u Karoqa pichlé kolo a díval jsem se v pneuservisu, jak mi to opravuje a žádné tpms tam nebylo. Předtím jsem měl Kugu a tam jsem tpms musel dokoupit. To bylo hned 3k pryč. Tak podle mě už nic dokupovat nemusíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Škodovka nemá ventilky, používá snímače ABS. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Právě že jsem našel na různé Škodovky, konče Superbem, ale Kodiak a Karoq nic, tak jsem si myslel že používá systém ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 U Karoqa nejsou snímače na kolech, takže není třeba řešit ventilky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmec Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 To Pinacle: Jaké disky jsi koupil? Plechy nebo lité? Mám letní lité. Když koupím plechové na zimu, tak šrouby nebo matice, ani nevím co tam je, můžu použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Tak koupil jsem plechové, a sám teď nevím jestli jdou použít ty samé šrouby, když jsem měl Kiu tak jsem šrouby nemusel měnit. Stavím se u mechanika co mi to bude přezouvat a zeptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmec Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Kde jsi je koupil? Na kolik vyšly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Koupil jsem je na http://www.pneuprodejna.cz/plechove-disky/skoda/karoq/ cena je u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Dle popisu vypadá že šrouby budou stejné takže nic měnit nebudeš muset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 To bych byl rád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.