Petrrr Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Jj, tak nejak. Vis co, ta kuze je hovezi (ovsem proto se to jmenovalo kozeny paket) je vyrobena z hovezi kuze z mladych byku co behaji jen v Rakouskych Alpach na Grossglockneru. Ti byci maji jen mlade samice jalovice. Vlastni TV Sat, vyhrivane louky. Spi na zdravotnich matracich od Dormeo. Kazdy vecer wellnes, sauna..Porazka tehle byku a zpracovani kuze je jen pri mesicnim svetle pri uplnku. Pritom tu kuzi zpracovavaji jen divky pany do 15ti let v den svych narozenin.Tedy neni to kvalitou kuze, ale vim cim to je. Mam agresivni pot. A to tak ze dodavam Varte do autobaterii. To se pak nemuzu divit. [emoji23] 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 [emoji23][emoji23][emoji23] To mi nedělej takhle po ránu, se potrhám smíchy. To jsi psal při ranní zácpě na WC, nebo máš tyhle scénky uložené a jen je vytahuješ, když se hodí [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Hele k té hlavici. Je fakt že se to stávat nemá, ale jak jezdím v hodně služebních autech, nevěřil bys, jak moc jsou ty hlavice rozdílně opotřebené. Všechno jsou auta s nájezdem kolem 70-120 tisíc a některá je ošoupaná minimálně a některá že bys ji tipoval na 30let starého žigula. Já ji mám cca 70t km a vůbec nic, jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Já už vidím Petrrra, jak kape do těch baterek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 před 11 hodinami, Petrrr napsal: Uz jste videli tu novou reklamu? To je tak pro Clinta nebo Beuticka. Posmrkaji tri kapesniky. A co ja na to. Ja reknu jen Nasrat. http://www.tvspoty.cz/skoda-auto-100-let-spolecne-a-uspesne-cesty/ Si piš, jsem dojatý, i slza ukápla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Teda to jsem se rozněžnil. Aspoň vím, že budou ještě 100 let dodávat náhradní díly.[emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Koukám, že ačkoliv jsem do práce na dálnici zrychlil, spotřeba naopak spadla dolů. Krásných 5,5/100. Asi jsem teprve teď ve 120 tis zajel motor [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 To je jasný, už nemusíš jen na 5ku,od stovky výš funguje i 6ka a ta ti sníží otáčky 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 No on už jezdí 70km/h i mimo obec 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Hoši, máte někdo (asi nejspíš Stan nebo Clint) možnost porovnat DSG vs manuál v oIII? Jde mi o chování, někdo píše, že je to špatné, někdo že v TDI to řadí lépe... Spotřeba je u TDI i TSi vyšší o 1,5l u DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 prostě něco kup a neřeš spotřebu. všechno to jsou stejně rychlokvašky, které aktuálně stojí na poli a čekají na homologaci :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Stringo, u DSG není v žádném případě spotřeba vyšší o 1,5l. Co se volby týče, rozhodoval bych se dle nájezdu. Mně osobně DSG pasuje, jiný by ho nechtěl ani za nic. Vyzkoušej a rozhodni se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Tak, tak vyzkoušej. Já když DSG, tak jedině ve 4x4. Měl jsem je jen v supech a s předokolkou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Nájezd mám 20-24 tisíc ročně. Auto bude ojeté rok 2014-2015. Nejspíš OIII a rozhodují se mezi 2.0tdi 135kw a 2.0tsi 162kw (ty ale v podstatě nejsou v nabídce). No a nevím, jak se dostat k tomu, abych vyzkoušel ty auta s DSG (nevím kam zajít a jak to vyzkoušet když jsem s tím nikdy nejel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Však pober na ďaľšom zraze klúče zo stola a postupne si to otestuj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Kdy je další sraz? [emoji16] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Potřebuju si vyzkoušet jízdu s DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 No to by musel Motos vzít superba, protože pokud mě paměť neklame, tak všichni ostatní máme manuál. Ještě Pafka ma automat v CitiGo . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 To je jedno, i CitiGo na to vyzkoušení by bylo dobré. Jde mi jen o to to vyzkoušet na 5-10km... Nechápu, jak tu třeba Stan dokáže vyšašit auto na víkend... Mě se nějaké půjčení auta mimo klasickou jízdu na půl hodiny s prodejcem nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Se CitiGo v AT jsem se svezl a bylo to jako když jedeš s nějakým totálním dřevákem. Auto jelo rychlostí 30 km do kopečka a pořád to dolu neřadilo. S DSG to nemá nic společného podle toho co tady lidi píšou... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 A já myslel že ty DSG jsou všechny stejné napříč modelovou řadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 A aaačka tam někde poblíž nemáš? Já mu půjčím Superba a pak nebude chtít Octu. Ten výkon je sice nic moc, ale jede to na Škodovku pěkně. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ty máš toho silnějšího 2litra TSi viď? AAA jsou v Plzni...tam auto půjčí třeba na den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ten prcek nemá DSG, ale robotizovaný automat. Prý to řadí spínanáním elektromagnetů či co... Je to jednodušší levnější zařízeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Jj. 206 kW.Né, že by půjčili, ale zkušební jízda to jistí. Takhle jsem testoval škopek pro manželku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.