stanmar Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 A to jsem Ti ani nechtěl připomínat že máš jenom poloviční auto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Neni moje chyba jake Skoda dela auta. Na druhou stranu ma ocicka co koukaji rovne. NESILHA!!! [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Došla mi nabídka práce, prej na Change Management Launch Engineeringu pro sub dodavatele BMW, VW a nějaké další automobilky. Požadují strojárnu, minimálně inženýra, 3 brutální certifikáty a ochotu pracovat přesčasy. Jen menší problém - je to u Plzně a nabízí nástupní plat 30 tisíc hrubého. Ty firmy už fakt neví, jak být víc retardované... nemají lidi, mají hromadu zakázek, ale dávají prachy které má student VŠE a VŠO jako kapesné ze smažení kuřat v KFC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Tak to ma na letisti uklizecka co vynasi kose z Gatu. Clint ma o 30 vice a to sbira akorat rozsmelcovany holuby z ranveje, max obcas zkontroluje jestli nekde neni dira a jestli sviti vsechny zarovky. Pravda, uz musi umet ridit auto. To je taky jediny co musi umet. To vse navic plati jen kdyz nahodou prijde do prace a nema nocni kdy nedela nic. [emoji23] 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Jojo, je to tak... Platy nejnižší v Evropě, ceny všeho v nejlepším případě vyšší průměr v Evropě. Já už rok a půl dělám něco jiného v práci, šel jsem z montáže turbín na 3D optické měření, protože odešli kluci co s Leicou dělali 8let a samozřejmě chtěli alespoň takový plat jako je všude jinde na těchto pozicích normální (cca 40000,- hrubého). No nedali jim, tak odešli. Já to místo vzal protože už jsem nechtěl jezdit a být pořád pryč. Po tom roce a půl, protože nejsem lempl, umím s Leicou měřit lépe, než ti dva za 8let a samozřejmě za menší peníze než měli oni když odcházeli. Já mám jednu jedinou nevýhodu - neumím cizí jazyk... Dneska stačí umět anglicky a máš víc peněz než člověk co opravdu něco umí a zná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 U nás jsou přesvědčeni o tom, že člověk chodí do práce né kvůli výdělku, ale hlavně kvůli sebezdokonalování, kontaktu a být přínosem pro společnost. Plat je až na 3.místě. No,dokud nepochopí,že člověk pracuje hlavně proto, aby vydělal a uživil rodinu, nic se nezmění. Nabízet plat 30tis.Kč brutto, požadovat VŠ a kupu zkušeností k tomu, je čiré bláznoství. A to vše navíc k době, kdy dochází k migraci pracovníků mezi firmami, kdo dá více. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Ale Sabiza má jen učňák nebo ne? Ozák ho v Praze zahlédl v Karlíně vymetat komíny Spadla mu koule do komína a zahazoval vzteky špinavou čepici. Nesmíte mu všechno žrát, je mazanej a dělá ze sebe docenta věd a akademika. Jo Stringo, život se s námi nemazlí, teď si vem, že ty sice umíš s Leikou za 30 klacků brutto a tvůj šéf přijde na nápad, že nějaká firma to taky umí s Leikou a že mu udělá to měření párkrát do měsíce za desítku 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Teda já nevím, jak vy, ale já chodím do práce z potěšení a abych se doma nenudil.[emoji16]A s Leicou umím taky. Onehdá jsem si dokonce udělal selfie v angličtině. [emoji23] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 (editace) před 59 minutami, Clint napsal: Ale Sabiza má jen učňák nebo ne? Ozák ho v Praze zahlédl v Karlíně vymetat komíny Spadla mu koule do komína a zahazoval vzteky špinavou čepici. Nesmíte mu všechno žrát, je mazanej a dělá ze sebe docenta věd a akademika. Jooo, dělat kominíka, tak se nezahazuju s chudinou tady na fóru, ale jezdím si autem za miliony. Jinak docenta věd a akademika? Já bych rád v životě něco dokázal. Na to, abych seděl někde na vysoké a bral 30 tisíc hrubýho jsem až moc línej. V životě bych takovýho kopáče, který drtivou většinu věcí umí vlastně jen teoreticky, nedělal. Já na rozdíl od těch docentů věd rád pracuji. Editováno: 15. Únor 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Hoši, tak jsem ve Varech potkal náhodou Plačku, hned ke mě s radostí běžel. Trochu zhubnul 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Tak jsem dorazil na hory. Je to dřina. Sněhu hafo, ale gril jede.... [emoji28] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Twl já ti snad začnu závidět ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Klidně. Můžeš celý týden.[emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Jak myslíš. Celej tejden budeš škytat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Plačka se ani nepochlubil, ale jak vyšla nová recenze Ceeda, hned mi ji posílal, abych na to kouknul. A musím uznat, že se novej Ceed povedl. https://www.roadblog.cz/test-kia-ceed-sw-1-4-t-gdi-2019-video/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Se už tady bojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Nemám se Sabizo čím chlubit zde, ono něco dávat zde, pokud se nejedná o něco s nádechem od slepice nebo lidového vozu nemá cenu, je to jako házet slepice sviním resp. házet o zeď slepicí nebo hrách o perly nebo jak to je. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 A hele, člověk se na chvíli otočí od monitoru a máme zde dalšího odpadlíka a to hned odpadlík od souseda, co by si ještě před 3mi lety Hnojdéé nekoupil. A tak to má být, obrat na tu správnou mou víru. Tak, že si škrtám. Sabiza, Stringo a kdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Peťane, já nikdy neřekl, že bych Hyundai nekoupil, jen v té době se mi z nabídky Hyundai nic nelíbilo. Fastback je moc pěkné auto, sice nepraktické a mají Korejci ještě co dohánět co se týče praktičnosti, ale co se týká vzhledu, zpracování, výbavy, jsou na tom velice dobře. Za mě kvalitnější materiály než v OIII a teď to nemyslím nějak zainteresovaně, prostě to tak je a sám bych před rokem pochyboval o tom, že bych tohle mohl za tak tvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 JJ, povídej si co chceš, ještě před 3mi roky bys o hnujdaj neopřel ani pohled. Ostatně jako řada lidí zde. A ano je pravda, že si neměl ten postoj tak vyhraněnej. Ale přesto. A udělal si dobře. Soukromníci ty jejich předražený šunky už nebudou kupovat vůbec, jen volítany pekáče z firemních flotil a budou se bít v prsa, jaký mají super CAR, přitom ta jejich "kvalita" je dnes srovnatelná právě třeba s Kia, Hnujdaj, Renault - tato auta jsou ovšem za jinou cenu. A to, že je méně praktické? No a co, až budu chtít praktické, koupím si dodávku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Tak auta co se aspoň nezačala vyvíjet před rokem 2008 už budou vždycky jen ořezávky a nebo si to člověk pořádně zaplatí... Ale co si budem O2 prostě stárne a i nejmladším je 6let. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Ovšem prodeje za leden dávají za pravdu příznivcům škodovky. Prvních šest příček je právě jejich.. Prodej nových automobilů 1/2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 před 1 minutou, stanmar napsal: Ovšem prodeje za leden dávají za pravdu příznivcům škodovky. Jo, máš pravdu, hlavně ty meziroční propady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 před 47 minutami, Petrrr napsal: oukromníci ty jejich předražený šunky už nebudou kupovat vůbec, jen volítany pekáče z firemních flotil a budou se bít v prsa, jaký mají super CAR, přitom ta jejich "kvalita" je dnes srovnatelná právě třeba s Kia, Hnujdaj, Renault - tato auta jsou ovšem za jinou cenu. Stačí se podívat na statistiky registrace nových aut za rok 2018. Škoda auto - 84 172 aut za 2018 z čehož je "pouze" 70 431 aut šlo do firem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 No a? Firemní prodej vždy táhne. A ten ostatní plebs už výrobce toliko nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.