Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To jo, ale to jsou právě ty kompromisy, které mě od automatů stále odrazují. Že si to žije svým životem a musíš to dokola nějak umravňovat. Ale kdybych jezdil po Praze, tak bych asi ten automat upřednostnil.

Vloženo

DSG je pro dementy a líné jedince, co musí mít za jízdy jednu nohu schovanou pod prdelí a v druhé ruce držet rohlík se salámem [emoji3] Proč budu vyhazovat padesát za tenhle pičus, co se stejně po čase vysype a mačkat trapný pádla, když můžu ušetřit a mít manuál, co mě baví a udělá jen to co já zrovna chci a potřebuji. [emoji6]

Vloženo (editace)

Stejně si kupuješ roční auta, takže je tam ten argument stejně irelevantní jako názor, že TDI je dražší. DSGčka jsou na tom po roce cenově v podstatě stejně jako manuály...

Editováno: , autor: Sabiza
Vloženo

V tomhle máš asi pravdu, ten cenový rozdíl už potom není tak znatelný, případně ho kompenzuje třeba o něco vyšší nájezd nebo výbava. U mě je to pouze o tom, že se mi nestane něco nepředvídaného, nerad řeším nenadálé situace. Neměl jsem automat nikdy dlouhodobě, párkrát jsem se svezl a jo bylo to fajn, do města asi super a na dálnici taktéž, ale jakmile bych s tím měl jezdit denně do práce asi bych se s tím pral. Ono do jsoucna stejně asi manuály zmizí a nic jiného mi nezbude, ale zatím jsem věrný manuálu.

Vloženo

Ty děláš z DSG naprostý zlo a nepředvídatelnou věc. Ta převodovka je předvídatelná a po několika desítkách kilometrech prostě přijdeš na to, jak se chová. Jediný, co tomu prostě u 2.0 TDI dělá problém, je rychlost kolem 50 km/h. To jde řešit několika způsoby. Přepnout řazení ve městě do manuálu, řešit tu trojku přes pádlo nebo hodit převodovku do S módu a bude tu trojku držet. Prostě nic, co bys nedokázal vyřešit. 

Vloženo

Ale to nic nemění na tom, že mě nebaví. My je máme pár let v práci a tak vím, že prostě nefungují. Tím myslím to, že nedělají to, co si představuji. Nevím opravdu, co budu jednou kupovat. Je to smutné. Asi budu brečet. [emoji6]

Vloženo

Co máte pořád proti DSG, víme všichni že to není super automat bez chyby.

já mám manuál rád ale nestyska se mě po něm a když zatoužím po manuálním řádění vezmu manželce fobii nastartuju bez spojky zařadím jedničku se špatně došlaplou spojkou a hurá přískokem do města kvedlat vařečkou ?

Vloženo

Nikdo nikam nechce, takže koleno jo, ale asi s Beutickem vymyslime termín a pojedeme jen my. No a kdo bude chtít, tak může za námi přijet. Dával jsem už kolikrát mraky termínů, ale tady je to mrtvý. [emoji6]

Vloženo
Clerfayt koukni, jak to je uchycený. Věř, že bys to nechtěl...
Jo je to přímo na rám, otázka co to udělá při nárazu s kastlí, i když v USA je to běžné... Bude to dobré beranidlo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...