Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 14 hodinami, Sabiza napsal: Problém ve tvém uvažování je, že si myslíš, že obyčejný člověk má nárok na nové auto a nárok na Octavii. Nemá. Nové auto je luxusní zboží, na které má málo lidí. Vždy to tak bylo, vždy to tak bude. A promiň, ale Octavie není automobil pro průměrné české rodiny. Pro ty jsou tu jiné modely od ŠA - Fabia, Scala, Kamiq... No nevím, kdo má problém s uvažovánim. Podle Tebe jsme česká lůza s nárokem na fabii a nebo max. na vomrdanou octavii, kterou vy elita pro plebs olítáte. Ještě si zapomněl dodat, že nový superb je pro manažery a firmy. Lůza ho může umýt, když mu to někdo dovolí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 12 hodinami, Stringo napsal: ....ale je to 70let starý barák, v prdeli světa... Prosím Tě kolem Plzně a prdel? To jsi z Rokycan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 No tady to je slušný oddíl ?j á potvrzuji ještě jednou neděli páč jsem se před chvílí přetankoval domů a tři týdny o mě v práci neuslyší Sem nevěděl že když nemám na zimaky dá se koupit auto s kundou. ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jojo Kokta to rozseknul řádně [emoji1787] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 No nevím, kdo má problém s uvažovánim. Podle Tebe jsme česká lůza s nárokem na fabii a nebo max. na vomrdanou octavii, kterou vy elita pro plebs olítáte. Ještě si zapomněl dodat, že nový superb je pro manažery a firmy. Lůza ho může umýt, když mu to někdo dovolí. Tys to nepochopil, co? Ale to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 10 hodinami, Sabiza napsal: Co se týče té vybavenosti, myslíš, že u Prahy je to jiné? U nás ve vesnici nemáme ani ten ranní autobus do školy... resp. byl, ale pak rozkopali most, který je dva roky v nehnutém stavu a děti chodí kilometr na další zastávku po cestě bez chodníku. Ale to místo jsi si vybral sám, takže si nemáš proč stěžovat, to jsi mohl tak nějak tušit. No hlavně že máš dobře zaplacenou práci v Praze a musíš z té "vesnice" dojíždět autem... Je to prostě něco za něco. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 11 minutami, Sabiza napsal: Před hodinou, Clerfayt napsal: No nevím, kdo má problém s uvažovánim. Podle Tebe jsme česká lůza s nárokem na fabii a nebo max. na vomrdanou octavii, kterou vy elita pro plebs olítáte. Ještě si zapomněl dodat, že nový superb je pro manažery a firmy. Lůza ho může umýt, když mu to někdo dovolí. Tys to nepochopil, co? Ale to nevadí. Ne, on ne... Já ano, a souhlasím s tím, pokud si totiž ten průměrný člověk něco nenašetří těžko si z fleku koupí novou O IV či jakékoliv auto (věc) nad půl milionu bez úvěru (hypo...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Proto já bych nikam do úplné prdele nelezl. A ještě tam stavět Štrougalovu haciendu za pět míčů, pač pozemek byl za padesát tisíc. To se raději uskromním s barákem, ale bydlím někde, kde je alespoň základní infrastruktura. Školku máme 300 metrů, školu 500, společně s gymnaziem. Mladej chodí sám a sám se vrací. Pěšky. Na náměstí, kde mám banku, bankomat, poštu, základní obchody se vším to je deset minut pěšky. Lidl, Penny a teď Billa kilometr autem. Nejsme žádné velké město, ale ani prdel světa. [emoji6] A do práce to mám po dálnici 25minut. Ale co se mi líbí je, že žádné zácpy, relativně čistý vzduch a úplný klid. Neslyším v noci nic než sousedovic lizpiče štěkat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Prosím Tě kolem Plzně a prdel? To jsi z Rokycan? Vesnice ještě kousek za Plasy [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Není zas tak daleko.... Ale zase je to na 2 auta v rodině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Tomu se dnes člověk nevyhne, dvěma autům. To by musel bydlet opravdu jen v té Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Problém jsou ty děti, nejsou zatím samostatné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Lizpiče souseda slyšíš a kuní dupot u Tvého TDI :-) a jediný co tam nemáš je práce, no to já ale taky ne a to žiju oproti NS ve velkoměstě a musím dojíždět jak já tak žena za prací do KV city, provincie od Russia. No, ale už skoro začíná výstavba polygonu BMW, tak pak na čaje za Váma budu jezdit v I8. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Budeš tam asfaltovat na brigádu silnici ju? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 2 hodinami, Barbossa napsal: No tady to je slušný oddíl ?j á potvrzuji ještě jednou neděli páč jsem se před chvílí přetankoval domů a tři týdny o mě v práci neuslyší Sem nevěděl že když nemám na zimaky dá se koupit auto s kundou. ? woe mám 3 kontokorenty, na zimáky to dá dohromady :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Nemusíš, jdi ke Clintovi, ten ti doporučí Barum Polarys 5, poměr cena výkon. Ten Tvůj škuner z říše najednou udělá NBR za 5 min při spotřebě 5l/100. :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 uplně v tom rozměru barum nedělají hele :-D https://www.pneumatiky.cz/zimni-pneumatiky-osobni-265-35-r19-t5?sort=price-asc nějakej gripmax :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Kola dražší jak můj Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Ty vole za 7tis mám obutýho nově celýho Rapida a tam bych měl jedno kolo. :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 To víš, velký kola - dlouhý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) kola nejsou velký, to má běžně i oktavie nebo superb... spíš jsou širší.... měl sem tam i na okruh 295 vzadu a vepředu 265. Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jakej šílenec by si dal na Octavii R19? To musí být fakt šíleně nepohodlné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 S DCC není :-)). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 No jo pořádný gumy musí bejt Jinak jsou z toho děti, starosti, závazky, a pak tu všichni brečí že nemají ani na nového Logana ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Zlaté 15'', ale na OIII je mít nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.