Stringo Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 I já přeji vše nejlepší v roce 2020 [emoji322] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Hoj draci, i já přeju vše nejnejnej v roce 2020! A pokud možno i se Škodovkama. ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Tak vstávat z deliria! Jste vymřeli, nebo co? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Jj. Zase to rachoty. Těžké ráno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 No já jsem byl dneska za megadementa. Dojedu na parkoviště k metru, otevřu kufr a zjistil jsem, že jsem si doma zapomněl batoh s notebookem. Tak jsem to otočil, jel domů a pracoval z domova ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Tak to já měl první den už min. čtvrtek. Vyrazím z garáže objedu blok a zjistím, že nemám služebního founa. Vracím se pro něj. Přijedu do práce hodím noťas do dokyny a kurňa... jaké mám heslo ?, ne nevzpomněl jsem si, prostě bez 8 dnů měsíční volno udělalo své. Pět pokusů a účet bloklý, takže jsem iniciativně vyrazil na sedmou abych stáhl stovky mailů a pak jsem pokorně čekal do osmi, než dorazili ajťáci do hokny a zresetovali mi heslo... takže taky super začátek... ale volno bylo skvělé, totálně mě to odstřihlo od práce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Já byl v práci taky už ve čtvrtek... U mě po dvou týdnech kupodivu pohoda, žádný fail se nekonal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Ja jel dnes poprve do prace po 14ti dnech a kdyz jsem do ni dorazil, zjistil jsem, ze jsem doma zapomnel auto. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Ti Ježuch přines auto? [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Motorku vole, lepsi jak mas ty. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Ta je parádní, a už má i povinný bezpečnostní prvek (boční kolečka proti pádu v nízkých rychlostech - nařízení pro rok 2020) [emoji6][emoji3][emoji106] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Dostal ji muj synek od meho stryce. Husta vec, 3 rychlosti a zpatecka a vytahne to az na 7km v hodine. Ma to svetla, majaky vse blika a sviti a i sirenu. Nosnost 30Kg, tedy nic uz pro me. Ma to klicek na nastartovani a je to proste BMW. Pridavna kolecka, novy bezpecnostni povinný prvek vybavy, vyhlaska EU. I Motos si je bude muset nechat dodelat. O Clintovi ani nemluvim. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Petr má doma konečně pořádný stroj s motorem, co předejde i Rapida. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Tak to tu pomalu ožívá ,já jsem už od 27 v zápřahu a novej rok strávený v práci takže vám závidím ale už jen týden a pak přesun na horskou chatu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Nevim kde bys u holandaku nasel taky horskou chatu. Doma je doma. U nich maji nejvyssi horu 20m.n.m. [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Na tohle se těším asi nejvíc 14 dní každý den vykopat auto ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 co to máš za krám :-D dyt si měl passata ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Ale kdeže... koupil si rozvrzanou oktávku v ceně Passata. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 To jsou loňské sněhy ještě s pračkou vzduchu ? Modrák bude mít premiéru až za týden ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 My s Clintem a s Motosem už jsme ho viděli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Zdar kluci, stryc prodava tato kola, 225/45 R19, mel je na Karoqu. Budou pasovat i na jine modely, nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Jeste jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 (editace) jo budou.. furt to ma roztec 5x112... jenom stačí na jinej model koupit jinou gumu Editováno: 7. leden 2020, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Přesně tak, v podstatě je to koncernový rozměr a liší se to jen ve výšce pneumatiky. Když to dáš na Octavii bude tam nižší profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.