Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já jsem byl dneska za megadementa. Dojedu na parkoviště k metru, otevřu kufr a zjistil jsem, že jsem si doma zapomněl batoh s notebookem. Tak jsem to otočil, jel domů a pracoval z domova ???

Vloženo

Tak to já měl první den už min. čtvrtek. Vyrazím z garáže objedu blok a zjistím, že nemám služebního founa. Vracím se  pro něj. Přijedu do práce hodím noťas do dokyny a kurňa... jaké mám heslo ?, ne nevzpomněl jsem si, prostě bez 8 dnů měsíční volno udělalo své.  Pět pokusů a účet bloklý, takže jsem iniciativně vyrazil na sedmou abych stáhl stovky mailů a pak jsem pokorně čekal do osmi,  než dorazili ajťáci do hokny a zresetovali mi heslo... takže taky super začátek... ale volno bylo skvělé, totálně mě to odstřihlo od práce 

Vloženo

Dostal ji muj synek od meho stryce. Husta vec, 3 rychlosti a zpatecka a vytahne to az na 7km v hodine. Ma to svetla, majaky vse blika a sviti a i sirenu. Nosnost 30Kg, tedy nic uz pro me. Ma to klicek na nastartovani a je to proste BMW.
Pridavna kolecka, novy bezpecnostni povinný prvek vybavy, vyhlaska EU. I Motos si je bude muset nechat dodelat. O Clintovi ani nemluvim. [emoji23]

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...