Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

I já přeji vše nejlepší v roce 2020 [emoji322]

Hoj draci, i já přeju vše nejnejnej v roce 2020! A pokud možno i se Škodovkama. ??

Tak vstávat z deliria! Jste vymřeli, nebo co? ??

Jj. Zase to rachoty. Těžké ráno.....

No já jsem byl dneska za megadementa. Dojedu na parkoviště k metru, otevřu kufr a zjistil jsem, že jsem si doma zapomněl batoh s notebookem. Tak jsem to otočil, jel domů a pracoval z domova ???

Tak to já měl první den už min. čtvrtek. Vyrazím z garáže objedu blok a zjistím, že nemám služebního founa. Vracím se  pro něj. Přijedu do práce hodím noťas do dokyny a kurňa... jaké mám heslo ?, ne nevzpomněl jsem si, prostě bez 8 dnů měsíční volno udělalo své.  Pět pokusů a účet bloklý, takže jsem iniciativně vyrazil na sedmou abych stáhl stovky mailů a pak jsem pokorně čekal do osmi,  než dorazili ajťáci do hokny a zresetovali mi heslo... takže taky super začátek... ale volno bylo skvělé, totálně mě to odstřihlo od práce 

Já byl v práci taky už ve čtvrtek... U mě po dvou týdnech kupodivu pohoda, žádný fail se nekonal...

Ja jel dnes poprve do prace po 14ti dnech a kdyz jsem do ni dorazil, zjistil jsem, ze jsem doma zapomnel auto. [emoji23]

Ti Ježuch přines auto? [emoji23][emoji23][emoji23]

Motorku vole, lepsi jak mas ty.5299e4ec65d8599a631b7031e782961d.jpg

Ta je parádní, a už má i povinný bezpečnostní prvek (boční kolečka proti pádu v nízkých rychlostech - nařízení pro rok 2020) [emoji6][emoji3][emoji106]

Dostal ji muj synek od meho stryce. Husta vec, 3 rychlosti a zpatecka a vytahne to az na 7km v hodine. Ma to svetla, majaky vse blika a sviti a i sirenu. Nosnost 30Kg, tedy nic uz pro me. Ma to klicek na nastartovani a je to proste BMW.
Pridavna kolecka, novy bezpecnostni povinný prvek vybavy, vyhlaska EU. I Motos si je bude muset nechat dodelat. O Clintovi ani nemluvim. [emoji23]

[emoji23]

Petr má doma konečně pořádný stroj s motorem, co předejde i Rapida. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Tak to tu pomalu ožívá ,já jsem už od 27 v zápřahu a novej rok strávený v práci takže vám závidím ale už jen týden a pak přesun na horskou chatu ?

Nevim kde bys u holandaku nasel taky horskou chatu. Doma je doma. U nich maji nejvyssi horu 20m.n.m. [emoji23]

Na tohle se těším asi nejvíc 14 dní každý den vykopat auto ?

DSC_0348.JPG

co to máš za krám :-D dyt si měl passata ne?

Ale kdeže... koupil si rozvrzanou oktávku v ceně Passata. :D

To jsou loňské sněhy ještě s pračkou vzduchu  ? Modrák bude mít premiéru až za týden ?

My s Clintem  a s Motosem už jsme ho viděli ?

Zdar kluci, stryc prodava tato kola, 225/45 R19, mel je na Karoqu. Budou pasovat i na jine modely, nevite?ad91345d28a73b4b5b0112711804b04b.jpge841c21d7013c9cc29d7eee8b1deff7f.jpg

Jeste jedno foto48b5286ef19a7de23438699dd69a55d8.jpg

jo budou.. furt to ma roztec 5x112... jenom stačí na jinej model koupit jinou gumu

Upraveno od kokta7

Přesně tak, v podstatě je to koncernový rozměr a liší se to jen ve výšce pneumatiky. Když to dáš na Octavii bude tam nižší profil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.