Petrrr Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 To on neveme, musel by 3x za cestu tankovat, když pojede na pohodu, jinak 4x. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Před hodinou, kokta7 napsal: tak to já mám meteor v nádrži.. Herdek chlape, že ty využíváš potenciál motoru naplno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 To ne Stane, to dělají ty Brumky, na kterých jezdí aby ušetřil na benzín, ve skutečnosti odpálí 2 sady za měsíc. :-) :-) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 @Barbossa jestli do toho něco hodně důležitého nevleze tak chci přijet. @stanmar tak trošku, hlavně tam dali 55 litrovou nádrž, tak to je hrozný.... barumky používá klint, já jedině mišelin. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 To ja tam mam se 110 tis porad Dunlop SP sport 01 z fabriky muzou mit najeto tak 70tis a tuhle jsem je meril a porad maji mezi 2-3mm, delam ted z nich super sliky. Nevi nekdo v jakych mistech se ten zakonny 1.6mm vzorek uvazuje? Nekde jsem cetl, ze snad jen hlavni drazky. Pac ty vedlejsi na stranach uz zacinaji mizet [emoji1787] . No letosni leto tak jako tak dojedou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Jasne, nejsem zena abych nevedel o tech indikatorech. Ale kdysi se snad psala minimalni hloubka dezenu 1.6mm po cele plose behounu. No a ted se zase pise jen u hlavnich drazek, kde jak posilas jsou i ty indikatory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 před 14 hodinami, Clint napsal: Barum mám já. Teď už jsou na hraně, v dešti jak na ledě, ale právě umět je zvládnout ze mě dělá velkyho profesionála Tak barumky bych si nedal ani na koloběžku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 (editace) Už je to tady Editováno: 14. Září 2019, autor: Jao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Jenže na to stejně nikdo neslyší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Už je to tady Ac24 je kvalitní zdroj. Asi jako parlamentní listy nebo sputnik... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině : demonstrace To bych fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 Cítí se býti silnými. Aby ne, když vidí, jak jsou z nich vlády posrané. Myslí si, že můžou všechno a navíc beztrestně, pakáž jedna levičácká ekoteroristická. Většina ani neví a nezná pojem práce, netáhla jedny. Hnus. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 A když si vezmeš, že ultralevičáků a neomarxistů je plnej Brusel tak se nemůžeš divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Tak [emoji724] dost hoši o politice, je to v pravidlech klubu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Nedělej tady z toho něco co není. A nebo si sem piš sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 V 15. 9. 2019 na 15:39, stanmar napsal: Takto vypadá v praxi když menšina prosazuje svůj světonázor proti většině : demonstrace To bych fakt Vrátil by som sa so snehovým hasičákom z auta a to by bol rachot. Alebo z fleku kopanec do gulí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 Tak co politici zase to tu chcíplo nafta jezdí zadarmo a benzín je jen pro vyvolené už tu není sranda co bývala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 To víš, všichni šetří na elektromobil a tak jsou v práci od rána do noci.[emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Já zůstanu u nafty ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Admirale mnoho casu a prispevku uteklo co si na nas sral a vse bylo probrane. I ty auta s bleskem - to melo ovsem kratke trvani. Jedinej kdo sni o aute s blesky je Motos a tedy hlavne on dela od rana do noci aby si koupil To Citigo na 2 velky monoclanky. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Teď už to není co to bylo dřív, mele se tu pořád jedno a to samé dokola. Ale tohle je všude, jednou vždycky dojdou lidem konverzace a není o čem mluvit. Já sem jen občas nakouknu, ale je to jako s Ordinací v růžové zahradě, tam když nevidíš 14 dní díly, o nic nepřijdeš [emoji3] Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 (editace) Stringo nechod ani do práce, protože tam děláš furt to podobné :-D Na záchod nechod taky, protože děláš opakovanou činnost také opakovaně Editováno: 21. Září 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Tak odbočíme ?potřebuju pro dědka vybrat auto asi suv 4×4 2.0tdi max 2roky staré do 400tis Kč nesmí to být škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.