Clint Vloženo 6. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Moje prababka taky nemohla tenkrát najít práci, tak chodila posluhovat paničkám a taky si něco vydělala. Tak holt Plačka pošle manželku sloužit pánům, nejlépe na noční a za chvíli má elektrickou Škodovku za plotem [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 No, zrovna tohle téma není moc k smíchu. Tenkrát jsi měl alespoň zaručenou práci, ale dneska? Dneska je to každému jedno a pokud nejsi menšina, tak nedostaneš ani korunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Já si myslím, že momentálně je to s prací celkem v pohodě. Aspoň okolo Prahy. Ale až přijde další krize, tak to bude masakr. Asi se doučím nějaké řemeslo. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 uz vis cos mel s tou tvoji popelnici, ze nedojela ani na sraz? Jsi nejak ticho o tom. [emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Kluci za práci jezdím už 20let do zahraničí a žena si může z práce vybírat podle potřeb rodiny. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 kdyz by vsichni dojizdeli za praci do zahranici a pomahali tak bohatym zemim aby byly jeste bohatsi. Kdo bude delat tady? Kdo by ucil tvoje deti ve skole, kdo by pekl chleba atd.. Ja delam tady aby jsme se jednou meli dobre tady. Aby moje deti treba uvazovat o praci v zahranici vubec nemuseli, pokud by neslo treba jen o získávání zkusenosti nebo v ramci nejake spoluprace. Kdepaak, ja svoji dusi za ojra nezaprodam [emoji16]. A to jsem driv dostal moznost jit delat do Skotska a do Nemecka muzu kdykoliv ted, kolega tam jezdi vzdy tyden tam tyden tady, kdyz bych teda trochu oprasil a vylepsil risskou rec. Taky je to o prioritach, ja jsem denne doma, jsem tu pro svou rodinu a ona pro me. Byt co 14dni nekde v hajzlu neni pro me a zadny penize mi za to nestoji. A ty mi ted povis, tak si nestezuj na praci a ja ti na to odpovim, ze mas pravdu. [emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 před 1 hodinou, Petrrr napsal: uz vis cos mel s tou tvoji popelnici, ze nedojela ani na sraz? Jsi nejak ticho o tom. Předpokládám, že to nebylo na mě. Já jsem nedorazil kvůli zablokovanýmu krku, autíčko šlape jak hodinky... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Petře, u nás nikdy nebudou platy jako třeba v A nebo D, tomu snad věří jen politici z nejmenované vládnoucí strany... Před 30 lety byl horizont přiblížení predpovidán přibližně na 25 až 30 let jestli se nemýlím a kde jsme dnes... Většina povolání se zdaleka neublíží ani polovině toho co třeba v D. Nepíšu záměrně o nákladech, i když třeba při nákupu potravin v Německu je často cena stejná, nebo velmi blízká té u nás. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Beu, promin, to byl vlastne Kocganin nebo jak je ta jeho prezdivka. [emoji1787]Stane, nebo dokonce nizsi v rade vecech. Mit se dobre ovsem nutne nemusi znamenat vysoke platy v absolutnich cislech. K cemu Ti je plat treba 70tis kdyz za bydleni v Praze das treba 50 - priklad. Obdobne, vim od kolegy, je uz situace v Mnichove kam jezdi. Tam je tak drahe bydleni, ze rada obyc Nemcu i se svymi platy ( projektanta) je z toho zoufala.. Praha se tomu silne blizi ta bublina se zase zacina nafukovat az praskne a mame tu zase krizi. Uvidime jak v tomhle case pak ta zkurvena EU se svymi drahymi econesmysly a zavadenymi sankcemi a zakazy vydrzi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Jj, ceny bydlení jsou tu v Praze na úrovni západu, ovšem tolik manažerů tu asi nemáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Prej bohatém zemím duši prodávám to fakt může vylézt jen z tebe Péťo ?. Lodní doprava u nás skončila ale kdybych dělal na české lodi stejně bych coural po Evropě za ty tvoje špinavé eura. Ale máš pravdu pro každého to není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 A co Lipno, nebo přehrada v Brně, tam jezdí taky parník. To by stačilo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Jasný ale tam je tlačenice a nikoho tam neznám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 To ne, admiral musi mit ty zaoceanske lode. Jak to nema vytlak 1mil. tun. Tak to neni lod.[emoji1787] Znam tu lodni dopravu moc dobre tady z Ohre. Tisice kajaku a raftu za rok, to je ekologie, bych to zakazal. [emoji23]Kapitane, nic ve zlem, vim ze Vy z Decinska, Teplicka a Litomericka se rodite s kormidlem v ruce a fajfkou v hube a ze Vam kolikrat nic nezbyva. Vsak ja Ti odpoustim, i kdyz na syry cekam uz 5 let asi. [emoji23] A vis ze v Holandsku jsem nikdy nebyl? Pry tam maji super continentalni bordely, rikal kamos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Přesně Peťo, o bordelech nic nevím je jich tu moc, sýry budou nebo. U nás začala kryze uz před týdnem stojíme a odpočíváme ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 V 24. 9. 2019 na 19:02, PavkaKorčagin napsal: ... stařenkou, zastavila se ve Stodůlkách. Domů jsme dojeli potupně na "platě"... Zakuckala se, dvakrát pufla do vejfuku a bylo vymalováno. Tak babička je opět v plné kondici - zastavil ji vadnej palec rozdělovače. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Kluci mám dotaz. Máte někdo vyzkoušenou nějakou aplikaci do mobilu, kterou se dá přes BT modul sledovat live data z jednotky motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Já používám Torque. Ale odešel mi elm. Musím koupit novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Tady nějaké porovnáníhttps://m.sunnysoft.cz/zbozi/166PCI-821/viecar-obd-ii-autodiagnostika-bluetooth-4-0-cz-sw-zdarma-ekv-carista-a-fixd.htmlhttp://www.elm327.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Já používám car scanner :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 To Torque vypadá dobře. No ale ten scanner má hodně možností nastavení... Co mám vybrat za volbu, když chci vidět tlak turba? Je tam v té nabídce kolem turba a tlaku spoustu voleb [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Já bych jim dal blokádu silnic ale takovouhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 (editace) Ono se to asi bude muset napřed podělat a pak jsem zvědav, kde se budou schovávat ti šmejdi se svými transparenty proti CO2 Prodej vozů v NL + konstruktér Audi k elektromobilitě Editováno: 10. Říjen 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 před 39 minutami, stanmar napsal: Já bych jim dal blokádu silnic ale takovouhle Nejde náhodou o nepovolenou demonstraci a blokování provozu? Tajně doufám, že tam budou stát měšťáci a budou vybírat mastné pokuty od zmrdů, co se budou zdržovat na cestě bez vážnějšího důvodu. A pak ještě doufám, že dojedou vodní děla a dají těm hajzlům trochu vody do xichtu. Praha je už tak v hajzlu s dopravou, hlavně v pátky. Taková banda idiotů tu vážně chyběla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 No já myslím že jich moc nebude, u nás se totiž virus greténismu zatím nerozšířil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.