Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 To jo, ale to jsou právě ty kompromisy, které mě od automatů stále odrazují. Že si to žije svým životem a musíš to dokola nějak umravňovat. Ale kdybych jezdil po Praze, tak bych asi ten automat upřednostnil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Jako by to s manuálem bylo jiné. Furt někde šmátrat po páce, obtěžovat levou nohu tím, že musí mačkat spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ale vím že to udělá přesně to, co chci [emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 DSG je pro dementy a líné jedince, co musí mít za jízdy jednu nohu schovanou pod prdelí a v druhé ruce držet rohlík se salámem [emoji3] Proč budu vyhazovat padesát za tenhle pičus, co se stejně po čase vysype a mačkat trapný pádla, když můžu ušetřit a mít manuál, co mě baví a udělá jen to co já zrovna chci a potřebuji. [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 (editace) Stejně si kupuješ roční auta, takže je tam ten argument stejně irelevantní jako názor, že TDI je dražší. DSGčka jsou na tom po roce cenově v podstatě stejně jako manuály... Editováno: 29. Listopad 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 V tomhle máš asi pravdu, ten cenový rozdíl už potom není tak znatelný, případně ho kompenzuje třeba o něco vyšší nájezd nebo výbava. U mě je to pouze o tom, že se mi nestane něco nepředvídaného, nerad řeším nenadálé situace. Neměl jsem automat nikdy dlouhodobě, párkrát jsem se svezl a jo bylo to fajn, do města asi super a na dálnici taktéž, ale jakmile bych s tím měl jezdit denně do práce asi bych se s tím pral. Ono do jsoucna stejně asi manuály zmizí a nic jiného mi nezbude, ale zatím jsem věrný manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ty děláš z DSG naprostý zlo a nepředvídatelnou věc. Ta převodovka je předvídatelná a po několika desítkách kilometrech prostě přijdeš na to, jak se chová. Jediný, co tomu prostě u 2.0 TDI dělá problém, je rychlost kolem 50 km/h. To jde řešit několika způsoby. Přepnout řazení ve městě do manuálu, řešit tu trojku přes pádlo nebo hodit převodovku do S módu a bude tu trojku držet. Prostě nic, co bys nedokázal vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ale to nic nemění na tom, že mě nebaví. My je máme pár let v práci a tak vím, že prostě nefungují. Tím myslím to, že nedělají to, co si představuji. Nevím opravdu, co budu jednou kupovat. Je to smutné. Asi budu brečet. [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ty si budeš kupovat Octavii i kdyby neměla kola a jezdila na špalcích. Tam jsem úplně klidnej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 On už bude mít oktávku s motorem z pračky a tam nebude ani ta převodovka.[emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Ale pouze s pláčem a zjevnou nechutí [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 A přesto ji bude vychvalovat až do nebe a říkat, že je to nelepší auto na světě a nic lepšího neexistuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Jj. A taky, že benzín a nafta je fuj, protože vždy toužil po autě na baterky s dálkovým ovládáním.[emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Zas to tak neprožívejte vy jelimánci [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 (editace) To se mi líbí. Chci to i na svojí OIII. Editováno: 29. Listopad 2019, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Myslíš ty plecháče? Jedny mě zbyly ve sklepě ? tu radlici chci na Supa. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Co máte pořád proti DSG, víme všichni že to není super automat bez chyby. já mám manuál rád ale nestyska se mě po něm a když zatoužím po manuálním řádění vezmu manželce fobii nastartuju bez spojky zařadím jedničku se špatně došlaplou spojkou a hurá přískokem do města kvedlat vařečkou ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 My srdcaři uznáváme jen čistý a nefalšovaný manuál. Řidič s DSG není řidič, ale jen cestující [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Clerfayt koukni, jak to je uchycený. Věř, že bys to nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Prej srdcař s dehtem ??? mě tu už hrabe v pondělí konečně domů, kdy že budou ty kolena Kliente ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Nikdo nikam nechce, takže koleno jo, ale asi s Beutickem vymyslime termín a pojedeme jen my. No a kdo bude chtít, tak může za námi přijet. Dával jsem už kolikrát mraky termínů, ale tady je to mrtvý. [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tak nebuď retard, Clinte a třeba to dej vědět 3 týdny před srazem a nedávej to na konec roku. V lednu nebo v únoru rád dojedu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Clerfayt koukni, jak to je uchycený. Věř, že bys to nechtěl... Jo je to přímo na rám, otázka co to udělá při nárazu s kastlí, i když v USA je to běžné... Bude to dobré beranidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tři týdny dopředu to nevím ani já [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 To zas já jo ? od 3.12 - 27.12 jsem doma tak dej něco dohromady s Bautickem a já přijedu na koleno bez piva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.