beuticek Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Tak si začínám chrochtat nad chrochtákem :). Přestěhovali nás do Stodůlek, tak to mám přes celou Prahu. A paradoxně je to nejrychlejší autem, takže místo 25 km denně jedu skoro 80. Myslím, že se mi nafta i v budoucnu vyplatí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 V takovém případě zatím ano. To musím uznat i já. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Nepočítej ale se spotřebou 4 L / 100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 To je jasný. Ale furt lepší 6 l než 10 - po Praze. A když to jede, tak jsem se dostal na 4,4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 (editace) V 3. 1. 2019 na 10:24, stanmar napsal: Po editaci koktovic příspěvku...... mám s bráchou velkou výhodu v tom, že většinu času máme auta v garáži, jinak by to bylo, pokud by nám auta stála na sídlištním parkovišti. Nicméně lišty jenž měla na dveřích OII (navíc v barvě) nebyly také samospasitelné. Vzhledem k různým profilům dveří ostatních aut je zhola nemožné uchránit boky auta od obouchání - taková je holt smutná realita. A pokud pojede někdo kolem s nákupním vozíkem , či na kole a nedejbože s klíči v ruce.... Já ani trochu neuvažuji o jakýckoliv doplňcích typu dveřní lišty apod. Pokud bych opravdu chtěl mít nedotknutý lak, hodil bych na auto nějakou fólii, to ale zase trochu ztrácí vzhled originál barva auta. Na OII mam lištu a má ji i dost lidi , ale na OIII jsem ji moc neviděl a když tak už je hodně dole kde se mně zdá zbytečná tak se ptam jak to řešite . Editováno: 12. leden 2019, autor: zbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Však jsem to už psal. Nijak, je to k ničemu... Pokud chceš ochránit dveře proti tomu, aby sis je ty sám neomlátil, kup si nalepovací ochranu na hrany dveří, pokud chceš ochránit lak proti cizímu omlácení, máš výš odkaz na fólii, nebo je nějaká ručně nanášená vrstva keramického vosku... Obojí je ale dost drahé a pochybuju, že to někdo na Octavii bude dávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Nebo si kup Citroen Kaktus ty maji z venku na dverich ty ABS segmenty nebo jak se to jmenuje. [emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 To je supr na tom citronu , na octavku asi nic podobneho nebude ?. Jen jsem se ptal . Ty nalepovaci original jsou dost dole tak nevim zda je ma cenu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 NEMÁ a navíc to na autě vypadá neskutečně hnusně. Možná ty lišty ze Scouta by tam ještě tak nějak vypadaly solidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Parkovat na sídlišti, tak mám starého žigula a bylo by vedle mě pokaždé místo [emoji23][emoji23] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Pokud člověk parkuje na sídlišti, může se rozloučit s nepoškozeným autem. Lidi na to serou, je jim jedno, že je vedle nové auto. A hlavně, pokud je úplně nové nebo alespoň trochu vypadá draze, jistí to škrábanec klíčem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Bohužel je takových lidí hodně, ale hodně je i těch kteří takoví nejsou ale jsou nemehla co mají málo místa na letišti, natož na parkovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 I když korejce jinak zrovna moc nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Ten PRO-Ceed je pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 I nový Ceed vypadá dost k světu. Mnohem zajímavější než Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Když chcete tu kvalitu, tak máte příležitost...http://www.hybrid.cz/zajemci-o-elektromobil-volkswagen-e-golf-si-ho-mohou-v-tovarne-sami-zkusit-smontovat-za-390-eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 A kdyby chtěl někdo randit. Myslím, že je to žena na svém místě. Pro ty co nemají fb 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Hmm, tak to potom ledascos vysvětluje. ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Myslíš to, že je elektronika taková pojebaná? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 No sice jsem to tak myslel, ale napsal si to ty. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Jójó Šelma :-)) [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Když chcete tu kvalitu, tak máte příležitost...http://www.hybrid.cz/zajemci-o-elektromobil-volkswagen-e-golf-si-ho-mohou-v-tovarne-sami-zkusit-smontovat-za-390-eur Odbory jsou prostě silné, chtějí pro ty neschopné kopáče u pásu čím dál tím víc, tak si auto smontuje chudák za 400 ojro. Sám. Úplně. Včetně vyrábění baterií. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Tohle jsem musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 tady Dacie, to je bourák. Zajímavé srovnání https://www.autohled.cz/magazin/dacia-duster-vs-skoda-karoq-srovnani-dvou-nejprodavanejsich-suv/55?fbclid=IwAR2A5EfIcvJcyPc0NaFzhtpqrPfgRM3xPp2z3fFAfm_qoTHnWHYAQCIVBfc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Nejsem fanoušek značky Dacia a nikdy nebudu, ale za ty prachy... holt ten cenový rozdíl je v této kategorii otřesný. Taky proto mám OIII s 1,8 TSI, neboť za 1,5 TSI v Karoqu bych dal stejný peníze a to by mi opravdu nevyvážil fakt že je to "SUV" (navíc bez pohonu 4x4). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.