Petrrr Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 No a ja se setkavam s cim dal vice prestupu lidi ke konkurenci srdicko nesrdicko. Myslim soukrome vlastniky. Nikdo nechce navonenou bidu. Drive tomu tak nebylo. Jedinej kdo je opravdovej srdcar je Clint co to dokazal. Je otazka jestli to neni spis psychicka porucha u nej. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Jenže právě vy volové ty nejdražší se právě vypalujou [emoji23][emoji23] Chce to občas o mobilech něco přečíst. Amoled displej, který má super barvy a kontrast se smaží právě nejvíc. Lidi to chtějí a výroba je levnější. A proč by lidi neměli za rok mobil za 30 vyhodit a koupit nový že [emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Pravda. Mám ho vypálenej jak slivovici. S8+ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Já mám Xiaomi Redmi Note 5 a po 2 letech nic... Jo je to na slunci nic moc kvůli nízkému kontrastu, nemá to tak krásné barvy, ale nežere to baterku, vydrží mi i 2 dny nabytý a je to mobil za 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Ale to se nevypaluje sluncem Stringo [emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Xiaomi Redmi note 5 má IPS displej a ne AMOLED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 IPS je nejlepší varianta. Bílá zůstává bílou a nevypaluje se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Jo jenže tohle ve Varech na nádraží vometáci nevědí. Myslí si, že co je drahé, nemůže být špatné. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 To co ma Stringo v praci davam pod nohy stolu aby se mi nevyklal misto kartonu. [emoji23]Note 3 ale Samsung. Temer 4 roky a facha jako novej. Nejlepsi phone co jsem kdy mel. To neni ta Clintovo elektricka plotynka co na tom usmazis rizek po 5min. Serfovani na wifi. [emoji23] K tomu loupacek displeje jako loupacek radicky u Schade. [emoji23]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 To už je dávno, co Sony hřály jako kožich z norka [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Na druhou stranu. Manzelce jsem k Jezisku koupil Samsung A7 a po 14dnech prasklo kryci sklo displeje bez toho aniz by spadl nebo tak neco. Reklamace samozrejme neuznana. Nastesti to je jako vlas pres levy horni roh a neni to moc videt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Koukám ty na manželce tedy nešetříš. Ta moje dostala mýdlo od Nivea a lak na vlasy Astrid Ondula plus [emoji3] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) před 15 minutami, Petrrr napsal: Note 3 ale Samsung. Temer 4 roky a facha jako novej. Něco bych tu nechal tesat do kamene ? Editováno: 21. leden 2019, autor: šulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) Hele hoši, Plačka už si jako první z nás koupil novou bílou Scalu Má jí prej vyvoněnou a uchcává nad ní blahem Editováno: 21. leden 2019, autor: Clint 3 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Proto je na ní taková čekačka.....[emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 A do hajzlu... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 před 23 hodinami, Clint napsal: Ta moje dostala mýdlo od Nivea a lak na vlasy Astrid Ondula plus Není na to, ženskou držet čistou vyvoněhou :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 A něco od vifu k naftě z léta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Co to je ta "nafta"? Neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 To je jenom pro opravdové chlapáky [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Mluvíš mi z duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Petrr taky nevím, ale prý se to používalo na opalování a grilovaní. Tzv. Diesel steak. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Tak co, Peťo, jdeš do Škoda Kamil? Teda Kamiq? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Myslíš Praha - Kamýk, nebo Kamýk n/Vltavou ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.