Leden 20, 20196 r No a ja se setkavam s cim dal vice prestupu lidi ke konkurenci srdicko nesrdicko. Myslim soukrome vlastniky. Nikdo nechce navonenou bidu. Drive tomu tak nebylo. Jedinej kdo je opravdovej srdcar je Clint co to dokazal. Je otazka jestli to neni spis psychicka porucha u nej. [emoji23]
Leden 21, 20196 r Autor Jenže právě vy volové ty nejdražší se právě vypalujou [emoji23][emoji23] Chce to občas o mobilech něco přečíst. Amoled displej, který má super barvy a kontrast se smaží právě nejvíc. Lidi to chtějí a výroba je levnější. A proč by lidi neměli za rok mobil za 30 vyhodit a koupit nový že [emoji23][emoji23]
Leden 21, 20196 r Já mám Xiaomi Redmi Note 5 a po 2 letech nic... Jo je to na slunci nic moc kvůli nízkému kontrastu, nemá to tak krásné barvy, ale nežere to baterku, vydrží mi i 2 dny nabytý a je to mobil za 5000,-
Leden 21, 20196 r Autor Jo jenže tohle ve Varech na nádraží vometáci nevědí. Myslí si, že co je drahé, nemůže být špatné. [emoji23]
Leden 21, 20196 r To co ma Stringo v praci davam pod nohy stolu aby se mi nevyklal misto kartonu. [emoji23]Note 3 ale Samsung. Temer 4 roky a facha jako novej. Nejlepsi phone co jsem kdy mel. To neni ta Clintovo elektricka plotynka co na tom usmazis rizek po 5min. Serfovani na wifi. [emoji23] K tomu loupacek displeje jako loupacek radicky u Schade. [emoji23].
Leden 21, 20196 r Na druhou stranu. Manzelce jsem k Jezisku koupil Samsung A7 a po 14dnech prasklo kryci sklo displeje bez toho aniz by spadl nebo tak neco. Reklamace samozrejme neuznana. Nastesti to je jako vlas pres levy horni roh a neni to moc videt.
Leden 21, 20196 r Autor Koukám ty na manželce tedy nešetříš. Ta moje dostala mýdlo od Nivea a lak na vlasy Astrid Ondula plus [emoji3]
Leden 21, 20196 r před 15 minutami, Petrrr napsal: Note 3 ale Samsung. Temer 4 roky a facha jako novej. Něco bych tu nechal tesat do kamene ? Upraveno Leden 21, 20196 r od šulda
Leden 21, 20196 r Autor Hele hoši, Plačka už si jako první z nás koupil novou bílou Scalu Má jí prej vyvoněnou a uchcává nad ní blahem Upraveno Leden 21, 20196 r od Clint
Leden 22, 20196 r před 23 hodinami, Clint napsal: Ta moje dostala mýdlo od Nivea a lak na vlasy Astrid Ondula plus Není na to, ženskou držet čistou vyvoněhou :-)
Leden 24, 20196 r Petrr taky nevím, ale prý se to používalo na opalování a grilovaní. Tzv. Diesel steak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.