Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Čumím na TV hovna a Petrrr asi prodá kinderku dráž, než ji koupil. [emoji23][emoji23][emoji23]

Co kde se rikalo ?

Že auta v bazarech zdraží.

Tak to se jej netýká, jedná se totiž o auta a ne kinderkárky. :t

Vzhledem k množství aut v bazarech a i u jiných prodejců se mi zvýšení ceny nezdá a je to spíš zbožné přání bazarníků.

Však tohle se děje normálně, auta meziročně zdražují a bazary na to reagují, to není nic nového. Trh akorát začal stagnovat a tak je třeba rozšířit paniku.

Tak a je to venku... Ve Varech se mají nejlépe ze všech krajů. Praha je 3.od konce!!!

Ostrava 2. od konce, ale dle vyjádření lidí jsou 3/3 dotázaných nadmíru spokojení.

Jo statistika nuda je, má však cenné údaje [emoji3]

před 28 minutami, Stringo napsal:

Tak a je to venku... Ve Varech se mají nejlépe ze všech krajů. Praha je 3.od konce!!!

Říkali na Nově?

Jo [emoji23]

Petře a ty si pořád stěžuješ, vždyť Rapid je v první desítce nejspolehlivějších vozů [emoji6]IMG_20190127_215405.jpeg

Jj, spolehlive se to zacne sypat. To by odpovidalo. A prvni Hnujdaj I30.

Jooo kamaradi, casy se meni. KV jiz brzo zlata lod. Jeste se ty naplavy prazsky budou radi vracet. Co se tu postavi ten polygon BMW ( jako ze uz Nemcum pomahame s projekty) atd. Jeste budou Prazaci se do KV stehovat a prstickem hrabat, o stredocesich - naplava cislo jedna ani nemluvim. [emoji23]

No Hyundai - konkrétně i30 je na tom v recenzích i v zahraničí moc dobře... Hodně lidí odrazují ty pitomého reklamy...

před 11 hodinami, Stringo napsal:

Petře a ty si pořád stěžuješ, vždyť Rapid je v první desítce nejspolehlivějších vozů emoji6.pngIMG_20190127_215405.jpeg

Tydle ankety, ve kterých se zeptají reprezentativního vzorku 15 majitelů daných aut... :D

Samozřejmě je třeba brát to s rezervou (stejně jako ty ankety o nespolehlivosti). Jinak jsem byl koukat na Fastbacka a za mě dobrý... Líbí se mi, uvnitř interiér mnohem hezčí a kvalitnější než u současných Škodovek...

Vím. To už nebudou výlety s asistentkama do Vídně.

dlouhý výlety, páč to musíš 3x nabíjet na cestu tam a z5, obzvláště tě´d v zimě, jaký to má dojezd te´d v zimě ten křáp?

Když to na mè přijde, tak častěji. [emoji23]
Ono je to skoro stejný. Topení, nebo klima. A ještě ani pořádně nemrzlo a sníh jsem ještě neviděl.
Ber to tak, že 260 km je jistých. Vše nad je bonus.[emoji23]

• Autor

Koukám na tabulku a Oktávka je nejlepší. Koukám na motory a dvoulitr je nejlepší. A nafta je taky nejlepší. No můžu já na něco snad nadávat? [emoji3]

Bereš mi to z klávesnice, náčelníku ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.