Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Čumím na TV hovna a Petrrr asi prodá kinderku dráž, než ji koupil. [emoji23][emoji23][emoji23]

Co kde se rikalo ?

Že auta v bazarech zdraží.

Tak to se jej netýká, jedná se totiž o auta a ne kinderkárky. :t

Vzhledem k množství aut v bazarech a i u jiných prodejců se mi zvýšení ceny nezdá a je to spíš zbožné přání bazarníků.

Však tohle se děje normálně, auta meziročně zdražují a bazary na to reagují, to není nic nového. Trh akorát začal stagnovat a tak je třeba rozšířit paniku.

Tak a je to venku... Ve Varech se mají nejlépe ze všech krajů. Praha je 3.od konce!!!

Ostrava 2. od konce, ale dle vyjádření lidí jsou 3/3 dotázaných nadmíru spokojení.

Jo statistika nuda je, má však cenné údaje [emoji3]

před 28 minutami, Stringo napsal:

Tak a je to venku... Ve Varech se mají nejlépe ze všech krajů. Praha je 3.od konce!!!

Říkali na Nově?

Jo [emoji23]

Petře a ty si pořád stěžuješ, vždyť Rapid je v první desítce nejspolehlivějších vozů [emoji6]IMG_20190127_215405.jpeg

Jj, spolehlive se to zacne sypat. To by odpovidalo. A prvni Hnujdaj I30.

Jooo kamaradi, casy se meni. KV jiz brzo zlata lod. Jeste se ty naplavy prazsky budou radi vracet. Co se tu postavi ten polygon BMW ( jako ze uz Nemcum pomahame s projekty) atd. Jeste budou Prazaci se do KV stehovat a prstickem hrabat, o stredocesich - naplava cislo jedna ani nemluvim. [emoji23]

No Hyundai - konkrétně i30 je na tom v recenzích i v zahraničí moc dobře... Hodně lidí odrazují ty pitomého reklamy...

před 11 hodinami, Stringo napsal:

Petře a ty si pořád stěžuješ, vždyť Rapid je v první desítce nejspolehlivějších vozů emoji6.pngIMG_20190127_215405.jpeg

Tydle ankety, ve kterých se zeptají reprezentativního vzorku 15 majitelů daných aut... :D

Samozřejmě je třeba brát to s rezervou (stejně jako ty ankety o nespolehlivosti). Jinak jsem byl koukat na Fastbacka a za mě dobrý... Líbí se mi, uvnitř interiér mnohem hezčí a kvalitnější než u současných Škodovek...

Vím. To už nebudou výlety s asistentkama do Vídně.

dlouhý výlety, páč to musíš 3x nabíjet na cestu tam a z5, obzvláště tě´d v zimě, jaký to má dojezd te´d v zimě ten křáp?

Když to na mè přijde, tak častěji. [emoji23]
Ono je to skoro stejný. Topení, nebo klima. A ještě ani pořádně nemrzlo a sníh jsem ještě neviděl.
Ber to tak, že 260 km je jistých. Vše nad je bonus.[emoji23]

• Autor

Koukám na tabulku a Oktávka je nejlepší. Koukám na motory a dvoulitr je nejlepší. A nafta je taky nejlepší. No můžu já na něco snad nadávat? [emoji3]

Bereš mi to z klávesnice, náčelníku ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.