Clint Vloženo 1. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Taky novinka [emoji38] 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 V 31. 1. 2019 na 10:35, Petrrr napsal: Co je vole? Co se ti stalo? To jsou furt ta samá vepřová kolena a takhle to dopadá, takové věci už nejím. Jsem už třetím týdnem na dietě. "VOLOVI" zjistili vrozenou srdeční vadu. Operace naštěstí na to, jestli "škodovkářem" jsem byl, jsem a nebo budu, neměla vliv. PS. konzumace dobrých vepřových kolínek, na to neměla vliv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Volná jízda Supem - 15 Praha, 25 okreska a 55 dálnice. A na spotřebu jsem rozhodně nejel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 http://www.ekolube.cz/clanek/ekolube-motor Univerzální prostředek na všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 mOTOSI, NO JO, KDYŽ TY SBÍRÁŠ LÍSTEČKY VOLE. ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Ok, tak bez zeleniny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 A pak, že na ledě to nejde.[emoji1787] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Video nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Hmm. Teď mohu natočit leda rolbu.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 1 hodinou, motosman napsal: A pak, že na ledě to nejde. ty jsi perníkář? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Leda by byly z masa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 to že se cpe masem, ještě neznamená, že nemůže fandit pardubickým perníkářům, to se nevylučuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 3 hodinami, motosman napsal: A pak, že na ledě to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 No jo, kokta a jeho Porsche. Ja snad az vyhraju v te sportce tak mu ho koupim aby s tim uz dal pokoj. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 "VOLOVI" zjistili vrozenou srdeční vadu. Operace naštěstí na to, jestli "škodovkářem" jsem byl, jsem a nebo budu, neměla vliv. PS. konzumace dobrých vepřových kolínek, na to neměla vliv. Tak je dobre ze to tedy neni vazne. Vrozenou srdecni vadu ma tolik lidi ze by ses mohl divit, jen o tom nevi. Protoze jezdim s detmi ke kardiologovi od narozeni tak mam pomerne povedomi. A to ze Ti to nasli az v takovem veku jen moje tvrzeni potvrzuje. On totiz clovek kdyz se narodi, probihaji v srdci rada zmen kvuli zmene plicniho a srdecniho obehu. Staci ze se poradne nezaceli co by melo. U nekoho se to casem spravi u nekoho ne a nejake EKG nebo poslech nemusi nic odhalit. To pak treba mlady fotbalista zustane na hristi a uz mu nikdo nepomuze ac tech vysetreni absolvoval X.Vola si neber k srdci. Vsichni jsme volove kdyz jezdime v slepicich. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Malta nejsem. Já tomu rozumím, jak vegan steaku. Pro mě je to dobrá hospoda s all inclusive a ještě se můžu rozvalovat v ušáku a křičet na ty dole, ať pohnou zadkem [emoji6][emoji16] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Neházej nás k tobě do pytle Plačko [emoji23] Já jsem s autem spokojen moc a za vola se rozhodne nepovažuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Clinte, s octavii sem taky moc spokojenej.. ale s predeslym rapidem to "to" prave fakt nebylo.. Ja tomu Petrovi fakt i rozumim.. veirm ze kdyby mel moznost to vymenit za octavku, tak remcat prestane.. alespon na chvilku ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 My ti rozumíme. Základ je koupit si auto a ne jeho náhražku.[emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Vy jste na nej ale fakt zly a osklivy! ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Zvyklej si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Hele kluci, to je kára..[emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Motos by mohl naplánovat nějaké to datum, když je ten místopředseda. Clint se k tomu nějak nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Já tam něco mrknu, to víš zima mě likviduje a unavuje. Musím pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.