Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Taky novinka [emoji38]FB_IMG_1549023176983.jpeg

V ‎31‎. ‎1‎. ‎2019 na 10:35, Petrrr napsal:

Co je vole? Co se ti stalo? To jsou furt ta samá vepřová kolena a takhle to dopadá, takové věci už nejím. Jsem už třetím týdnem na dietě. 

"VOLOVI" zjistili vrozenou srdeční vadu.

Operace naštěstí na to, jestli "škodovkářem" jsem byl, jsem a nebo budu, neměla vliv.

PS. konzumace dobrých vepřových kolínek, na to neměla vliv.

Volná jízda Supem - 15 Praha, 25 okreska a 55 dálnice. A na spotřebu jsem rozhodně nejel.20190201_131421.thumb.jpeg.14ba31ec7dc994f748d6489b406c992d.jpeg

mOTOSI, NO JO, KDYŽ TY SBÍRÁŠ LÍSTEČKY VOLE. ?

Ok, tak bez zeleniny...20190201_121959.jpeg

A pak, že na ledě to nejde.[emoji1787]20190201_183535.jpeg

Video nemáš?

Hmm. Teď mohu natočit leda rolbu.[emoji23]

[emoji23]FB_IMG_1549043084764.jpeg

před 1 hodinou, motosman napsal:

A pak, že na ledě to nejde.emoji1787.png20190201_183535.jpeg

ty jsi perníkář? ;)

Leda by byly z masa :D

to že se cpe masem, ještě neznamená, že nemůže fandit pardubickým perníkářům, to se nevylučuje :D

před 3 hodinami, motosman napsal:

A pak, že na ledě to nejde.emoji1787.png20190201_183535.jpeg

No jo, kokta a jeho Porsche. Ja snad az vyhraju v te sportce tak mu ho koupim aby s tim uz dal pokoj. [emoji23]

"VOLOVI" zjistili vrozenou srdeční vadu.
Operace naštěstí na to, jestli "škodovkářem" jsem byl, jsem a nebo budu, neměla vliv.
PS. konzumace dobrých vepřových kolínek, na to neměla vliv.

Tak je dobre ze to tedy neni vazne. Vrozenou srdecni vadu ma tolik lidi ze by ses mohl divit, jen o tom nevi. Protoze jezdim s detmi ke kardiologovi od narozeni tak mam pomerne povedomi. A to ze Ti to nasli az v takovem veku jen moje tvrzeni potvrzuje. On totiz clovek kdyz se narodi, probihaji v srdci rada zmen kvuli zmene plicniho a srdecniho obehu. Staci ze se poradne nezaceli co by melo. U nekoho se to casem spravi u nekoho ne a nejake EKG nebo poslech nemusi nic odhalit. To pak treba mlady fotbalista zustane na hristi a uz mu nikdo nepomuze ac tech vysetreni absolvoval X.
Vola si neber k srdci. Vsichni jsme volove kdyz jezdime v slepicich. [emoji23][emoji23][emoji23]

Malta nejsem. Já tomu rozumím, jak vegan steaku. Pro mě je to dobrá hospoda s all inclusive a ještě se můžu rozvalovat v ušáku a křičet na ty dole, ať pohnou zadkem [emoji6][emoji16]

• Autor

Neházej nás k tobě do pytle Plačko [emoji23] Já jsem s autem spokojen moc a za vola se rozhodne nepovažuji

Clinte, s octavii sem taky moc spokojenej.. ale s predeslym rapidem to "to" prave fakt nebylo..

Ja tomu Petrovi fakt i rozumim.. veirm ze kdyby mel moznost to vymenit za octavku, tak remcat prestane.. alespon na chvilku ?

My ti rozumíme. Základ je koupit si auto a ne jeho náhražku.[emoji23]

Vy jste na nej ale fakt zly a osklivy! ?

Zvyklej si ?

• Autor

Hele kluci, to je kára..
[emoji23][emoji23]FB_IMG_1549105347948.jpeg

Motos by mohl naplánovat nějaké to datum, když je ten místopředseda. Clint se k tomu nějak nemá.

• Autor

Já tam něco mrknu, to víš zima mě likviduje a unavuje. Musím pracovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.