motosman Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 A co příští pátek/sobota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 před 3 hodinami, M_ike napsal: Clinte, s octavii sem taky moc spokojenej.. ale s predeslym rapidem to "to" prave fakt nebylo.. Ja tomu Petrovi fakt i rozumim.. veirm ze kdyby mel moznost to vymenit za octavku, tak remcat prestane.. alespon na chvilku ? pane jo, tak to byl posun z rapida na ovci :-D to si zapiš do deníčku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Tam uz to napsane mam A nasledny posun z kokty na supa tam bude taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Tss, auto v naftě ... jako by to ani auto nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 před 4 hodinami, M_ike napsal: Vy jste na nej ale fakt zly a osklivy! ? Zde abys nepřejícího a škodolibého člověka pohledal, tady je to samej dobrák od kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Před hodinou, M_ike napsal: Tam uz to napsane mam A nasledny posun z kokty na supa tam bude taky to nevím jestli je to posun, když všechno je stejně MQB golf :-D uplně stejný auto kromě pár detailů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 My ti rozumíme. Základ je koupit si auto a ne jeho náhražku.[emoji23] Rika ten, co ma doma starou popelnici s 1.8 TSI co chlasta vic oleje nez benzinu. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Neházej nás k tobě do pytle Plačko [emoji23] Já jsem s autem spokojen moc a za vola se rozhodne nepovažuji Rika ten, co byl totalni antidehtar a vychvalovatel sve 1.8 TSI. Ovsem do te doby nez musel mesicne kupovat 50litrovy barel s olejem. [emoji23][emoji23][emoji23] O to hur Skoda se na nej vysrala tak ji ukazal zac je toho loket. Svoji 1.8TSI prodal a jako odvetu koupil zase Skodu ve sve "oblibene" motorizaci [emoji23][emoji23][emoji23] A tohle mas pravdu, nemuze udelat VUL, ale uplnej debil. [emoji28] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Olej jsem doléval 2 deci za celých 7 let. A to jen, aby bylo max. před jízdou 3500km do Itálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Tech 3500km je taky jedine co si za tech 7let najel. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 před 5 hodinami, stanmar napsal: Tss, auto v naftě ... jako by to ani auto nebylo 2.0TSi 140kW daj az do FL, co nadelam.. To ze musim jit do dehtu mne nasralo dost.. Na 200kW zasahla firemni Car policy.. Spokojenej budu ale i tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Kolega co ma 1.6TDi leje snad litr oleje na kazdych 5tis. km. Ja nedolejval ani kapicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Já mám najeto na 1.6TDI 66kW 100tis.km a na verzi 85kW zatím 40tis.km. Na obou vozech LL interval a nedoléval jsem dosud absolutně nic :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Pozor Plačka se konečně rozzuřil, jeho nervy už to nevydržely. Nemůže pochopit, že je tu najednou více lidí, co je se slepicí spokojeno. To nedá, je to na něj moc. Krabičák nefunguje, Venca z nádraží odešel do azyláku, není už kdo by naslouchal. [emoji23] Neni už kdo by ho obdivoval. Oktávka je nejprodávanější a to je jeho noční můra. To nikdy nechtěl. Tohle ne. Už dochází smysl pro legraci a nastupuje vulgarita. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 A později přijde i agresivita [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Ty jo, aby to s ním nešvihlo. Musí bejt po tý dietě zesláblej ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Chudák Petr. Já s ním soucítím. Mít doma Rapida, jsem taky naštvaný na celý svět. Já třeba ani do jednoho auta olej neleju. Ony ty kvalitní vozy totiž jezdí na vlídná slova. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Abych to upřesnil, Insignii říkám: „Ty moje východoněmecká krasavice, kvalitnější než Passat.“ a Kii jsem začal říkat: „Ty má kdovíodkudzněmecka frajerko, pojď, půjdeme ukázat sráčům ve Fábiích, jaké to jsou špíny.“. Kupodivu zatím žádný problém a auta krásně jezdí. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 [emoji16] ... seš vůl [emoji16] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Proc? Jakej vulgarismus? Ja zadnej nespatruji. Sranda ne? Nekdo si to spatne vyklada asi. [emoji23]Na druhou stranu, 1000x opakovany vtip taky neni vtip. Pokud Clint pod kazdy muj komentar a ted uz i na FB musi cpat tu hlasku o detskym aute atd. ac to tema vubec s auty nesouvisi, tak proc bych ja nemohl naopak psat svoje "vtipy" o nem tady kde je to k tematu. Ok, pokud je to tady v ramci party, tak narazky na svou osobu a me auto beru s humorem. Je to prdel a sam se tomu kolikrat zasmeju. Ale pokud dokola ctu jeden a ten samej vtip o dospelackem aute zejmena od jedne osoby dokola a dokola tak je to trapne. Tedy Clinte bud vic kreativni a ja pak treba budu taky. A povsimete si, ze text je bez smiliku, tedy je myslen vazne bez pretvarek za srandu. Dekuji za pozornost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Já tak nějak tajně doufám, že je dneska Clint v práci. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Asi ne. Nafta zamrzla a dálnice je nesjízdná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Jj , v Praze maji kalamitu. Taky doufam ze je v praci. Aby taky obcas poznal za co ma plat. Hlavne vecer aby snezelo a mohlo by snezit takhle cely mesic. [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Buď v klidu. Clint raději zakázal starty i odlety. Takže se zase válí a plat běží. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.