Březen 24, 20196 r Jojo, ten pán co bude ve strepinách, mi mluví z duše. To co tam tvrdí já říkám už 2roky. Nejde to a nepůjde tak rychle...
Březen 24, 20196 r před 28 minutami, stanmar napsal: Ono se pak nakrásně může stát auto věcí jen pro majetné, kteří si provoz budou moci dovolit a plebs bude jezdit sockou... A takové to, já si nechám svoje staré co nejdéle může rychle skončit na technické kontrole. No doufám, že vidím budoucnost automobilismu pro masy zbytečně černě a nic z toho se nevyplní. Tesat do kamene. Mám úplně stejné obavy. Mocipáni prožřeli, že nechali jezdit lůzu v auťácích a žít v blahobytu jako by se nechumelilo. Někde nám musí začít šrouby utahovat.
Březen 24, 20196 r http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nova-auta-s-nejlepsi-a-nejhorsi-ochranou-proti-korozi-i-nejnovejsi-modely-reznou/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Březen 25, 20196 r před 12 hodinami, Clerfayt napsal: Mocipáni prožřeli, že nechali jezdit lůzu v auťácích a žít v blahobytu jako by se nechumelilo. Někde nám musí začít šrouby utahovat. No oni si toho naopak jsou dobře vědomi a ví, proč to nechali. Řeší to zaměstnanost, financování státu, fungování soudobé společnosti ...
Březen 25, 20196 r Autor Chlapáci, nezapomeňte zítra sraz v Žilině (ta u Kladna), aby někdo z mamlasů nejel na Slovensko Penzion Žilina Od pěti hodin! (odpoledne, aby někdo z mamlasů nepřijel ráno) Účast nutná! To nemusím připomínat
Březen 25, 20196 r Dneska mè zase pokoušel belzebub. Ale odolal jsem. Benzín navždy.[emoji41][emoji6]
Březen 26, 20196 r Sabizo poslední dobou terminály celkem mizej.... Upraveno Březen 26, 20196 r od kokta7
Březen 26, 20196 r Já kluci nedorazím, je mi to líto, psal jsem už včera smrdutýmu vlčákovi Clintovi, jsem na tom stejně jako Clerfayt.
Březen 26, 20196 r Ty seš kokot. Fakt. Kardinální. Komu mám teď podepsat další debilní petici o tom, že mi chce EU zakázat <doplň co chceš>?
Březen 26, 20196 r před 27 minutami, Petrrr napsal: Já kluci nedorazím, je mi to líto, psal jsem už včera smrdutýmu vlčákovi Clintovi, jsem na tom stejně jako Clerfayt. ti teda gratuluju, že nepřijedeš...
Březen 26, 20196 r Však ono časem dojde i na tebe Sabizo až se bude zakazovat něco, co se tě dotýká více než u ostatních věci. Pak si na mě vzpomeneš. Ono, naštěstí jsou lidi jako já a jiní co nemají vymyté mozky a tak k tomu asi ( doufám) nikdy nedojde a tak ty budeš moci navždy velebit tu svou celou modroučkou EU s hvězdami a dál si myslet, jaká je to senza organizace bez které nelze přežít. Více s Tebou na toto téma debatovat nebudu, páč ty jsi v tomhle úplně ztracenej. Jako jsou zde někteří ztracení Škodovkáři (ty mají alespoň nadeji, však někteří už se vyléčili) tak ty už naději nemáš. ? PS: Nepsal jsem a ani nikdy neřekl a neslíbil, že tentokrát přijedu. Ostatně Clintovo seznam je toho důkazem. Neslibuji co nemohu splnit, pokud bych řekl že přijedu, tak přijedu. Moje slovo je totiž víc než zákon.
Březen 26, 20196 r před 5 hodinami, Sabiza napsal: Dá se v tý prdeli slovenský platit kartou? Prej ne. Radši si beru litránka s sebou.
Březen 26, 20196 r To byl vtip, Petře, vtip. Ale oki. Ono se stačí podívat, jak moc chce UK odejít bez dohody, aby byla úplně bez EU.
Březen 26, 20196 r před 1 minutou, beuticek napsal: Prej ne. Radši si beru litránka s sebou. Teď jsem tam volal a prej že berou.
Březen 26, 20196 r před 17 minutami, Sabiza napsal: To byl vtip, Petře, vtip. Ale oki. Ono se stačí podívat, jak moc chce UK odejít bez dohody, aby byla úplně bez EU. Jsou státy co nejsou v EU a taky fungujou. A kdyby Britové nepíčovali na Iry, už by dohodu měli.
Březen 26, 20196 r Autor Hoši díky za sraz. Bylo to super vás po takové době opět vidět [emoji6]Hlavně oceňuji, že dorazili i naši staří kolegové Kokta s Panchem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.