Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nemá to na vzduchu?

Nejspíše ano, tam kde to bylo focené by těžko vyjel a taky by nemohl zatáčet :D

Určitě je za tím spousta práce, peněz, péče a vložené lásky, ale nějak mě tohle nikdy neoslovilo. Nespadám do oné cílové skupiny.

Narval do toho hromadu peněz a pořád má jen škodovku.

JJ Stringo do toho svého předešlého taky narval spoustu peněz a i jiní jsou tady na fóru co narvali a to mají taky jen Škodovku. Sice kolikrát mají už starej werk ale můžou se plácat po ramenou jak mají něco víc než Škodovku. Třeba Pancho Ozak apod. I kdyz Pancho uz prisel na to, ze zivot neni jen auto prace a kurvy a zacal jezdit i na detske Crossce. [emoji3]
Stringo už taky vyrostl a přišel na to, že než rvat prachy do brutálního tuningu a starého werku je lepší mít sice ne tak výkonné ne tak vytunene, ale nové, s kterým se nemusí bát vyjet s rodinou na dovolenou 1500km.

No, to není tak až pravda. Už taky na novém začínám s úpravami [emoji23].

Ale já fakt, že už to nebude v takové míře. Udělám nástřik podvozku, fólie na okna, nerezový výfuk, nerezové pedály z N-Ka a možná zase ty kožené potahy od MAD a tím zkončím. Muziku jsem stejně na plno nikdy nevyužil a takhle v Hyundai hraje solidně, Čip na 130kW je na 5let stejně pase kvůli záruce, takže asi tak. A je pravda že po 2 letech se nebojím někam dál jet, ty poslední 2 roky s Octou byly stresující v tomhle ohledu.

Však ono to tunění alá O2 a dostavba snad všeho napříč PQ platformou končí, MQB a swap protokol do toho hodilo dost vidle a bez lidí jako Ferda, Rolbař, Alessi, Crosby atd si s kabelem z číny moc nepohrajeme. O2 je taky poslední auto co upravuji, protože to jde upravit a ještě to není finanční sebevražda...

Tak nějak

A u hnůjdé to stejně ani nejde, tam na nějaké kódování hned zapomenout [emoji23]

Pánové, tuning je na nic, mně se líbí pořádná renovace ?

20190601_170611.jpg

Ty woe to je správná kůlna [emoji16]. To je tvůj Zetor?

Není, je kámoše. Ale je luxusní. Někdy ho vezmu na sraz. 

Upraveno od beuticek

Nejezdí s ním náhodou na závody do vrchu do Žebnice? Jezdí tu taky jeden takový vymazlený [emoji6]

Nene, tohle je čerstvej kousek. Kámoš. 

Tak to jo [emoji854]

Slíbil mi, že se projedu. To bude zážitek. 

• Autor

Zdar hoši, co je nového tady v klubu? Nemám sílu to všechno číst zpětně. Mohl by to někdo shrnout do tří bodů? [emoji6]

Plačka pláče, Bautiček drtí new car, já si chrochtám s Hnůjdajem už 8000km a Stanmar si paří koule v BUSu... Asi tak nějak všechno

A Škodovka má nový model Mantáq.

před 14 minutami, Stringo napsal:

Plačka pláče, Bautiček drtí new car, já si chrochtám s Hnůjdajem už 8000km a Stanmar si paří koule v BUSu... Asi tak nějak všechno

a já zas kupuju snad auto :-D 

Upraveno od kokta7

Já nemám nový kár, jen vylepšuju starý ?

Škodu nevylepsis i kdyby ses posral. [emoji23]

vylepšit ano, žádné auto není dokonalé...

před 53 minutami, Petrrr napsal:

Škodu nevylepsis i kdyby ses posral. emoji23.png

No ty rozhodně ne ?

Uz se tesim moc 

F742CA66-8993-409E-AC55-E1CA058967BF.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.