ka_r_los Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 nemá to na vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Nejspíše ano, tam kde to bylo focené by těžko vyjel a taky by nemohl zatáčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Určitě je za tím spousta práce, peněz, péče a vložené lásky, ale nějak mě tohle nikdy neoslovilo. Nespadám do oné cílové skupiny. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Narval do toho hromadu peněz a pořád má jen škodovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 JJ Stringo do toho svého předešlého taky narval spoustu peněz a i jiní jsou tady na fóru co narvali a to mají taky jen Škodovku. Sice kolikrát mají už starej werk ale můžou se plácat po ramenou jak mají něco víc než Škodovku. Třeba Pancho Ozak apod. I kdyz Pancho uz prisel na to, ze zivot neni jen auto prace a kurvy a zacal jezdit i na detske Crossce. [emoji3] Stringo už taky vyrostl a přišel na to, že než rvat prachy do brutálního tuningu a starého werku je lepší mít sice ne tak výkonné ne tak vytunene, ale nové, s kterým se nemusí bát vyjet s rodinou na dovolenou 1500km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 No, to není tak až pravda. Už taky na novém začínám s úpravami [emoji23].Ale já fakt, že už to nebude v takové míře. Udělám nástřik podvozku, fólie na okna, nerezový výfuk, nerezové pedály z N-Ka a možná zase ty kožené potahy od MAD a tím zkončím. Muziku jsem stejně na plno nikdy nevyužil a takhle v Hyundai hraje solidně, Čip na 130kW je na 5let stejně pase kvůli záruce, takže asi tak. A je pravda že po 2 letech se nebojím někam dál jet, ty poslední 2 roky s Octou byly stresující v tomhle ohledu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Však ono to tunění alá O2 a dostavba snad všeho napříč PQ platformou končí, MQB a swap protokol do toho hodilo dost vidle a bez lidí jako Ferda, Rolbař, Alessi, Crosby atd si s kabelem z číny moc nepohrajeme. O2 je taky poslední auto co upravuji, protože to jde upravit a ještě to není finanční sebevražda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 A u hnůjdé to stejně ani nejde, tam na nějaké kódování hned zapomenout [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Pánové, tuning je na nic, mně se líbí pořádná renovace ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Ty woe to je správná kůlna [emoji16]. To je tvůj Zetor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 (editace) Není, je kámoše. Ale je luxusní. Někdy ho vezmu na sraz. Editováno: 1. Červen 2019, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Nejezdí s ním náhodou na závody do vrchu do Žebnice? Jezdí tu taky jeden takový vymazlený [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Nene, tohle je čerstvej kousek. Kámoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Tak to jo [emoji854] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Slíbil mi, že se projedu. To bude zážitek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Zdar hoši, co je nového tady v klubu? Nemám sílu to všechno číst zpětně. Mohl by to někdo shrnout do tří bodů? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Plačka pláče, Bautiček drtí new car, já si chrochtám s Hnůjdajem už 8000km a Stanmar si paří koule v BUSu... Asi tak nějak všechno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 A Škodovka má nový model Mantáq. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 (editace) před 14 minutami, Stringo napsal: Plačka pláče, Bautiček drtí new car, já si chrochtám s Hnůjdajem už 8000km a Stanmar si paří koule v BUSu... Asi tak nějak všechno a já zas kupuju snad auto :-D Editováno: 3. Červen 2019, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Já nemám nový kár, jen vylepšuju starý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Škodu nevylepsis i kdyby ses posral. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 vylepšit ano, žádné auto není dokonalé... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 před 53 minutami, Petrrr napsal: Škodu nevylepsis i kdyby ses posral. No ty rozhodně ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Uz se tesim moc 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.