Červen 3, 20196 r No seat je stejně srdcovka a levnější na provoz ;-) Upraveno Červen 3, 20196 r od kokta7
Červen 3, 20196 r Seat už nestačí? BMW si řekne o minimálně o dvojnásobnou režii na provoz oproti Seatu, ne?
Červen 3, 20196 r Tak Seat je bráchy, takže tak... Seat funguje dobře, za 100 000km se tam nic nepokazilo a najelo to celkem i dost kol na okruhu... Jenom tam řeším spotřební věci jako pneu, kotouče a destičky. Jednou spojka. Auta končejí asi, takže sem chtěl aspoň 6 válec, zadokolku a normálnější motor.... no převzetí auta asi nedospíme, takže tak :-D Třeba 2x větší náklad, ale o 120 kW silnější motor, velký brzdy, podvozek o hodně lepší atd... Upraveno Červen 3, 20196 r od kokta7
Červen 3, 20196 r před 6 hodinami, Stringo napsal: Stanmar si paří koule v BUSu Jsi vedle jak ta jedle, jednak jsem zrovna na dovolené v oblasti Liptova a s busem jezdím jen když se mi chce.....
Červen 4, 20196 r před 2 hodinami, Stringo napsal: No spíš mi jde o to, jestli jde kupovat funglovku, nebo jestli nějakou ojetinu.. najeto cca 4000km.
Červen 4, 20196 r Asi předváděcí salonu, auto je jak nový tak mě je to jedno.... vinko sedí, spz taky, velky techničák taky... Upraveno Červen 4, 20196 r od kokta7
Červen 4, 20196 r před 2 hodinami, Clint napsal: Co Beutiček vylepšuje? Napodruhé ten difuzor. Už ho mám namontovaný, koukni do sekce mýho auta.
Červen 4, 20196 r Nic osobniho kokto, jen kdyz jsem to videl, tak ses mi hned vybavil s novym vozem Tak hlavne at to cekani utece, zname to vsichni, jak se ty dny vlecou pred prebiranim
Červen 4, 20196 r Hlavně aby to neposlal v první zatáčce do pangejtu, když je zvyklej pálit přední gumy [emoji16]
Červen 4, 20196 r [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tohle nemá chybu...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2720974491251715&id=128654047150452
Červen 4, 20196 r To já zas čekám až pošlu Rapida že skály. Nedávno jsem měnil komplet brzdy. ATE. Přední kotouče začaly po 6tis vibrovat. Ok uhadala se reklamace. Teď tam mám nový asi 3tis km a začínám zase pociťovat počáteční vibrace při brzdění v určitých rychlostech. Nějaká rada co by to mohlo být? Podvozkove dily jsou ok..Vše jsme prohlíželi, destičky prirezle nebyly.
Červen 4, 20196 r Nesmíš z toho dělat dospělé auto, Rapid je jen na popojíždění a ne na pořádnou jízdu ála KoktaStyle [emoji23]Teď vážně, vypadá to na funkci brzd jako takových, buď by mohly být přidřené písty, které by potom mohly tlačit destičku ke kotouči nerovnoměrně a tím ty kotouče křivit, nebo jsou nevhodné destičky vs. kotouče (destičky tvrdší než kotouče). Nenapadá mě nic jiného, když máš vše okolo v pořádku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.