M_ike Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Moc pekny! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 To už je pořádný auto [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 (editace) No seat je stejně srdcovka a levnější na provoz ;-) Editováno: 3. Červen 2019, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Seat už nestačí? BMW si řekne o minimálně o dvojnásobnou režii na provoz oproti Seatu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 (editace) Tak Seat je bráchy, takže tak... Seat funguje dobře, za 100 000km se tam nic nepokazilo a najelo to celkem i dost kol na okruhu... Jenom tam řeším spotřební věci jako pneu, kotouče a destičky. Jednou spojka. Auta končejí asi, takže sem chtěl aspoň 6 válec, zadokolku a normálnější motor.... no převzetí auta asi nedospíme, takže tak :-D Třeba 2x větší náklad, ale o 120 kW silnější motor, velký brzdy, podvozek o hodně lepší atd... Editováno: 3. Červen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Ten kokta asi někde pase kurvy. Se nějak zmohl pubertak jeden. [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 před 6 hodinami, Stringo napsal: Stanmar si paří koule v BUSu Jsi vedle jak ta jedle, jednak jsem zrovna na dovolené v oblasti Liptova a s busem jezdím jen když se mi chce..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 před 4 hodinami, kokta7 napsal: Uz se tesim moc Tak to se Ti ani nedivím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Kokto, kolik ten sporťák budeš cálovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 M2, to půjde vysoko :-)). Koukni na cartecgroup nebo stratos auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 No spíš mi jde o to, jestli jde kupovat funglovku, nebo jestli nějakou ojetinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Třeba se držel textu ve svém podpisu a vyšlo mu to na nové 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Co Beutiček vylepšuje? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 před 2 hodinami, Stringo napsal: No spíš mi jde o to, jestli jde kupovat funglovku, nebo jestli nějakou ojetinu.. najeto cca 4000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Předváděcí tedy? To je stejně hodně přes mega a půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) Asi předváděcí salonu, auto je jak nový tak mě je to jedno.... vinko sedí, spz taky, velky techničák taky... Editováno: 4. Červen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 před 2 hodinami, Clint napsal: Co Beutiček vylepšuje? Napodruhé ten difuzor. Už ho mám namontovaný, koukni do sekce mýho auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Nic osobniho kokto, jen kdyz jsem to videl, tak ses mi hned vybavil s novym vozem Tak hlavne at to cekani utece, zname to vsichni, jak se ty dny vlecou pred prebiranim 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Hlavně aby to neposlal v první zatáčce do pangejtu, když je zvyklej pálit přední gumy [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tohle nemá chybu...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2720974491251715&id=128654047150452 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Má, protože se musíš přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 To já zas čekám až pošlu Rapida že skály. Nedávno jsem měnil komplet brzdy. ATE. Přední kotouče začaly po 6tis vibrovat. Ok uhadala se reklamace. Teď tam mám nový asi 3tis km a začínám zase pociťovat počáteční vibrace při brzdění v určitých rychlostech. Nějaká rada co by to mohlo být? Podvozkove dily jsou ok..Vše jsme prohlíželi, destičky prirezle nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Má, protože se musíš přihlásit. Nemusíš, já taky nemám FackingBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Nesmíš z toho dělat dospělé auto, Rapid je jen na popojíždění a ne na pořádnou jízdu ála KoktaStyle [emoji23]Teď vážně, vypadá to na funkci brzd jako takových, buď by mohly být přidřené písty, které by potom mohly tlačit destičku ke kotouči nerovnoměrně a tím ty kotouče křivit, nebo jsou nevhodné destičky vs. kotouče (destičky tvrdší než kotouče). Nenapadá mě nic jiného, když máš vše okolo v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 destičky jsou taky od ATE a pisty prý chodí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.