Stringo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 No Petře, ono to na vesnicích už není co to bývalo a nemusí tam být ani náplavy. Nová generace vyrostla na sociálních sítích, každý řeší jen peníze a je toho mnohem víc. Vidím to u nás a to tu je jen jeden Plzeňák v létě, jinak místní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Jsem vidlák, vystudoval jsem v Plzni a skončil v Praze a teď utíkám pryč... ono je to v celku jedno, lidi jsou paka všude 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Přesně, nelze házet všechny do jednoho pytle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 V 30. 6. 2019 na 22:18, Sabiza napsal: Ale tak hlavně, že si to projíždějící vesele fotili a smáli se tomu. Jestli hořel hnůjdaj, nasmál bych se taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 myslím, že to byl peugeot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Přesně, nelze házet všechny do jednoho pytle. Ale jo, Prazaci se daji hazet, to je spec. rasa PRAZAK. [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Jo. Pražák - náplava. Pražáka aby člověk pohledal... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Nedavno jsem u lesní cesty vyfotil past na debily. Resp. na pražáky co jedou na houby, páč místní na to dlabou a sbíraj houby za barákem :-) Takhe past se fakt povedla a obdivuji jejího autora. Na mě by to bylo silné kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Co to tam je? Není to z fotky poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Řekl bych hranatý hovno od vidláka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 cca 15 cm ocelové tyče trčí z asfaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 A to jako myslíte, že to tam bylo úmyslně? To už by musel být dotyčný naprostý magor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Vůbec netuším kde se to tam vzalo. Dřív to tam nebylo a teď to tam trčí z asfaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Kolika "šťastlivcům" už to zničilo kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 A moje otázka, dal někdo vědět majiteli cesty? Obci? PČR? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 myslím, že by to dokázalo udělat i díru do olejové vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Tohle už je opravdu za hranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 V 4. 7. 2019 na 12:27, beuticek napsal: Kolika "šťastlivcům" už to zničilo kola? Klucí nevím. Bylo to tam pár dní a už to tam prý není. Naštěstí dnes máme ve Slovinsku jiné starosti 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Tiše závidím. Užij si to! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 Tohle jste viděli? Já tu čekal diskusi a ono nic ... https://www.novinky.cz/ekonomika/509689-protest-proti-elektrarne-v-chvaleticich-aktiviste-blokuji-vstup-do-budovy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 Jo to jsou Ti zfanatizovani levicaci. Stejne jako nedavno v tom dole v DE. Vodni delo a ty by litali. Hlavy vyhuleny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 (editace) Já jsem dneska zfanatizovanej do vepřovýho ? Editováno: 6. Červenec 2019, autor: beuticek 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 před 21 hodinami, beuticek napsal: Tiše závidím. Užij si to! ? Díky díky. To vepřové bych si taky užil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Díky. Užil jsem si to moc. A ráno mě nebolí hlava, takže super akce. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Viděl jsem toho hodně, ale tohle je jiná liga...https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridicka-na-d11-zastavila-v-levem-pruhu-napalilo-do-ni-dalsi-auto-40289615 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.